לארפ מלחמת הבתים

5נדב

New member
זה בטח לא

אדם שדמותו מתה במהלך המשחק יחזור למשחק כדמות אחרת. הדמות תשב בפונדק 10 דקות ואז רק תוכל לצאת ממנו. מומלץ לחשוב לפחות בכלליות על רקע לדמות רזרבית, למקרה שמתים. נכנס לאתר.

CreepingDeath

New member
נהדר, עוד לארפ

זאת קטי, אגב. בכל אופן, הכל טוב ונפלא, חוץ מהבעיה הקטנה שאין לי חרב קצרה (אכן, החלטתי שלהיות גנב זה הכי שווה, וחוץ מזה אין לי שריון ולוחם בלי שריון זה לא כיף :) ) ואני לא מוכנה עקרונית להלחם עם נקנקיית קרב קצרה, פשוט כי זה זוועה רצינית. אז או שמישהו ישיג לי חרב קצרה שטוחה או שתארגנו פה סדנאת נשק, שזה הכי טוב, או שאני בסוף אהיה לוחמת וזו תהיה אשמתכם בלבד :) ובקשר לתחפושת... מישהו מוכן להלוות לי גלימה שחורה? עדיף עם ברדס.

Max California

New member
___

חחחחח איזו חצופה..

CreepingDeath

New member
חיחי

ההודעה נכתבה בטון ציני, לקשיי ההבנה מבניכם :) אבל התוכן היה רציני.

5נדב

New member
עזרה בתחפושות

אני מבין שלירושלמים יש בעיה עם תחפושות, אז מי שצריך עזרה שיבוא למפגש ביום שישי וננסה לעזור ולהסביר כמה שנוכל. כל הבעיות עם הגלימות, גלימה מכינים ב-15 דקות עם מכונת תפירה, ושעה בתפירה ביד - גג. כל מה שצריך זה בד, וקצת הסברים.

5נדב

New member
עוד מקור חשוב

מומלץ לחפש גם בספר לשחקן, אולי יש שם כמה דברים שיעזרו.

טיזר בית ארונאס

"יבואו מלכי, יבואו תומכיך – איכרים פשוטים, מחזיקים קלשוני עץ, ומקלות! יבואו, צולעים, קשי תזוזה, מוכשלים על ידי המשקל של עצמם – מפוטמים על ידי המכולה, בעוד שזו עסוקה ברדיפת אהבת העם השוטה שאינו אפילו יודע כי מלך לה! במשך דורות רבים, ראינו את תוצאותיה ההרסניות של מדיניות שושלת סיטריס, שנים רבות ניסינו בדרכים אלו ואחרות להביא להגיון בממלכתנו, אך הכל לשווא. לא ניתן לנהל חווה ללא רועה! אי אפשר לנהל ממלכה, כאשר בראשה עומד איכר! הגיע העת, להתייצב אל מול הטרוף המנחה את מדינתנו, כנגד האיכר הקורא לעצמו מלך, הגיע שעתה של מלחמת הבתים! אני קורא לכל אלו שנשאר בהם דם מלוכה, כוח, רצון למשול ויכולת כלשהי להשתמש במוחו, דבר שנדיר מימים אלו. אני מצווה עליכם, נתיני לשרת! מצוותי, בורדיק השני, בן לשושלת ארונאס , ללבוש את מטפחותיכם הירוקות, ולסלק את שלטון האיכרים!" כך אמרתי, כך יהיה!

חשיבה יפה...

אבל שים לב, שמי שקורא את העץ מלינק יכול לעבור לפורום המלא, באמצעות הקישורית השנייה מימין למעלה (ראשי, הפורום, ... )

jobu14

New member
האם הלארפ הוא משחק רישמי של גריר?

האם גרעין ירושליים מרים משחק מאורגן ומסודר (חוקי וכדומה)? א.

5נדב

New member
לא

הוא לא מטעם הגרי"ר. לא תהיה אבטחה וביטוח. אבל אנחנו עושים ונעשה כמיטב יכולתנו להבטיח את הנאת וביטחון המשתתפים.

Unrealtanas

New member
ואני ארחיב מעט...

הגרעין, בהוראה ישירה מהעמותה, לא יכול להיות אחראי על משחקים בלי אישורי בטיחות וטפסי הסרת אחריות, דבר שאין לנו זמן וכוח אליו, ולכן אנחנו לא לוקחים עליו אחריות. אולי בעתיד כן יהיו משחקים חיים של הגרעין (כמו 2 משחקיה של אסנת), אך אלה יהיו משחקים ללא נשק.

