יצרים
המנה שלי היתה יצרים והכילה פילה עגל ב"אבק" פורצ'יני, קרם בצל, מילפיי תפוח אדמה ופרמזן, קרם ארטישוק ירושלמי, קרומסקי חמאת נורמנדי ועשבים וציר עגל. המנה, מיותר לציין, היתה אסתטית להפליא. היא הגיעה עם "הוראות הפעלה" מהמלצרית, לפיהן האלמנט העגול בה הוא קריספי ומכיל פנים נוזלי של חמאת נורמנדי, לכן יש לאוכלו בשלמותו על מנת לחוות את ה"פיצוץ" בפה והטעמים מהנוזל הניגר. היה זה רגע קטן של לונה פארק, ואני חזרתי להיות בו ילד בן 6. הבשר שנראה לרגע יבש מבחוץ, היה עסיסי וורדרד בפנים במידת עשיה מדוייקת. תפוחי האדמה במילפיי היו דפים דקיקים ושקופים בטעם עדין של תפוח אדמה, עם קרם פרמזן שחיבר ביניהם. בכל ביס שלקחתי קיוויתי שהמנה הזו לא תיגמר.
המנה שלי היתה יצרים והכילה פילה עגל ב"אבק" פורצ'יני, קרם בצל, מילפיי תפוח אדמה ופרמזן, קרם ארטישוק ירושלמי, קרומסקי חמאת נורמנדי ועשבים וציר עגל. המנה, מיותר לציין, היתה אסתטית להפליא. היא הגיעה עם "הוראות הפעלה" מהמלצרית, לפיהן האלמנט העגול בה הוא קריספי ומכיל פנים נוזלי של חמאת נורמנדי, לכן יש לאוכלו בשלמותו על מנת לחוות את ה"פיצוץ" בפה והטעמים מהנוזל הניגר. היה זה רגע קטן של לונה פארק, ואני חזרתי להיות בו ילד בן 6. הבשר שנראה לרגע יבש מבחוץ, היה עסיסי וורדרד בפנים במידת עשיה מדוייקת. תפוחי האדמה במילפיי היו דפים דקיקים ושקופים בטעם עדין של תפוח אדמה, עם קרם פרמזן שחיבר ביניהם. בכל ביס שלקחתי קיוויתי שהמנה הזו לא תיגמר.