כ-11 עובדים ישראלים לא חוקים ומעסקיהם נתפסו

michav19

New member
לא הכללתי, אמרתי רוב מכריע

נכון שכדאית התאמה בין האופי שלך, ואופי הארץ.

במשך כל הקריירה שלי כאן בקנדה הרגשתי שסגנון יחסי העבודה כאן מתאים לי הרבה יותר ממה שהיה בארץ. אני מרגיש שאני בר מזל, שמצאתי "שידוך" טוב כזה, בין סגנון ההתנהגות שלי ובין סגנון הההתנהגות הקנדית בסביבה המשרדית בחברה גדולה.

giri

New member

בתור פולניה לגמרי (אף אחד לא מושלם) אני מתקשה לחשוב איך להתחיל להתעצבן על ההודעה המכלילה והגזענית שלך. בכל מקום יש אנשים יותר ופחות נחמדים, בכל תרבות ובכל עדה. ו"לא נעים" ממש לא מת מזמן, הוא חי ובועט לרוחב כל הספקטרום. לא סתם המונח הישראלי "אמא פולניה" הוא במקור מונח אוניברסלי "אמא יהודיה". עוזביםלקצת אולי ניסחה את זה יותר טוב (ויש לה "פור" עלי מבחינת הרקע
) אבל ראבאק, כל חיי ביליתי עם אנשים רבים מכל מיני עדות (מזרח ומערב ומה שלא תרצה) ואם יש דבר אחד שלמדתי הוא שההכללות האלו הן לא נכונות, מעליבות, ובכלל בעיני לא ראויות בעם שלנו, שסבל כל כך הרבה מרדיפות גזעניות בהיסטוריה.

אני לא לגמרי יורדת לסוף דעתך:

האם זה כן או לא בסדר בעיניך להיות שחקנית ולתת לכל אחד את השואו שהוא מחפש? האם כל המוכרות הישראליות ככה? כל מה שטענתי הוא שאני לא נכנסת לחוקיות וללגיטימיות של העבודה בעגלות, אני רק אומרת שכל הדמוניזציה שעושים פה לעובדים ולעובדות האלה מפריעה לי מאוד (שקלתי הרבה לפני בחירת המילה מפריעה, והבחירה בה נפלה כי לא רציתי להיות בוטה). יש ביניהם מסוגה של הגברת בכתבה, ויש ביניהם סתם חברה נחמדים שסיימו צבא והתפתו לבוא לעשות כסף. אני מכירה מישהי שעשתה את זה וחזרה לארץ בשן ועין, ואני מכירה זוג שעשה מזה טיול של כמה חדשים לדרום אמריקה וזה אחרי שהם השתוללו בארה"ב ובזבזו כמו משוגעים. בכל זאת הם עוד הצליחו לחסוך לטיול של החיים.

yhager

New member
כן, זה בסדר.

הבעייתים הם הנוגסים של העגלות, לא העבדים - אשר הוידאו מראה כי הם עושים ככל שביכולתם למכור. אולי היא בכזה לחץ למכור שהיא הזניחה את אמות המוסר שלה? כל מה שאני טוען הוא שמהוידאו אי אפשר להסיק כלום לגבי האישיות של הגברת. אפשר לצקצק בלשון, אבל זו התממות. בקיצור, נראה לי שאנחנו באותו עמוד, גם אם לא לגמרי מסכימים.

TrigATUSA

New member
נראה לי ממש בסדר

כל אחד משתמש במה שיש לו כדי למכור אין בזה בעיני שום דבר לא מכובד היא לא הראשונה ולא האחרונה בצפון אמריקה שמשתמשת במין כדי למכור

למעלה