לארפ מלחמת הבתים

לארפ ירושליים - תנאי שטח

אני רוצה להבהיר לכולם שהמשחק ביער ירושלים, עם כל הדברים הנגזרים מכך: אבנים, מדרונים, חושך בלילה, עצים, וכו. המשחק לא נערך בשטח ישר אלא הררי, ולכן אל תצפו לגן סקר או לגני יהושע. אני מזהיר על כך כדי שתדעו, ותזהרו מאוד לא ליפול על הראש, כי יש המון אבנים. אל תגידו ל אמרנו!

כמה שאלות בקשר ללארפ מלחמת הבתים

יש לי כמה שאלות בקשר ללארפ הזה: 1)האם יהיה אוכל ושתיה? 2)איך קונים ומה אפשר לקנות בפונדק? 3)האם חייבים להיות בקבוצה או שאפשר גם להיות ביחידים? 4) מה הסמל של האל בלארפ? וזהו אני חושב אז..... /__
(*/ |/

5נדב

New member
טיזר לבית סיטריס

בכל עיר וכפר ועל כל עץ ביער נתלה כרוז. "גברים, נשים, זקנים וילדים, תושבי ארצנו הנעלה, קראו דברים אלו שהרי עמנו וארצנו בסכנה הם. זה מכבר ממלכתנו ידעה סכסוכים קשים, מלחמות אחים, כאב ומוות. שמחתי עמכם כאשר ראיתי כי המצב, סוף סוף לאחר דורות כה רבים נרגע, ובתי האצולה האחרים, טוליוס וארונאס הפסיקו את מלחמתם. שמחתי עמכם כאשר ניתנה לעמנו ההזדמנות לגדל ילדים בצל היופי, ולא הכאב. אך ידידי, נתיני היקרים, נאמני בית סיטריס, בית המלוכה, הולכנו שולל! בעוד אבי, גסס לו במיטתו, לא שככו יצרי הרוע של הבתים ההפכפכים. בעוד אנו היינו שקועים בשקט, הם כבר תכננו את הסערה. בעוד אנו פרקנו נשקנו, וחזרנו אל נשותינו וילדנו, חרבותיהם חושלו ונשותיהם וילדיהם נושקו לשלום. כעת, המלחמה שוב קוראת על דלתות ביתנו, ואנו צריכים לגרשה בחרבות, כשפים ואחדות. כעת, זכרו את השנים בהם הייתם מאושרים בביתכם, עם אהוביכם. זכרו את הזמנים בהם יכולתם לדבר עם שכיניכם ללא מבט על גזעו, מקצועו ומין. זכרו את הזמנים שבהם יכולתם לסמוך על חבריכם! זכרו את הזמנים האלו שהרי הקץ בא להם, ותמיד זכרו כי נלחמים אתם בכדי להחזירם! אני, מלך דולאסיה, סאלאסיר השלישי, בן לשושלת סיטריס, קורא לאלו שהצדק מוליך את חייהם, שהכבוד מחזק את שריונם והאהבה, מייצבת את ידם על חרבם! בואו והילחמו לצידי בעיר הבירה, סאלינר, כשם שנלחמתם למען אבי! המטפחות האדומות עוד ימלאו את עיר בירתנו! וידי הארגמן יונפו באוויר! כך אמר הצדק, כך יהיה. מלך דולאסיה, סאלאסיר השלישי, בן לשושלת סיטריס. "

5נדב

New member
אריק, אריק, מה אתה זורע היסטריה?

זה לא שטח צוקי. פשוט מומלץ לבוא עם נעליים נוחות, אנשים עם ראיית לילה לקויה שיבואו עם מקור אור, ולשים לב לאן הולכים, זה הכל. אריק ואני היינו שם בלילה, ולא הייתה לנו שום בעיה.

