לאור הנושאים המועלים בפורום חביב זה

לכל מדינה בעולם, גם למעצמות יש סוג

של תלות מסויימת בסיטואציות או גופים כדי להשיג משהו. אנחנו לא קורבן, היינו קורבן מספיק זמן שתחושת מסכנות הזו כבר נכנסה לנו לגנים וזה רע! צריך להיפטר מזה ומהר, להפטר מהמנטליות הגלותית הזו, יש לנו מדינה מערבית, מצבינו הכללי בסך הכל לא רע (תמיד יש מקום לשיפור), יש לנו צבא מהחזקים בעולם, באמת אין לנו סיבה לרחם על עצמינו ובטח שלא לפעול ממקום של רחמים עצמיים אלא ממקום של לרצות לשפר את מה שכבר יש לנו ויש לנו לא מעט.

ne ro

New member
יודעים מה?

דודים שלי גרים בבלגיה, בעיר גנט. עכשיו , הם סיפרו לי שבבריסל (Anderlecht) יש בית ספר יהודי. עכשיו, למי שמכיר את בריסל, אנדרלשט זה רובע מוסלמי לגמרי ( ביחד עם Saint-Gilles וסכארבק ).. עכשיו הבלגים לא ממש מתים על מוסלמים ( בלשון המעטה). ויש חשש שינסו לפגוע בבית ספר הזה ( בעיקר מוסלמים).

ne ro

New member
ואתם רוצים לדעת מה סיפרו לי חברים

בלגים שלי? ( יש לי חברים מכל העולם).

ne ro

New member
אה !

טוב . אז אתם יודעים שבאירופה יש הרבה מוסלמים.. עכשיו המצב הוא הפוך. אם בעבר למשל היו צרפתים שסלדו מיהודים ( ככה שמתי לב ) היום עיקר השנאה של הגזענים ( בצרפת למשל) מתמקד במוסלמים פשוט כי בצבע עורם הם שונים מהשאר, הם באים מתרבות שונה ( לא מערבית ) וכו'... מעניין ?

ne ro

New member
כן, יש שחורים בצרפת

ויש לא מעט ששונאים אותם אבל שוב, זה בגלל הצבע ובגלל התרבות שלהם (שזרה ). אבל זה יותר כלפי יהודים ומוסלמים מצפון אפריקה. אין יחס כזה ליהודים אשכנזים.

ne ro

New member
אה!!

אז ככה בבלגיה יש 3 קבוצות אוכלוסייה : פלנדריה ( דוברת הולנדית) , וואלוני ( דוברת צרפתית ) ומחוז הבירה בריסל. מחוז הבירה בריסל מחולק ל-19 עירייות דו-לשוניות. בפועל השפה שולטת בבריסל היא צרפתית. באנטוורפן ( עיר מאוד גדולה בפלנדריה, דוברת הולנדית) יש את השטעטל האחרונה באירופה. יש בה הרבה יהודים חסידיים. ( וגם הרבה מוסלמים). עכשיו.. בבחירות האחרונות בבלגיה עלה מאוד כוחם של הנאו - נאצים (סלחי לי על הביטוי) הווה אומר הימין הקיצוני. עכשיו השמאל בבלגיה ( הסוציאליסטים , הירוקים) הוא פחות נגד המהגרים המוסלמים. הימין הקיצוני בבלגיה הוא מאוד נגד המוסלמים ורוצה לגרש אותם. יצא כך שרוב יהודי אנטוורפן היום תומכים בימין הקיצוני ( ובמלחמת העולם השנייה אותו ימין קיצוני שיתף פעולהעם הנאצים ועזר לבזוז את רכוש היהודים).. מסובך?

כן... קצת מסובך

אבל אפשר להבין, כי עכשיו במצב הנוכחי, לכולם יש אוייב משותף - המוסלמים שרוצים הן להשתלט על אירופה מצד אחד, והן להשמיד את היהודים מצד שני.

למעלה