5נדב

New member
ליום שישי הקרוב (מחר)

תביאו בדים שאולי אפשר לעשות מהם תחפושות, סדינים ישנים וכאלה. ננסה להדגים ולעזור כמה שנוכל.

5נדב

New member
שימו לב! תקלה בהרשמה.

עכב תקלה בהרשמה באתר (לא באשמתי! לא באשמתי!) מי שנרשמו בין יום חמישי בלילה עד יום שבת ב-14:15 (יענו כשאני כותב את ההודעה הזו), כלומר בתאריכים - בין ה- 3.10 ל- 5.10, צריכים להירשם מחדש. לא נכנסתם למערכת למרות שהיה כתוב שכן. סליחה ותודה.

the fallen one

New member
טיזר לבית טוליוס

כולכם כסילים, ואתם מתיימרים לשלוט על איכרים [אנחה עמוקה] איכרים ישארו איכרים, אנשים שתכלית חייהם היא לספק להם ולמשפחתם מספיק אוכל על מנת שיוכלו לעשות זאת גם ביום שלמחרת. מלכים ישארו מלכים, אנשים שתכלית חייהם היא לספק הגנה לאיכרים ולהנהיג אותם לעבר מטרות שייטיבו איתם, אף שאינם יודעים מספיק על מנת להבין זאת. מכיוון שאנו, מלכים ואיכרים, כולנו חלק מממלכה השולטת בצורה פיאודלית (לאצילים שבינינו) מלכוענית (לאיכרים שבינינו), הרי שזהו סדרו של עולם. האיכר רוצה הגנה על מנת שיוכל להמשיך לחיות את חייו בלי הפרעות מיותרות, והאצילים רוצים לשלוט, על מנת למלא את הצורך הבסיסי שלהם להציג את כוחם. האיכרים לא ישלטו אף פעם, כמו שמלכים לא יגדלו לפת, אבל טיפול נוקשה באיכרים לא יעזור להם לעבוד טוב יותר - דבר שגם האצילים רוצים, אלא יגרום להם למרוד בשלטון (כפי שקורה ברגעים אלו ממש). הקשיבו לקולו של ההיגיון. האצולה תמשיך לשלוט ולהגן, האיכרים ימשיכו לחיות בשלווה ויחד יצרו חברה טובה וחזקה יותר. בעוד מלכם של בית ארונאס עומד לידי ומתבטא בהתלהבות (אגו... אגוגוגו...)על פי מיטב השכלתו, ומלכם של בית סיטריס מנסה לגדל לפת על מרצפות שיש, אני קורא לכם להצתרף אלינו, ויחד ננשל את השליטים הפטתים מכוחם ונחזיר את השלטון למצבו הטבעי. כה אמר ההיגיון וכה יהי. אנטרואן לבדאס, בן לבית טוליוס

רודריק פופיק: בהה...?..??

[בנמגינה של ´הפנתר-הוורוד´] כסילים, כסילים, - כסילים, כסילים, כסילים, כסילים, כסילים, כסיליייייים-לים-לים-לילילים. כסילים, כסילים, - כסילים, כסילים, כסילים, כסילים, כסילים, כסיליייייייייייייייייים ...

5נדב

New member
תאריך אחרון להרשמה

כל השחקנים חייבים להירשם באתר עד ה-01/11/02.

NacroMittler

New member
הרשמה במקום

באתר הגרעין כתוב שההרשמה מתחילה ב-18:00 והמשחק מתחיל ב-7:00 אז איך ההר שמה נגמרת ב-1.11?

5נדב

New member
יש הבדל

ההרשמה באתר זה בשביל שנדע כמה מכל דבר צריך. ההרשמה במקום זה חלוקת המנה לקוסמים, קביעת כמה נק"פ מוסיף כל שיריון, והתשלום. חייבים להירשם באתר לפני ה-1.11. חייבים (מן הסתם) גם להירשם במקום, לשלם, לקבל מנה (אם צריך), ולדעת כמה נק"פ יש. קצת בירוקרטי, אבל אין מה לעשות. בשביל למנוע בילבול יש למישהו רעיון לשם אחר לאחת ההרשמות?

למעלה