כתבתי את זה כתגובה רגילה אבל...

I N U Y A S H A

New member
חחח פעם כתבתי יאמר

ואז אמרו לי שכותבים יומר ולא יאמר ואפילו ראיתי בכתוביות בסרט שכתוב יומר ולא יאמר אבל לא משנה אני יחזור ל.. יאמר חחח

I N U Y A S H A

New member
אני לא צוחק

אם הייתי צוחק לא הייתי כותב את כהודעה רגילה ומשאיר את זה כתגובה.. ועוד לחשוב על שירשור?? אז אני בכלל לא צוחק..

אממ בלי להעליב...

אבל אתה נשמע בדיוק כמו האיש הכי סתום ( איך עוד לתאר אותו? ^^;) מהספר שיזכרתי קודם.. הנה ציטוט שלו: "אין מה לפחוד מהעולם הבא, המלאך שכולו אור יחכה לכם מהעבר השני יחד עם קורביכם שנפטרו" -.-;

עוריט

New member
../images/Emo13.gif

חתיכת דיון פתחתם פה. זה במת מעלה שאלות שלא רוצים להרהר בהם. אני לא חולמת הרבה. פעם בכמה חודשים. כמובן,יש סיוט שחוזר על עצמו שאני במין מבוך מלא מכשולים,אני חושבת שזה היה השוואה לחיים עצמם.
המממ...ב'שינה הנצחית' אני חושבת שאני ארצה...המממ...אנלוידעת,לעוף ולהסתובב בעולם. כלומר,לא העולם המיושב שלנו,אלא בעולמות שעוד לא נחקרו. יש לי מין פטיש לספרי הרפתקאות אני חושבת שזה פשוט משם. בקיצור-דיון מוצלח

keshush

New member
בעיקרון את כל הזמן חולמת הלילות

שבהם את "לא חולמת" זה פשוט כי את לא זוכרת את החלום.

blck angel1

New member
פורום מיסטיקה ובולשיט לא כאן

האמתי אני לומדת את זה, וכל מה שכתבת ממש לא נכון מדעית, אולי רוחנית ואני אסביר:כי המוח שלנו לא נח גם כשאנחנו במנוחה אבל זה בפאזה אחרת. המוח , התת מודע שלך מקרין את הרגשותיך. וזהו.

../images/Emo45.gif, אבל לא בדיוק..

התת מודע לא מקרין את ההרגשות, אלא המוח לוקח כלמיני זכרונות, ומערבב אותם (מטפורית).

למעלה