5נדב

New member
תשובות

1) כן, יהיה בפונדק אוכל ושתיה. מומלץ בכל זאת להביא שתייה מהבית. 2) בפונדק אפשר לקנות שקיקי מנה לקוסם ולכוהן, שתייה, אוכל. הפונדק הוא גם מקום בטוח מכל דבר. שום פונדקאי לא אוהב שיש מהומה בפונדק שלו, ופונדקאי עם פונדק מבורך בטח שלא יתן לזה לקרות. 3) אפשר להיות ביחידים. אבל, מומלץ מאוד ללכת בקבוצות, יהיה יותר קל, ויותר כיף. 4) boy, you´re digging deep, arn´t u? לא חשבנו על זה. תן לי יום, יומיים, יהיה סמל. אם יש לך רעיונות, תציע עד אז.

אלף אפל

New member
למה הוא חופר עמוק, הוא כוהן..

ונדב, הכסף כולל את האוכל? מה יהיה בקשר למזג האויר? יש לך מספר מוערך של אנשים שמיכיעים נגיד ואני רוצה למצוא לי קבוצה ומחפש אנשים

אלף אפל

New member
עוד שאלות קטנות

אני אוכל לשלב דמות "בארד" בתוך הדמות שלי או שזה לא מתאים לעלילה? לקוסם מותר פגיונות זריקה? מותר לקוסם 2 פגיונות רגילים?

5נדב

New member
דיי עם נושאים. לא רוצה לכתוב נושא!

ונדב, הכסף כולל את האוכל? הכסף כולל את האוכל. אוכל יקנה בפונדק בכסף אין פליי (כנראה). מה יהיה בקשר למזג האויר? מזג אוויר - לא יודע שאל חזאי. אם יהיה גשם נאלץ לדחות. יש לך מספר מוערך של אנשים שמיכיעים נגיד ואני רוצה למצוא לי קבוצה ומחפש אנשים יש מספר מוערך, לא רוצה לפרסם אותו. אנשים תחפש בין אלה שאתה מכיר. אני אוכל לשלב דמות "בארד" בתוך הדמות שלי או שזה לא מתאים לעלילה? תוכל, אבל תשלב את זה יפה בסיבה שהוא מגיע לעיר. לקוסם מותר פגיונות זריקה? לא. מותר לקוסם 2 פגיונות רגילים? לא.

אוי אוי... גשם רע...

אני בד"כ מטורפת על גשם... אבל במקרה כבר מצאתי תלבושת מושלמת לתפקיד שלי והיא לא בדיוק עמידה במים

NacroMittler

New member
נשקים מיוחדים בלארפ...

כרגע נזכרתי במשהו, באתר הגרעין אמרו שכל הנשקים במלחמת הבתים חוץ מכמה שידועים לכל יורידו 1 נק"פ, הם לא ידועים לי

NacroMittler

New member
שאלות

1. בגרעין כתוב שכל דמות יכולה להשתמש בפגיון, אני לא מניח שזה כולל כוהן אבל אני אשאל בכל זאת, זהכולל כוהן? 2. לחבר שלי יש שטיח מעור של קנגרו (אני יודע, זה ממש מגעיל להרוג קנגרו בשביל זה, אבל הוא קיבל את זה מאח שלו והקנגרו כבר גם ככה מת
!) הוא יכול לעשות חור למעלה ללבוש את זה בטור שריון ולשחק ווילד אלף או משהו כזה?

5נדב

New member
תשובות

הנשק של הפונדקאי, כאשר הוא בתוך הפונדק, עושה 5 נק"פ נזק. 1. לא. כוהן יכול להשתמש רק בנשקים כהים. 2. חבל על הקנגרו (הוא לא בסכנת הכחדה?)... אבל כן, אם זה נראה מתאים, אז כן.

NacroMittler

New member
אני יודע

שהוא בסכנת הכחדה ושחבל עליו אבל הוא קיבל אותו מאח שלו אז הו מת כבר בטח איזה 15 שנה אז זה כבר די אבוד!

למעלה