לאחר התלבטות קשה החלטתי לקחת לי מאמן אישי

קמתי הבוקר ובקושי אני מרגישה את הכאבים שהיו

לי אתמול נשארו שרידים קלים של כאב בזרועות שמעתי בעצה של ufffnick וחיממתי את המקום עם מגבת חמה וזה באמת עזר לי גם היום אני בחופשת מחלה (חולה מיום ראשון בדלקת בגרון) לכן החלטתי ללכת לחדר כושר עוד שעתיים אני יעשה מכשירי אירובי ואולי 140 כפיפות בטן (לא יכולה יותר מזה) המאמן שלי אמר לי לא להישקל ולא למדוד הקפים 3-4 שבועות אמרתי לו אני אנסה לעמוד בפיתוי כי אני לא רוצה לרדת במשקל כמוש אני רוצה לחטב

תראי.. הקשיבי.. קיראי...

אני התחלתי להתאמן לפני ארבעה חודשים..הורדתי אולי שני ק"ג מאז אבל הגוף שלי התעצב בטירוף.. פתאום רואים את השרשירים הצדדים של הבטן..הזרועות הצטמצמו ורואים את הרווח בין הרגליים.. והעיקר ההרגשה.. אוי איזו הרגשה טובה זה עושה.. זה נותן תחושה של א-לה אילנית לוי בארץ, אבל אני עדיין האישה הכי כוסית במזרח התיכון... לצערי אני לא מצליחה לשמור על תזונה נכונה.. העבודה לא מאפשרת... אבל אשכרה רואים תוצאות... ואני לא לוקחת מאמן!

belli80

New member
את לא שפוייה!

אם יש לך חום ודלקת גרון אסור לך לעשות את זה!! א. הגוף זקוק למנוחה (מ-נ-ו-ח-ה-!!!) כדי להבריא, אחרת תגררי את המחלה יותר ויותר, וזה עלול להסתבך למשהו חמור הרבה יותר, ואז את גם מבזבזת זמן יקר- שיכולת להקדיש לפולחן הגוף הכל כך חשוב לך.. ב. אם יש לך חום- ומערכת החיסון שלך נאבקת בזיהום את חייבת להפחית בפעילות הגופנית כי מאבק נגד דלקות ושאר מרעין בישין גוזל המון אנרגייה, שאותה, כאמור, את "שורפת" על ההליכונים! ג. מאוד מאוד (!) לא מומלץ לנשים לעשות יותר ממאה כפיפות בטן ביום, ככה, שתדעי. ד. את עלולה להדביק אחרים בחדר כושר, עם כל ההתנשפויות במקום סגור. תרגישי טוב..

Old Girl

New member
"מאוד מאוד לא מומלץ

לנשים לעשות יותר ממאה כפיפות בטן"? כנראה תלוי מי ממליץ, כי אני עושה 400 והכל רק לטובה.

ufffnick

New member
כן... גם

השתלת תוספים לחזה עשוי להיות לטובה. רק לא ממש בריא. הכל עניין של סדר עדיפויות.

belli80

New member
מי

שקובע את מדדי ההיפוקסיה לשרירים. ואצל נשים- זה יותר קריטי, כי אלו השרירים שמחזיקים את הכל יחד, ושומרים על זרימת דם תקינה, במיוחד כשיש משהו שגדל בתוכן למימדי ענק..

Old Girl

New member
טוב פשוט באף מכון כושר

לא מסכימים אתך, כי בכל מכון שעושים בו תרגילי בטן קבוצתיים עם המדריך (הייתי בהולמס ובכפר המכביה) - מספר הכפיפות מגיע למאות רבות, וכמעט ברצף...

במכון כושר גם עושים ספינינג במשך שעות

רצים על הליכון עשרות ק'מ ומדוושים על אופניים אני מכיר אינספור אנשים שסובלים אחרי זה מבעיות ברכיים או סתם כאבים ברגליים אחרי זה כולל MOI כך שאפשר לפקפק קצת בבריאות שתרגילים כאלה נותנים

Old Girl

New member
יואו קוטר תאילנד לא פייסה אותך קצת?

מתי בפעם האחרונה היית במכון כושר? יש הבדל בין מה שהאנשים עושים לבד (בצורה הלא נכונה), לבין מה שעושים בהנחיית מדריך כושר שלרוב מקבל הכשרה רלוונטית, לחלקם אפילו השכלה פורמלית.

