כ-200 פעילי ימין התעמתו

mike00

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

סיכנו חיי אדם??? שכחת שבשנת 2000 המתפרעים הברברים רצחו אזרח ישראלי וירו בנשק חי כלפי נהגי מוניות,סתם רכבים וכלפי שוטרים?? טוב אתה מוחה,גרמת לי לחייך כל הבוקר

מוחמד5

New member
אתה מפספס את הנקודה המרכזית

אני אישית בעד להעניש בצורה חמורה כל מתפרע וכל אדם אלים. נמד שני העונש צריך להיות זהה לכולם.
אגב , האספסוף הזה בשבלי הוא לא איום קיומי, או כל איום אחר.
כל המצחיק מייק אחד ,מצחקים את כל המייקים בעולם

ינשוף4

New member
מציע להסתכל שוב

בסעיפים ב1 ו ב2 בהודעה שלי. ככל שמספר השוטרים, לעומת מספר המתפרעים, גדול יותר- האלימות הדרושה, מצד המשטרה, כדי להשתלט על המתפרעים- קטנה יותר. כאשר מתנגדי ההתנתקות נסו להביא לרוויה את יכולת המשטרה לטפל בהפרות הסדר וההתפרעויות שיזמו- הכוחות הזמינים לטפל בהן היו קטנים, יחסית. ומכאן- רמת האלימות בה נאלצו לנקוט. בהתפרעויות ב2000 מספר המתפרעים, בו-זמנית, היה גדול פי כמה מכלל מספר השוטרים. אז רמת האלימות והאמצעים- בהתאם (לדכא ההתפרעויות, או, לפחות, למנוע מהמתפרעים לפגוע באזרחים אחרים, היו חייבים, בכל מקרה).

שום הפגנה/התפרעות של יהודים וזה כולל את כולן

ביחד לא מתקרבות למהומות אוקטובר 2000. כאן לא היה דרוש ירי, באוק' 2000 הערבים יצאו בזול רק עם 13 הרוגים. גם לא היה דרוש לעצור את כולם, יכולת להיות שהיה צריך לעצור יותר, ודאי שהיה צריך למנוע מהם להגיע לפאתי הכפר ולזרוק אבנים.

מוחה באמת ציפית שהמשטרה תשתמש באותו כוח

מול יהודים וערבים? מול ערבים המשטרה מפעילה כוח מופרז (כך ע"פ ועדת החקירה הממלכתית) ויורה בהם תוך הפרה של הוראות הפתיחה באש שמיועדות לשעת סכנת חיים בלבד. ישנם אפילו מקרים שבהם היא רודפת בשדות אחרי מפגין ויורה בגבו (אס'יל עאסלי ז"ל). לעומת זאת מול פוגרומצ'יקים יהודים שבאים במטרה מוצהרת לפגוע כנקמה בחפים מפשע, ישנן כפפות של משי, מה זה משי? סאטן. המשטרה נגועה בגזענות של איפה ואיפה, ואין פה כל חדש. כל מי שנכח בתהלוכות של השמאל רואה איך המשטרה מתנהגת כשהתהלוכה בת"א (סביר מאד) ואיך היא מתנהגת שהפגנה עם מסר זהה מתקיימת בעיר ערבית כמו רמלה- המשטרה מתנהגת באדנות בגסות בפרובוקציות ובהשפלות, ברמה שמתקרבת למה שקורה בשטחים.

מוחמד5

New member
עמית !

הצרה היא ,שאלה אותם אנשים,אותה קבוצה, אותם רבנים. כלם מוכרים וידועים . צריך להפעיל נגדם יד חזקה ואמצעים קשים שעוד לא ראו כמותם . לא ציפיתי ליחס שווה והגון . הרי באותם אירועי אוקטובור היו רבבות של יהודים שהתפרעו (ועדיין מתפרעים- כידוע לך מסגד חסן ביק עדיין מותקף על בסיס יומי-והמשטרה לא עושה כלום- הרי אילו הדבר היה קורה נגד בית כנסת באיזה חור -הידיעה הייתה הפתיח של מהדורות החדשות). המדינה=המשטרה = אימפוטנים מול החולגנים היהודים.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

תראה את הסרטון, אנשים תופסים אנשים ומעיפים אותם על הרצפה. אתה יודע מה ההבדל בין שני ההפגנות? בוא נגיד ככה אם בפרעות אוקטובר השוטרים היו באים לאנשים תופסים אותם ומעיפים אותם על הרצפה, יש סיכוי טוב שהיינו יוצאים עם 20 שוטרים דקורים. אני בטוח שיש התארגנות שונה בין הפגנת ערבים לאומנית לבין הפגנת יהודים.. אף הפגנת יהודים לא תגיע למשל לרמת פרעות אוקטובר או פרעות פקיעין וכו'.

respecta1

New member
עצרו ועצרו בכוח כמו שאפשר לראות מהסרטון

והצביעות שלך זה דבר שלא יאמן
איפה היית בכל השירשורים שדיברו על זורקי האבנים?

צודק

אני לא יודע אם צריכים לעוף ראשים. מה שבטוח היה כאן כשל כי המשטרה לא היתה מוכנה למרות שהיא ידעה בדיוק מה הולך לקרות. אני יכול להבין את הרצון להרוס את בית המחבל, את הזעם, הכעס, התיסכול, אני יכול להבין הפגנות וקריאות להריסת הבית, אני לא יכול להבין ולקבל את ההתנהגות של אותם אנשים, הפריצה לכפר, ההתעלמות הבוטה מהמשטרה, זריקת האבנים

קודם כל יש לטפל בבנהגה הערבית

שמסיתה ללא הפסק נגד יהודים והציונות ומדינת ישראל

למעלה