לא ממש מיותר. ומעניין.
לפני כמה שנים נכנסתי לאחד השכונתיים בוגאס. היתה להם שם את הבירה שהם מכינים: בירה עם ארומה וניל ופירות יער. היא לא היתה מתוקה בכלל, אלא מעט חמצמצה-פרוטית ו... מגעילה! לעומת זאת יש בירות שהן יותר חמוצות ממרות (יש אחת אירית עם שם ארוך, שכמובן שכחתי אותו. מוגשת במולי בלום, בין השאר). וחבל שאין מבחר: בירות מרות, חמוצות או מתוקות. רק שלא יהיו מתוקות כמו הרד בולים למיניהם... (האדם שפיתח אותם, פיתח גם את התרופה נגד שיעול של ילדותינו).
לפני כמה שנים נכנסתי לאחד השכונתיים בוגאס. היתה להם שם את הבירה שהם מכינים: בירה עם ארומה וניל ופירות יער. היא לא היתה מתוקה בכלל, אלא מעט חמצמצה-פרוטית ו... מגעילה! לעומת זאת יש בירות שהן יותר חמוצות ממרות (יש אחת אירית עם שם ארוך, שכמובן שכחתי אותו. מוגשת במולי בלום, בין השאר). וחבל שאין מבחר: בירות מרות, חמוצות או מתוקות. רק שלא יהיו מתוקות כמו הרד בולים למיניהם... (האדם שפיתח אותם, פיתח גם את התרופה נגד שיעול של ילדותינו).