כ-200 פעילי ימין התעמתו

THE WIZARD 55

New member
תראה, אם הייתי כמוך

הייתי אומרת שאתה דיסלקט בגלל שלא הבנת את דבריי.. ומכאן אומרת שכל היהודים הם דיסלקטים כמוך..

LiorShap

New member
את גם לא הבנת את דבריי,

והנה,הפלא ופלא אבל לא קראתי לך דיסלקטית. [ואגב בלי קשר,אני באמת דיסלקט חח] את שוב מתווכחת עם העובדה שערבים הם שעירים. זו לא הכללה או משהו זו עובדה...אלה הגנים שלכם...

mike00

New member
אל תיקח אישית אבל זה אחד הדברים הכי מפגרים

ששמעתי בזמן האחרון.... נתקלתי בלבנוניות חלקות שאתה לא מאמין,אין לי מושג אם זה טבעי או לא אבל אם האח שלהן לא היה בסביבה יכול להיות שהיה יוצא לי משהו

דווקא זה לא רעיון טיפשי, מצידם כמובן, למתג את

הסבל ולהפוך אותו למשהו קליט שמוכר, שכולם ידעו, "אה הסמל הזה? וודאי שאני מכיר אותו, הנכבה שעשו היאהוד בפלשתינים" זה אולי ציני, דוחה, מכוער אבל לא טיפשי, אל תשכח, מדובר באנשי תעמולה בדם, כשרון מלידה, אני רציני לגמרי.

Mishkafofer

New member
במדינה אחרת היו סוגרים את הבאסטה

אני משער שבארצות הברית היו סוגרים את סוכת האבלים ומורידים דגלי חמאס מכיוון שזה הסתה. אני לא חושב שהיה קיצוני פנאטי בארצות הברית שתלה דגלי אל-קעידה בארצות הברית אחרי 9/11, הם ידעו טוב מאוד שאמריקאים לא סובלים שטויות. ברוסיה- הרוסים היו לוקחים את המשפחה וגם את הכלב של השכנים לסיביר, לחינוך מחדש תוך כדי חטיבת עצים.

jwin

New member
הבחירה היתה טובה.

אני חושב שהממשלה נהגה נכון. פחות חשיבות לסוכת האבלים הורידה אותה מהכותרות די מהר. כל פגיעה בה היתה משיגה את מטרתה - שנאה נוספת. ענישה הוא קבל : מוות. אף אחד אחר לא צריך להענש בגלל מעשה שהוא עשה במו ידייו. ואני מוסיף לך דבר שכתבתי לך למטה - אני לא בטוח שבגלל אמירה או בגלל סוכת אבלות צריך להרוס בית. בואי ואלך איתך יותר רחוק. אני אומר דברים קשים אבל אני רוצה שנבין האחד את השניה. גם להם היה בן. (אל תזנקי עלי! אני מסכים עם כל מה שעובר לך בראש! אני לא מצדיק דבר ואני אבל קשות על כל המתים שלנו). אבל, מבחינתם, היה להם בן. אני הייתי מתאבד אם מישהו היה יורה בבן שלי מכל סיבה שהיא. היית מתאבד אם הייתי לבן. שחור. גבוה. נמוך. דתי. חילוני. ערבי. יהודי. הינדו. אם הייתי אסקימוסי. צודק או לא מבחינת ראות עיניינו - צודק או לא מבחינת מה שהם חושבים בליבם. אבל "בפתוח", לפני העולם, לפני החברה, לפני הכפר, אני יכול להבין שהם לא רוצים להשאיר לבד את בנם, גם אם הוא כבר קר. אני שם את עצמי במקומם. מה הייתי עושה אם הבן שלי היה קם בבוקר ומחסל עשרה פלסטינים שמחכים לאוטובוס? מה הייתי עושה על יד הגוויה שלו? הלב שלי - זה סיפור אחר. לפני העולם אולי הייתי מנסה להסביר את הבן שלי ולא להשאיר אותו לבד במותו. הייתי אומר שנמאס לו מהמלחמה שנמאס לו מהפלסטינים שיורים למרכזים עירוניים - הייתי ממציא כל דבר ובלבד לשפוך מעט "אנושיות" על מעשה שאנושי אין לו ולא כלום. אבל אלה דברים. מילים. ובעד זה אני לא רואה מקום לענישה קולקטיבית - גם אם היה מוכח שהיא אי פעם עזרה... אני מזכיר לך שבדמוקרטיה סתימת הפיות מתחילה מהמגזרים היותר חלשים - מהגרים, תושבים זמניים, תושבים קבועים, עניים, חולים וכיוצא באלה - וממשיכה (סתימת הפיות) לכל האזרחים. כל דיקטטורה החלה ככה. בכאילו. בלאט לאט. אני מוצא, למשל, שהרבה מהאגרסיה הישראלית מתחילה בדיוק במעברים. שם מתגוננים (בצדק) ולאט לאט, בלי להבחין אפילו, מישהו צועק עליך בתור לסינימטק שאת צריכה לעמוד ככה או אחרת, שם או כאן וגם לשתוק... אני מסכים עם עונשים קשים, עונשי מוות, למבצעי מעשי טרור עם מתים או פגועים בכלל. הייתי הולך על ביצים לפני שאני מעניש על אמירה. אני לא כואב את כאבם - אבל אי אפשר שלא לדעת את מה שכבר יודעים! ואת יודעת שהם איבדו בן! ואת לא יכולה להתעלם - גם אני מזלזל ולא מוכיר לו דבר בשל התנהגותו - אבל עבורם - כל מקק הוא נסיך בעיניי אימו. זה ככה. לסיכום, נדמה לי שפרופיל נמוך היתה התשובה הטובה ביותר. לפעמים "לא לעשות" זו הבחירה הטובה ביותר. לגבי המופרעים והמתפרעים - הייתי שולח אותם לבית הסוהר לאחר כבוד! ככה התחילו גם נגד יהודים באירופה. קבוצות קטנות. שרפות קטנות - עד שזה הפך לנורמה. אין אפס בזה. כל הדתיים הימניים לאשפה וחסל אם הם זורקים אבנים על עוברי אורח בשבת או אם הם מפגינים ללא רשות ומאיימים על חייהם של אחרים. מענין שלשרת בצבא, זה לא, כי "אומנותם היא תורתם" אבל להתלהם - בשביל זה הם גברים אחלה אחלה! בברכה יהודה.

