לארפ מלחמת הבתים

Lochnar

New member
חבוב...

זה עשוי מעור, זה נראה טוב......זה שריון עור. גם סקאי (חומר דמוי עור), שממנו עשוי השריון שלי, נחשב לשריון עור. -לוחנאר. נ.ב. יש כיס גדול באמצע?

תניח למארגנים לענות

יש משחקים, כגון הסאגה, בהם מה שאינו קשה אינו שריון, ומה שאינו קשר ומתכתי אינו שריון כבד.

NacroMittler

New member
אז כן או לא

במלחמת הבתים זה שיריון או לא? ואם לא אז אני יכול להדביק לו מלמתה קרטון שיהיה קשה?

5נדב

New member
לא יכול להגיד ככה

תסתכל על זה (או שהחבר שלך יסתכל על זה) ותחשוב אם זה יכול להיות שיריון. ככה בדיוק אנחנו נבדוק את זה. לדעתי סביר להניח שכן, אבל אני לא יכול להיות בטוח עד שלא נראה ונבדוק.

אלף אפל

New member
נדב אם אתם צריכים עזרה עם המטבעות..

יש לי מין מסור כזה (לא חשמלי) שאני חותך איתו צינורות פיויסי.. ואם אתם מכינים מטבעות עץ ממקל מטאטא פרוס לעיגולים קטנים.. אז אתם יכולים להכין גם מבדיל ואז יהיה יותר קל להבדיל ביניהם... כי זה ממש מעצבן שכל המטבעות דומים.. וקשה לשים לב לההבדל..

5נדב

New member
יהיה רק סוג אחד של מטבע

ומבדיל זה לא כל כך פשוט להכין. אם לדעתך זה מעשי לחתוך מקל מטאטא עם המסור הזה, אז מצויין, נשתמש בו.

אלף אפל

New member
בעצם יש לי מסור חשמלי כזה..

מצאתי בין כלי העבודה והנחשים והפרעושים..... כזה ג´יגסו נראה לי כמו שאושר הסביר... אבל אבא שלי לא מרשה לי לקחת אותו מהבית.

5נדב

New member
אם נביא לך מקל

אם נביא לך מקל מטאטא, תוכל לחתוך בשבילנו?

אלף אפל

New member
לאיזה עובי?

אני אשתמש במקל מטאטא מבית ותחזירו לי בלארפ ואז אולי יהיה לי אפילו מטה! 90 אחוז שאני אוכל אבל לאיזה עובי?

נסו לארגן מניקולאי ודניאל

כשאני חושב על זה - נסו את דניאל וניקולאי. ל-R שלהם (warcraft) הם הכינו הרבה! נדב - קח את הטלפון שלהם מאחראי-קפטנים בסאגה

5נדב

New member
זה לא עיניינך... ../images/Emo6.gif

אלא אם אתה רוצה להצטרף...

Northenflame

New member
אפשר לבוא אם פנס?

אני רוצה לדעת אם אפשר לבוא אם פנס ללארפ (כזה שמתחבר לראש)?

אלף אפל

New member
אני מתאר שכן אבל.....

קודם כל לא תמיד אתה רוצה להיראות, שנית זה יהיה נחמד אם תשים איזה נייר צלופן א או משהו ככה אדום\צהוב\כתום ותנסה להפוך את הפנס למשהו ריאלי יותר. יש לי מין עששית כזאת אבל אין לי כוח להביא כדי לא להיסחב עם זה סתם במהלך הלארפ.. למרות שאם אני אקבל הנחה אני יכול להשאיל את זה לפונדק

5נדב

New member
פנסים...

תביא, לא יועיל לא יזיק. אבל אלא אם זה פנס סטייל ימי הבינים, לא תוכל להשתמש בו בזמן המשחק עצמו. אורי, תביא את העששית ביום שישי אם תוכל, נראה מה יצא מזה. למרות שאני בספק שתקבל הנחה בשבילה, זה דיי סותר את העקרונות שלי. הרי אתה תהנה מזה שהיא שם, בדיוק כמו כולנו.

אלף אפל

New member
היא עלתה 40 שח ,

ב Ikea היא לא ממש מעירה יש בפנים נר אבל זה יכול להוסיך לאוירה

flashlights are SO pah-sey!

i´m bringing 2 big candles that look really jollygoot! and unless it´s too windy, they´ll give enough light to go thru the forest

Sern

New member
Just a piece of common sense

לא היתי הולך ביער עם נר כדי לראות את הדרך. זה פשוט עושה את ההפך. זה מונע מהעיניים שלך להתרגל לחשכה, ונוצר מצב שאת לא רואה למרח של ארבעה מטרים, וכולם - אבל כולם - רואים אותך.
ארם. (שהיה מת לבוא, אבל יש לו התחייבויות קודמות).

למעלה