לאחר התלבטות קשה החלטתי לקחת לי מאמן אישי

ד נ י ת3

New member
תודה יקירי על הדיוק.

לא אוהבת וויסקי שהוא בלנדד, מעדיפה סינגלים בכל מצב. ולגבי סודה... זה מקרה יוצא דופן. זה מה שקורה כשאתה אחרי אימון, מגיע בערב לפאב ואין דיאט קולה או משהו נורמלי בפאב - ואתה לא רוצה לשתות אלכוהול כי אתה יודע שהאלכוהול ירוץ בדם ותשתכר יותר מהר ובעצם אתה צריך להגיע הביתה (ויש לך חצי שעה נהיגה). ומעבר לזה - שפתי חתומות. הכול מתחיל ונגמר אצלי בחדר כושר.

ד נ י ת3

New member
נ.ב.

האופציה האחרת לסודה היתה קולה - וממש לא התחשק לי על האקסטרא קלוריז האלה. (ומים מינרלים לא הגיעו לאותו "שכונתי" - שלא אגיד מי פוקדת אותו). תסכים איתי שסודה במקרה הזה - זו האופציה הבוגרת ביותר. נכון?

ufffnick

New member
סודה?

סתם ככה סודה, זה סבבה לגמרי, גם על חשבון דיאטים למיניהם. מיזעור נזקים מכימיקלים משונים. חוץ מזה, אם אין מינרלים, לפחות יש את המפתחות אצל הברמן אל הבאר שמאחור? אגב, הדלי נמצא ממש בכניסה מימין.

ufffnick

New member
דווקא במקרה הזה...

באמת שעדיף מבאר. מי המציא את זה?! לשים לימון בתה? זה הורג את התה והורג את הלימון!!! שיהיה. רוצה בסקוויט?

ד נ י ת3

New member
צודק, באמת לא סובלת תה לימון.

כרגע הטרנד שלי הוא מים קרים עם נענע. עושה טוויסט למים הרגילים. וגם טוב לבטן. .

ufffnick

New member
בצבא

גידלנו נענע. באמת נענע ולא שם קוד "נענע". היינו מרתיחים מים עם נענע, מקררים שמים בבקבוקים גדולים וישר למקרר. למחרת היה מים עם נענע. ממש ארומה חזקה (ומי שבקטע גם המתיק עם סוכר). אחחחח... היו ימים...

belli80

New member
עכשיו הבנתי

למה כל פעם שביקשתי תה נענע אצל החבר'ה מהחימוש הם שלחו אותי להכין בעצמי, בעוד שקפה הם הכינו לי, ולמה לתה נענע שלהם היה ריח מוזר, ולמה הם אף פעם לא נתנו לי שלוק...

magenta73

New member
גיבצת דנית.

מים מינרלים אכן כן הגיעו לשכונתי אותו גם אני לא אגיד מי פוקדת. אם זכור לי נכון, את זאת שזיינת את השכל על גלן פידריך השלישי וג'ק בלאק ובסוף הזמינה סודה. אל תאשימי אחרים בבחירות שלך! תודה.

ד נ י ת3

New member
זה היה אחרי אימון אירובי של שעה!!!!!

ועוד אימון משקולות של שעה!!!!! סה"כ שעתיים אימון!!!!!!!! הדם רץ בגוף!!!!!!!! היה מאוחר!!!!!!! הייתי צריכה לחזור בנסיעה הביתה!!!!!! יש לי ילד קטן לחשוב עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז אני הרגלתי את הלבן לבן שלי

להפוך לחום יפיפה (בניגוד לאדום אליו הוא היה הופך לפני שנים). אלכוהול מר - רק בירה (אבל יש וויסקי בבית, למקרה שיום אחד תתקילי אותי בביקור פתע). מתה על אלכוהול של כוּסִיוֹת - מתוק וצבעוני!

ד נ י ת3

New member
לא יכולה לסבול את התחושה של המגע

של השמש על הגוף שלי. לא סובלת בירה. זה מגעיל אותי. ולגבי אלכוהול של כוסיות - זוכרת - ישבתי פעם באיזה פאב עם חברה. הבארטנדר נותן לי תפריט של אכוהול. אני מסתכלת - מחפשת את הוויסקי - אין! אמרתי לו - מה זה אין וויסקי? אמר לי - יש, אבל נתתי לך את התפריט של הנשים. נ-ע-ל--ב-ת-י. אמרתי לו - אני נראת לך אחת ששותה אלכוהול של נקבות? יאללה, תביא איזה שוט של וויסקי. הוא חייך אלי. והביא לי אחלה שוט.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo6.gif

נשבעת לך - בהתחלה לא הבנתי למה שוט זה טוב. אבל בקריאה שניה של מה שכתבתי... (ובחידוד לשון עיברית) אפשר להבין את זה לשני הצדדים.
אישית - מעדיפה את השוטים שלי רק בוויסקי.

ufffnick

New member
בירה זה לא מר.

במקור זה בכלל מתוק. ממש מתוק. המרירות הוספה בסוף המאה ה-19 מאחר והמתוק גרם לבחילות נוראיות אחרי המשקה הראשון. המרירות נועדה לנטרל את הבחילה ולעודד יותר שתיה. עם זאת, בירה עדיין לא מקוטלגת כמרירה. אלה היו עוד 15 שניות של מידע ממש מיותר.

למעלה