לאור הנושאים המועלים בפורום חביב זה

ne ro

New member
אתה דיברת עם פלסטינים?

אז אני מספר לך מה חברים ערבים-ישראלים שלי אמרו לי!

כל מה שערבי יאמר לך תאמין?

הוא ימלא אותך בשטויות ואתה תאמין לו. אולי יש לו אינטרס זדוני מאחורי אמירותיו? שים לב! בדוק את הדברים, וקבל אינפורמציה גם ממקורות יהודים אמינים!

כן, דיברתי, חוץ מזה יש את המצע של

חד"ש, בל"ד ורע"מ-תע"ל, המפלגות שהרוב המוחלט של "ערביי ישראל הצביעו להן", מעבר לכך יש תנועות יותר מיליטנטיות שלא רצות לכנסת אך עם לא פחות תומכים, התנועה האיסלמית על כל פלגיה, בני הכפר... יש תמיכה גורפת אצל ערביי ישראל להצפת ישראל במיליונים מבני עמם, הסברתי לכך, מבחינת רוב רובם של ערביי ישראל ישראל היא מדינה גזענית, לא מעניין אותם שהיהודים יפכו למיעוט, הסיבות לאפליה גם מאד לא מעניינות אותם, את האמת, זה שהם לא מבינים לא ממש מטריד אותי, לגטימי שיהיה אכפת להם מעצמם ולא ממני.

../images/Emo6.gif אני מת על בדיחות קרש ../images/Emo45.gif

למה שלא תגלה קצת מקוריות לפחות בגידופים הרדודים שלך, "אישמרכז"?

ne ro

New member
וחוץ מזה, אתה מאוד צודק.

אחרי 56 שנות "עצמאות" ( אם לעצמאות ייקרא - להיות מדינת ווסאלים של ארה"ב וקבלן הביצוע לעבודות המלוכלות של האימפריאליזם האמריקאי ) - ישראל היא המקום המסוכן ביותר ליהודים עלי אדמות !! בפראפראזה על דברי הקומיקאי גראוצ'ו מרקס ניתן לומר ש" 56 שנה לקח לנו להגיע מכלום לשום דבר !!"

אתה ישראלי?

עשינו הכל כדי למצוא חן ביניהם, עד כדי לעג! אני לא מבינה למה אתה רואה בציונות דבר כ"כ שלילי.. הרי שציונות זו בניה, התיישבות, חלוציות... אלו דברים נהדרים! למה להתבייש בהם? זה מקור לגאווה לאומית!! העולם כבר הוכיח עד כמה הוא לא אוהב יהודים ומתנכל להם, למה אנחנו צריכים למצוא חן בעיניו?

a e q u i t a s

New member
מספיק עם סנדרום היהודי הקורבן

אני לא אוהב את זה בכלל! יהודים הם כבר לא קורבן!!!! מספיק עם "כל העולם נגדנו".

ne ro

New member
../images/Emo45.gif

אתה מכיר את ליילה שהאיד? דוברת הרשות הפלסטינית בצרפת? כדאי לך לראות פעם אחת תכנית DEBATES איתה ב FR2 כשהיא מציגה את האינטרסיים ההפלסטינים ואת העמדות שלה והנציג הישראלי את העמדות שלו. זה מאוד מעניין.

a e q u i t a s

New member
היהודים הם לא הקורבן יותר

יהודים הם לא קורבן יותר, יש לנו מדינה, בין הצבאות החזקים בעולם, כלכלה יציבה, ומולדת. לא כל אמירה נגד ישראל היא אנטישמית ולא כל רצח של יהודי נעשה על רקע יהדותו. אידאל הקורבן הנצחי איננה רק נחלתו של היהודים, גם עמים אחרים סובלים ולא פחות, עיראק של היום, מאות נרצחים מידי יום, ארמנים ש2 מיליון נרצחו על ידי הטורקים, מלחמות השבטים באפריקה, הטבח בדארפור סודן בתקופה אחרונה... לא רק אנו סובלים, ואת האמת היא, שכבר אנו לא קורבן...

מסכים ביותר, גישה נוראית, זה בכלל

לא משנה אם מוצדקת או לא, היא לא מועילה לשום דבר, גישת אנחנו מסכנים ולכן מגיע לנו... אנחנו לא מסכנים ומה שמגיע לנו מגיע לנו ואם אנחנו רוצים לשנות את זה אז אנחנו אלה שצריכים לשנות את זה.

ne ro

New member
לא מסכים כל כך.

פשוט כי הסכסוך בדארפור או ביוגוסלביה לא תופס כל כך שעת מסך בעולם. הוא לא ידוע כל כך בעולם כמו הסכסוך הישראלו-פלסטיני.

אתה צודק אך עם זאת לא צודק

יהודים עדיין לא משוחררים. הם עדיין נשלטים. אמנם בזכות הציונות השגנו דברים נחוצים שהביאו להטבה במצבנו, אך בשלטון מסויים, ובפועל, אין לנו אפשרות להפעיל את אחד הצבאות הטובים בעולם (בין היתר מאותו הכיבוש של האו"ם וארה"ב עלינו). עדיין לא השתחררנו מהתלות שלנו בגופים הנ"ל, לכן אנחנו סוג מסויים של קורבן, כי אותם גורמים כופים את עצמם עלינו בכוח... מקווה שאתה מבין (לא רוצה להכעיס).. הלוואי והמדינות האחרות שבמשבר יחלצו מהם, ולא יהיו יותר מלחמות..

a e q u i t a s

New member
ממש ממש לא קשור

לא הבנתי איך פוליטיקה (או"ם וארה"ב) קשורה לקונספט הקורבן הנצחי??? והאם את משווה את רצח העם בדרפור שמתקיים ברגעים אלה בסודן לאותו קורבן לכאורה שאת טוענת על ישראל??? כי התשובה שלי היא מממממש לאא

למעלה