כ-200 פעילי ימין התעמתו

THE WIZARD 55

New member
כ-200 פעילי ימין התעמתו

עם תושבי ג'בל מוכבר השוטרים מנעו מהם להרוס את ביתו של המחבל ופיזרו את ההפגנה לבסוף

טוב שפונו לפני שהספיקו לעשות נזק

גועל נפש של אנשים, אני סולד מהפנאטים האלה, לחלוטין.

חבל שהם לא התליחו להשמיד את הבית

אני מאוד מקווה שבפעם הבאה הם יצליחו להרוס את ביתו של המחבל

אם להרוס או לא, את זה המדינה תחליט ובין אם

היא צודקת או טועה לחלוטין, לא הם ולא אף אחד אינו רשאי לקחת את החוק לידיים. אני מקוה שבפעם הבאה המשטרה תתעשת ותתארגן בהתאם ולא תיתן לחולגנים האלה לבצע את זממם, לא משנה מהו וכמה הוא "צודק".

המשטרה מפחדת להתעסק עם המגזר הערבי

ראיתי בחדשות ערוץ 2 שהמשטרה הולכת להתעקב עם הריסת בתים שנבנו ללא רשיון עד אחרי יום האדמה מחשש לעימות עם המגזר הערבי

respecta1

New member
טמבלים, בהחלט צריכים להרוס את הבית של המחבל

אבל מי הם שיקחו את החוק לידיים? ועוד יזיקו למכוניות וחלונות של אנשים?

האם זה אותם חבר'ה שמדברים על "ביתו של המחבל"

בתור שם קוד ל............................ ראש הממשלה?

LiorShap

New member
עכשיו אני באמת לא מבין

למה לא הורסים את הבית של המחבל בכלל? פעולה כזאת של אזרחים היא סתם מיותרת,אבל האמת שאני מצפה מהמשלה שתהרוס לו את הבית...ולמה בכלל הסכימו לקבור אותו בכבוד,לדעתי היו צריכים לשרוף את הגופה ולפזר בים...ע"ע אייכמן

למה? כי אולי הממשלה חושבת שזה לא הדבר החכם

או הנכון לעשות. דרך אגב, גם אני לא רואה בזה תועלת, זה לא שאני אצטער אם יהרסו...אבל באמת אין צורך. נכון שכולנו כועסים ורוצים נקמה, הרי המחבל מת, ואי אפשר להעניש אותו אז בואו נדפוק לו גם את המשפחה והבית. בכל מקרה, אם המדינה מחליטה שלא להרוס את הבית, אז צריך פשוט לקבל את זה ולא לקחת את החוק לידיים, בטח לא כמה אפסים מתלהמים מהימין הפנאטי ההזוי והמשיחי שגורם לי להתבייש שיש לי איזשהו קשר אליהם.

THE WIZARD 55

New member
נשאלת כאן שאלה אחרת

שכמובן אשאל אותה.. בכל מדינה מתוקנת שאזרח מן השורה יבצע פיגוע ויהרוג אנשים על רקע לאומני, ומשפחתו תהלל את מעשיו ויקימו סוכת אבלים...האם אתם לא חושבים שממשלת ישראל לא נהגה נכון? או שכן? האם יש ענישה שתוכל להביא להרתעה?

LiorShap

New member
את יודעת מה המקרה כאן.

זה לא בדיוק אזרח שבא ורצח על דעת עצמו כמה אזרחים אחרים. אולי על הנייר כן. אבל אל תיתממי

THE WIZARD 55

New member
אני גם קצת תמימה

ככה זה ערבים..מכוערים שעירים ותמימים.. וטעכשיו לא הבנתי את הטענות שלך אליי

LiorShap

New member
א. לא אמרתי שאת תמימה אמרתי שאת מיתממת.

ב. רמזת לכך שמדובר בעצם באזרח שרצח אזרחים אחרים,ובכל מדינה אחרת בעצם לא אמורים לפגוע במשפחתו/ביתו. אבל אולי לא הבנתי אותך נכון. ג. כן,ערבים הם שעירים את יכולה להתווכח עם העובדה הזאת?

mike00

New member
חבריקו,יצא לי להתקל בכמה יהודיות שאם היית

רואה אותן בכלוב של השימפנזות לא היית שם לב...... וכדאי שתעבוד על הבנת הנקרא שלך...... וויז רשמה שהוא רצח על רקע לאומני,לא סתם רצח.... ובקשר לשאלות של וויז,ממשלת ישראל לא נהגה נכון,היתה צריכה להחריב את הבית עד היסוד ולזרוק מכאן את המשפחה שאת הסיפור שלה אני אביא בהודעה נפרדת... ענישה שתביא הרתעה?לא מאמין שקיים דבר כזה.... הרי מישהו שהולך ורוצח ילדים תוך כדי ידיעה שהוא ימות הוא לא איש שפוי לחלוטין את יודעת... זה לא אומר שלא צריך להעניש בכלל...

THE WIZARD 55

New member
זאת בדיוק השאלה שלי

אני גם חושבת שהיתה צריכה להיות ענישה בפרט לאחר שהמשפחה לא טרחה לגנות והיתה שמחה לאיד.. ממשלת ישראל היתה צריכה לפעול. לא יודעת אם הריסת בית, אבל אזרחים ששים וצוהלים לרצח ילדים מקומם לא כאן.

mike00

New member
האמת שכבר קיבלו עונש התחלתי....

חכי כמה דקות אני מעלה נושא חדש...

LiorShap

New member
אוקיי,צודק. לא הבנתי נכון את מה שרשמה.

ועדיין זה שיש כמה יהודיות שדומות לשימפנזות לא אומר שערבים הם לא שעירים

למעלה