כ-200 פעילי ימין התעמתו

אני סולד מהימין הקיצוני בדיוק כמו שאני סולד

מהשמאל הקיצוני, אותו הדבר בדיוק, אני סולד מפנאטים, אף אחד לא יותר טוב מהשני, שני הצדדים הקיצוניים מזיקים וטיפשים באותה מידה. אחד שרוי בחלום והזיות של שלום ודו קיום והשני בחלום והזויות של ארץ ישראל השלמה וגירוש הערבים - נכון להיום, שני הדברים מתו, כדאי להפנים את זה.

מוחמד5

New member
חבורת חוליגנים

פורעי חוק וברברים סדרתיים. הם ומנהיגים שלהם,אלה שנקראים "רבנים", חייבים לעמוד לדין, חייבים לרסן אותם , אותה חבורה שהסיתה לרצח ראש ממשלה. המשטרה האימפוטנטית חייבת לתת את הדין על מה שקרה, ראשים חייבים לעוף ומהר, כדי להחזיר את השפיות,החוק והסדר.

מוחמד ומהן ההמלצות שלך בנוגע לנבחרי הציבור

הערבי? חברי כנסת שמבקרים במדינות אויב, ראאד סאלח צמא הדם, ערביי המשולש שמשלמים לנערים לזרוק אבנים על מכוניות ישראליות. מה לדעתך צריך לעשות להם? ומוחמד תלמד מה זה שלטון החוק בישראל. למרות רצונם של פעילי הימים, המשטרה סכלה את כוונתם. מקווה שיענשו בחומרה כי חייבים לקדש את שלטון החוק גם אם לא מסכימים לו.

מוחמד5

New member
הברברים הנחותים והעלובים

הם , דומיהם ,תומכיהם וכל מי שמצדיק אותם צריכים לקבל עונש חמור ביותר. המשטרה נוהגת בהם בכפפות ממשי,יש אמצעים יותר רציניים שיכולים להרתיע. חלאות אדם שמקומם בג'ונגל,הם ותומכיהם, אליק "רבנים" , היו צריכים לקבל את העונש שלהם אחרי רצח רבין. וסלאח עדיין רחוק מהרמה שלהם,הוא לא קרא לנקם.

מוחמד5

New member
לקלל ! ילד קטן !!

אני מגנה כל צורות האלימות ,מגנה ופוסל. דבר שני,מציע לך לפנות אלי בצורה יותר מנומסת. ביי ביי

mike00

New member
אתה מדבר על ראאד צלאח?באמת בבון משוגע...

מה ההבדל בינו ובין אלה שאתה מתלונן נגדם? שניהם תקפו שוטרים וביצעו הפרות סדר.... אם אתה מזדהה עם התבטאויות כמו "עכשיו חובתו של כל ערבי ומוסלמי לפתוח באינתיפאדה מקצה לקצה כדי להציל את ירושלים ומסגד אל אקצה". או "לא אנחנו אלה שהרשינו לעצמנו לאכול ארוחה שמבוססת על לחם וגבינה בדמם של ילדים" או "אל תהמרו על גורל העם היהודי ואל תקריבו את הדורות הבאים שלכם... הרגע היפה ביותר בחיינו יהיה כאשר נפגוש את אללה כשהידים במסגד אל אקצה" או "ישראל תעלם" או "ברוח ובדם נפדה את אלאקצה".... אולי אהבת את הקריאה שלו לכל ערביי האזור לעשות אינתיפאדה נגד ישראל:"אנחנו לא לבד במערכה, ואנחנו שואפים שכל ערבי ומוסלמי, שליט או מלומד, מפלגה או עם, תגיע חובתם לתמוך בעמנו הפלשתיני ולהתחיל באינתיפאדה ערבית ואיסלאמית מהים לים כדי לתמוך במסגד אל-אקצה".... אולי אהבת את הצילומים שבהן השייח יורק לעבר שוטרים וקורא קריאות גנאי כמו "פחדנים, כובשים, רוצחים" שהוצגו בבית משפט השלום בשנה שעברה? אולי אתה גם מסכים לאי ציות לחוק?"כל החלטה היוצאת מלפני בית משפט זה בעניין הרחקתי ממסגד אל אקאה בטלה מעיקרה, וחסרת כל תוקף"...... בקיצור מוחה,העכבר המכוער הזה גרוע פי כמה וכמה מאנשי הימין.......

