לאחר התלבטות קשה החלטתי לקחת לי מאמן אישי

לאחר התלבטות קשה החלטתי לקחת לי מאמן אישי

בחדר כושר לאמרןת שאני מתאמנת כבר הרבה זמן בחדר כושר כמעט כל יום עם תזונה נכונה כמובן אני רואה שאני לא זזה לאף מקום עם כל המכשירים שאני עושה, ספינינג, מכשירי אירובי וכו' לכן החלטתי לקחת מאמן אישי ולהריץ את ההצטמקות של כמה ק"ג שאני צריכה מהר יותר היום היה האימון הראשון שלי הוא השביט אותי לגמרי אני בקושי מרגישה את הידיים, הבטן, הרגליים אבל ההרגשה מעולה התחלתי עם 3 שיעורים של שעה בשבוע והיתרה רק מכשירי אירובי אז איך אני מפסיקה את הכאבים שיש לי בידיים? על החתום חזיה אשת משקולות

ufffnick

New member
מתיחות

מתיחות עדינות ומגבת, או כרית מחוממת על השריר הכואב. עיסוי עדין, גם טוב, כמו כן משחות מסריחות כמו בנגאי וכד' (אם את מסוגלת לסבול ת'ריח שלא יורד גם במקלחת). והכי הכי - לאכול טונה. לרוב, הכאבים הם קרעים קטנים בשריר ובשביל לזרז את השיקום שלו, מומלצת טונה בגלל סוג החלבון שהיא מכילה. אגב, עדיף טונה במים, בעיקר כי אין בה יותר מידי רכיבים שומניים, למרות שזה פוחת טעים. ומנוחה. לא לאמץ את השריר בכלל. זה עלול להגדיל את הקרעים וליגרום נזק, למרות שבטווח הקצר מרגיש שזה פחות כואב. זה קורה בגלל שבמאמץ הוא מתחמם חזרה לטמפ' מאמץ ולכן פחות כואב. זהו נראה לי. תרגישי טוב.

ufffnick

New member
נ.ב.

חשובה מאוד תזונה נכונה, שמתאימה לעומס על הגוף באימונים. תזונה נכונה מקטינה משמעותית את זמן הכאבים ואת הסיכוי לנזק בשרירים ובשלד. והנזק לא קשור למשקל שאת מרימה. עומס יכול להיות גם בלי משקל בכלל. ובכלל, אולי זה ישמע סופר פולני (למרות שאני רחוק שנות אור משם) ממליץ לקרוא קצת מה שיש לתזונאית לומר בנושא. איפה? בקישור. ערב טוב.

אישון36

New member
זיון מוח.....באמשך

היא צריכה באדי מסאג עם שמן זיית. אישון. פרקטי.

אישון36

New member
לצערי אני לא

יודע לעשות באדי מסאג.....אלא רק תילאנדי (עשיתי קורס). אז...........שיט...אכלתי אותה. אישון. לא יודע באדי.

באמת אישון קורס תאילנדי?...אז אולי בארטרים?

מוסמתת לזן-שיאצו, הוליסטי, שוודי קלאסי, ארומתראפי, לומי לומי (הוואי),ספורטאים, רקמות עמוק אירוודה, אביאנגה, שירוודרה. מוסמכת אבל לא סובלת: אבנים חמות/קרות (לה סטון תארפי), אירוודה, אביאנגה שירוודרה. בודי מאסאג' וכל מתן שירותי המין למיניהם-בחלום או במילים אחרות-זובי!.

אישון36

New member
שההיתי בתילאנד

לפני שנים עשיתי קורס. היא חמוד - בדרך לויזה לבורמה היה זמן לוואי. אישון. לדעת זה לחוש.

כמובן חימום לפני תחילת הפעילות

אני מבינה שאת עובדת על חיטוב ועיצוב ולכן טוב שלקחת מאמן אישי, התרגילים צריכים להיות איטיים וחדים לא מהר מדי ולא לאט מדי. לגבי העומס על השרירים והפרקים... בנושא התכווצות שרירים ככל שתתאמני כך התופעה תפחת. בנושא כאבים בפרקים נא להזהר, מאמץ יתר עלול לגרום לדלקות. מצב של דלקת צריך לקרר אזור מודלק וקיים גם מצב שבו צריך הפוך לחמם. מי שמתעסק ברפואה הוליסטית ועיסויים וספורט מכיר את התופעות הללו...בקשי מהמאמן האישי שלך שיסביר לך יותר. בסוף הפעילות הגופנית את בטוח יודעת שרצוי מאוד להמתח. חוצמיזה בהצלחה ותראי לנו תוצאות סופיות

הרור שבסוף האימון עשינו מתיחות כדי לשחרר את

השרירים אבל עדיין כואב במיוחד בכתפיים ובידיים נתן לי להרים בתרגיל אחד משקולות של 35 קילו חשב שאני ארנולד שוויצנגר אבל יצאתי משם עם חיוך כזה שאני רואה את העתיד

bioc1

New member
אם זה כואב סימן שזה קיים ../images/Emo13.gif

זו בסך הכל חומצה לקטית שהצטברה בשריר...הכאב יעבור תוך כמה ימים מעצמו...

belli80

New member
מיטוכונדריה..

כן.. טוב.. אז ככה: מיטוכונדריון הוא "איבר הנשימה" של התאים. ברבים - מיטוכונדריה. יש עשרות שכאלו בכל תא ותא בגוף, וכלל אחד מהם "שורף" גלוקוז ומשחרר מיים ופחמן דו-חמצני. עד כאן- סבבה? לפי מה שאת מתארת- את עושה המון המון פעילות גופנית, ולא "זזה" במשקל. יכולים להיות לזה כמה הסברים: א. את לא עושה את כל זה נכון, וגורמת לעומס מיותר על השריר ופוגעת בו, במקום "לאלץ" אותו לשרוף שומנים. זה גם מסביר יופי את הכאבים. תנסי להוריד מעומס האימונים, ותבני מההתחילה "סרגל מאמצים". ב. הגוף שלך נמצא במצוקת שומנים, ולכן לא מוותר בשום אופן על הרזרבות שלו. (למרות שזה נשמע פחות הגיוני, לאור העובדה שאת צורכת דיאטה מאוזנת, כהגדרתך. אגב, התייעצת עם דיאטנית??) ג. אצל אנשים מסויימים יש כמות גבוהה מהנורמל של מיטוכונדריה בתאים. זה יוצר מצב שאת "שורפת" הרבה גלוקוז על כל פעולה, ולכן לא מצליחה לייצב רקמת שריר, מאחר ואת מבזבזת יותר מידי אנרגייה. אין למצב (נדיר!) זה פתרון, אבל אפשר לבדוק את זה בבדיקת ביופסיה מהשריר. זה כואב ויקר, אבל אם זה מאוד מסקרן אותך זה אפשרי... שיהיה בהצלחה! (ותנוחי. אחרת תגרמי לקרעים בשריר עד כדי מוות של תאים. וזה ממש(!) כואב..)

גם אני התחלתי אתמול בשיעורים עם מאמן אישי.

בחיי שאני לא מרגישה את הרגליים שלי. לא יכולה ללכת, לשבת, לרדת מדרגות..כלום
מה זה הדבר הזה??!?

למעלה