כל הכבוד לאותם 200 יהודים יקרים

כל הכבוד לאותם 200 יהודים יקרים חבל שזה היו רק 200 ולא כל העם היהודי על העם היהודי להראות לערבים שאנחנו לא חוששים מהם ושדם יהודי אינו הפקר מחזקת את ידם של אחיי היהודים שהיו שם

אני מתבייש באותם 200 יהודים.

מתבייש מאד, חבורה שפלה של חולגנים, זורקים אבנים, מתעלמים ופגעים במשטרה ששומרת עליהם. גועל נפש במיטבו.

זה בגלל שאתה לא יהודי

עובדה תראה את הטוקבקיסטים בתארי החדשות מחזקים את ידם של אותם יהודים יקרים מלב בודדים בודדים כמוך שמצאו את מעשיהם פסולים

ילדונת, שבי בשקט!, אני בהחלט יהודי וציוני

הטוקבקיסטים ברובם הם תת-רמה, חבורה של אנשים טיפשים ופרימיטיבים, שאין להם מושג מה קורה סביבם, הם לא נחשבים.

חחחח

תרשה לי שניה לצטט אותך הטוקבקיסטים ברובם הם תת-רמה, חבורה של אנשים טיפשים ופרימיטיבים, שאין להם מושג מה קורה סביבם, הם לא נחשבים עכשיו תרשה לי לצחוק על הרמה " הגבוהה "ההשכלתית שלך עוד יפה נפש שמתעקש להחזיק בחלום הדו קיום ומסרב לראות את המציאות כמו שהיא על פני השטח היום שמעתי את תוכניתו שלרזי ברקאי בלי צהל ושם הוא העלה קיבצוניק מעמק יזראל שאמר שהוא חושש להתסובב במקומות מסוימים עם חבריו אוקבוצות ילדים שמתנכלים בהם לא פעם ושלוועדי ערה הוא לא מתקרב רוב הציבור היהודי שחי את המיצאות בישראל כבר לא מוכן שירקו עליו ולהגיד שזה גשם מלבד בודדים שאתה בניהם מעניין מתי תתעורר ""גאון הדור"

אני לא אגיד שאני לא חוטא מידי פעם בטוקבקים

אך כן, על פי התגובות שלהם, אכן תת-רמה לשמה. אני לא יפה נפש, רחוק מזה, את כנראה לא מכירה את דיעותי, אני לא מאמין בדו קיום, אני לא מאמין בשלום, אני מאמין בהפרדה בין העמים, הפרדה לשם הפרדה, אני לא מאמין בנקמות, אני לא מאמין בלהיות "צודק", אני מאמין בלהיות חכם. אני ער לחלוטין, כאשר את עוד בשלב הסיסמאות והקלישאות שאני יכולתי לדקלם כבר לפני שנים רבות מתוך שינה וזה מה זה מ ש ע מ ם !!! צר לי לחדש לך, המציאות - מורכבת, ישראל? - לא מעצמה, שום דבר לא פשוט, אי אפשר ללכת בקו ישר ולקווות שהכל יהיה בסדר.

למעלה