מוחמד5

New member
../images/Emo9.gif

תגדיר בבקשה את המילה ג'יהאד. ג'יהאד כפי שאני כמוסלמי מבין ויודע.
בבון !! אתה מזכיר לנכולנו מאיפה באנו ...

mike00

New member
../images/Emo9.gif

תגדיר בבקשה את המילה אינתיפאדה אינתיפאדה כפי שאני כישראלי מבין ויודע
אני דווקא חשבתי שבאנו מהשימפנזות,פשוט ראאד זה דגם פחות מפותח..

מוחמד5

New member
יש לך 2000000 שקל !

(שני מיליון שקלים עודפים !!- בגין הוצאת דיבה ולשון הרע !!)- הפעם אני לא צוחק- אני רציני ביותר .

המשטרה בסופו של דבר, למרות הכל סיכלה את כוונת

החולגנים מהימין, ס י כ ל ה, אז באמת אל תהפוך את זה ליותר דרמטי ממה שזה היה. סלאח הוא תומך טרור הקורא תיגר על מדינת ישראל, סלאח הרבה יותר גרוע מכל הרבנים והחולגנים שזרקו אבנים גם יחד.

ינשוף4

New member
זה נשמע מרשים?

(מה שכתבת על המשטרה). או שאתה "מחמם" את עצמך? היו מעצרים (בערך 10% מהמתפרעים)? מה עוד אתה רוצה? ההמשך כבר שייך לבית המשפט. לא למשטרה.

מוחמד5

New member
מה זה מעצרים !

בדיחת סוף עונה. לא היו אמורים להגיע לשם בכלל. דבר שני ,במתפרעים זורקים אבנים ומסכנים חיי אדם צריך להפעיל יותר כוח.. כך לפחות כולכם טענתם בסיטואציות שונות. אלא אם כן אתם מודים שיש לנהוג בערבים בשונה מאשר ביהודים !!

ינשוף4

New member
ניחשתי שתהיה תגובה כזאת...

אחלק התגובה לשנים א. "תגובה מידית" בוטה: אם היו עוצרים באותו יחס בהתפרעויות ההמוניות אצל הערבים- היו צריכים להקים מחנות מעצר... ב. 1.עניין המדתיות. ככל שמספר השוטרים הזמינים לעומת המתפרעים גדול יותר- דרושה פחות אלימות, כדי להשתלט על ההתפרעות. 2. להזכיר לך שטענות דומות (לגבי אלימות המשטרה) היו למתנגדי ההתנתקות, בעת שניסו "להביא לרוויה" את יכולת המשטרה לטפל בהפרות הסדר וההתפרעויות שיזמו. 3. עמדתי לגבי מתפרעים אלימים לא השתנתה (ובכלל אינה קשורה לזהות המתפרע). כל דרך, או אמצעי, להפסקת אותה התפרעות- כשרה.

מוחמד5

New member
בשורה האחרונה

המשטרה מקבלת ציון לא עובר. המשטרה נכשלה , למה? כי לא עצרה את כל המתפרעים, היו לה תנאים אופטימליים למעצרים המוניים של הקיצוניים צמאי הדם והנקם.

mike00

New member
למה לעצור את כולם?זה כמו שתגיד שהיו צריכים

לירות בכל המתפרעים בארועי אוקטובר 2000...... עצרו את מי שהגזים כמו שירו במי שהגזים......

מוחמד5

New member
שכחתי-- לירות

יריות לא היו שם כפי שהיו באירועי אוקטובר על אף ולמרות שהם סיכנו חיי אדם , המתפרעים חסרי הארסן והתרבות .

למעלה