קודם כל אין לי חום כבר 3 ימים

שבימים האלה לא התאמנתי בכלל (נראיתי כמו סחבה) ואין לי דלקת באף גיד פשוט נתפסו לי השרירים ודבר הכי חשוב זה שאני מפיקה את המירה שבי תמיד שאני פגועה באיזה מקום ואני אתן לך דוגמא לפני 14 שנה אני הוצאתי את הירך שלי מהמקום (כישרון בפגיעות עצמיות כנראה) כשהתגלגלתי במדרגות בבית חולם אמרו לי לשכב עם רגל למעלה חודשיים בערך אחרי שבוע חזרתי לעבודה ואז גם לא היה לי רכב הייתי צריכה לנסוע באוטובוס וללכת מהרכבת לבורסה ברגל שבאתי לביקורת אחרי חודש הרופאים היו המומים על ההחלמה המהירה שהיתה לי אבל כעסו עלי כי לא שמעתי בקולם. מה שאני מנסה להגיד זה שגל אחד יודע מתי הוא מסוגל לעשות משהו. אין כמו אנחנו שמכירים את הגוף שלנו ואת המגבלות שלנו

belli80

New member
מי אמר

משהו על דלקת בגיד?? דיברת על דלקת גרון, לא? שמחה לשמוע שבכל זאת נחת בימים שבהם הגוף שלך לא עמד במעמסה, אבל... קחי דברים בפרופורציה! אחרת תגרמי לנזקים שיהיו לחלוטין חסרי פרופורציה לתועלת שניסית להשיג..

חחח.. מעולה!

אני לא אענה על השאלה.. כי אין לי שמץ של מושג מה עושים מבחינה רפואית להתכווצויות...מה שכן, כשלי יש התכווצויות חזקות ממש, אני נחה, לא בגלל שאני רוצה, אלא בלל שאני לא יכולה לזוז... בכל מקרה.. מנסיון שלי בחד"כ , זה אולי יקרה לך אחרי עוד אימון אישי וזהו.. הגוף יתרגל.... אבל אני כן מציעה לך ללכת לפילאטיס, והרבה... הוא מאריך את השריר (ועם איך שאת תיראי אחרי 10 שיעורים כאלו + ספינינג הוא יאריך גם דברים אחרים..
) כשהשריר ארוך הוא יהיה גמיש, וכשהשריר גמיש הוא פחות יתכווץ.... הייתי מתה לקחת מאמן אישי... אבל מאמן כושר עולה הרבה כסף לשיעור בשבילי...

ד נ י ת3

New member
איך אני אוהבת את התחושה הזאת

של הכיווצי שרירים. של הזיעה. של המשקולות שמרימים אותם. של המאמץ של השרירים. תתענגי מותק על התחושה. לי יש פגישה עם עידו - המאמן של ההולמס פלייס ביום שלישי. ממממ..... מחכה בקוצר רוח!!! איזה עונג.

את חולה

אני נשבעת לך! את אוהבת את ההרגשה הזו??? אני אוהבת לשכב על מיטת שיזוף עם קפיריניה ביד. איך אפשר לאהוב את ההרגשה הזו בכלל?

moi24

New member
../images/Emo6.gif

אני חוטפת קריז של חדר כושר בערך 4 פעמים בשנה, מכריזה שמהיום אני עושה מנוי לחמש שנים הבאות, והולכת לפחות 5 פעמים בשבוע, עושה שופינג של טריינינג מעוצבים (עד היום אני משלמת עליהם!), ורואה שוב את החדר כושר מבפנים, רק ברבעון הבא...

ufffnick

New member
זו תחושה עילאית.

בעיקר כי הגוף מסמם את עצמו בחומרים שגורמים לתחושה של אוטופיה מוחלטת.

ד נ י ת3

New member
מיטת שיזוף עם קאיפירינה...

אז להשתזף אף פעם לא עשה לי את זה. השמש - כשהיא נוגעת בי אני מרגישה איך אני נשרפת. אף פעם לא הייתי חובבת שמש. יש לי עור לבן ועדין מידי. ולגבי קאיפיריניה - זה מתוק מידי לטעמי. אישית מעדיפה אלכוהול שהוא מר - כמו וודקה סטרייט שוט (בלי תפוזים או שטויות כאלה), וויסקי כמובן, או סודה.

ufffnick

New member
סתם, בשביל הפלצנות...

הקטגוריה המרירה של אלכוהול מכילה את קמפרי, מרטיני רוסי, ייגרמייסטר ביטר (לא מגיע לארץ) ודומיהם. וודקה ו-וויסקי, כל אחד ישנה קטגוריה משלו והם ממש לא מרירים. הם נעים על הסקלה הארומטית חלקם אף נחשבים מתוקים (כמו לדוגמא ג'נטלמן ג'ק, גלן מורנג'י ורוב הבלנדד שיש בשוק הישראלי, במשפחת הוויסקי). סודה נחשב נייטרלי, מין משקה שבין משקאות למי שאנין טעם ומערבב. (כמו מנות הביניים במסעדות יוקרה). אלה הם היו 20 שניות של מידע מיותר...

למעלה