לארפ מלחמת הבתים

Sern

New member
Well,

Unless you´re planning on going to Dragonlance instead, it might be problematic... With me not being there and all. Aram.

אלף אפל

New member
איך המשחק יתנהל?

יהיו 3 ערים מפוזרות? מה יהיה בכל עיר? מה יהיה לגנבים לגנוב? איזה סוג משימות יהיו... כולנו שליחים? מה אנחנו צריכים לעשות?

5נדב

New member
תשובות

טוב שהזכרת לי, זה יכנס מייד לאתר. האר יתחיל כאר פתוח. עד 5 אנשים בקבוצה. הקבוצות הם קבוצות של דמויות שמכירות מעיר מולדתן והחליטו ללכת ביחד לשרת את ביתם. מה יקרה הלאה? איזה משימות יהיו, ומה תצטרכו לעשות, כל זה תדעו בתוך המשחק (כי הרי גם הדמויות שלכם לא יודעות). כל מה שאתם והדמויות שלכם יודעות זה שאתם צריכים להגיע לעיר למען כבוד ביתכם. ולא יהיו שלוש ערים.

5נדב

New member
נ.ב.

צפו בקרוב לטיזרים אל בית ארונאס ובית טוליוס.

Northenflame

New member
איזה לארפ

זה יהיה לארפ מילטנטי של מלחמה בבד או כמו הלארפ של עולם האפלה כמעט וללא מלחמה?

5נדב

New member
אני לא מבין מה אתה שואל, ובכל זאת

אני אנסה לענות: הפשלה שהייתה בעולם האפילה לא תחזור כל עוד נשמתי באפי. כל יציאה לאאוט פליי תתקבל בזעקות "דיבוק! דיבוק!" ובתליה על ידי הפונדקאי, משמר העיר, וכל שאר ירקות. אנשים בלי תחפושת לא יכנסו למשחק. כולם מוזמנים לפנות אליי, או לשאר האנשים החביבים והמבינים יותר ממני בתחפושות, בשאלות בקשר להכנת תחפושות. יש לכם 10 ימים, זה יותר ממספיק להכין תחפושת מעולה. יהי מכות, הרבה מכות, מכות בין שחקנים (בשביל מה ההבדלים בבתים אם לא בשביל זה) ומכות בין שחקנים לנאפסים בקווסטים. אבל הכל ינבע מרול פליי ועלילה בריאה.

5נדב

New member
הכל באשמת קדר! ../images/Emo6.gif

אני מתבייש להגיד שכתבתי אאוט פליי, כמה פעמים. מה עשיתם לי אנשי קדר אכזריים! מי יתן ועבזזיה הקדוש יחזיר לי את האוף פליי שלי במהרה.

5נדב

New member
כמה שאלות שקיבלתי בדואל

1. מאיזה גיל אפשר להשתתף בלארפ? 2. האם מוכרים באיזור של הלארפ נשקים\שריונות\תחפוסות? 3. מה נחשב תחפוסת שאפשר לבוא איתה ללארפ? תשובות: 1. אין הגבלת גיל, לא למעלה, ולא למטה. 2. בנתיים עוד לא סוכם כלום עם אף אחד בנושא הזה. אם מישהו רוצה למכור הוא מוזמן לדבר איתי. 3. שאלה פילוסופית עמוקה. הדבר הכי חשוב זה לדאוג שאין סממנים לא ימי הבינימים. לא ללבוש דברים שלא היו באותה תקופה, ואם חייבים, אז להצניע אותם לרמה שאף אחד לא ישים לב. אני בטוח שזה לא מספיק כדי להבין, אז מישהו כאן יכול לעזור לי?

mzak

New member
אין לי תחשפושט ואני לא הייחיד

אין לי שום תחפושט, אין לי שום כישרון או ידע בתפירה, ואני ממש לא היחיד במצב הזה, ואני עדיין רוצה להשתתף. שמישהו יעזור לי בבקשה!!!!

אני אשכיר תחפושות.

ההכנסות - קודש לשימור התחפושות המושכרות ממחסן התחפושות שלי, וממחסן התחפושות של ´האחווה´. תחפושת מושכרת תעלה בין 5 ל 20 שקל (החל בטוניקה סמלית וחגורה ליציאה מידי חובה, וכלה בתלבושת מלאה), ופקדון (ת.ז. שעון בעל ערך, או 50 שקל). יש מבחר טוניקות צנועות מסד פשוט, מלבד, יש מעט גלימות, יש גלימות נזירים, עליוניות ריבנדל, מעט שמלות, טוניקות בצבעים צלבניים מאל-בד וכיו"ב. (נשארו גם הרבה גלביות ממשחק האבירים בעכו. האם אפשר שאחד הבתים יהיה ערבי-משהו?) אני מוכן לבדוק את האפשרות להשכיר נשקים, אם כי אני לא יכול לתת תמחור בשלב זה, בשל מורכבות התחזוק והבלאי של נשקים מושכרים.

אלף אפל

New member
מי שצריך נשק יכול לפנות אליי...

יש לי כמה נשקים פשוטים ואם תיצרו קשר אני אראה אם אני יכול לבנות לכם אחד. הירושלמים כבר מכירים בערך את החרבות שלי אז אם למישהו יש בעיה אולי אני יכול לעזור לו.

תשובה

אני מגבעתיים. תוכל להגיע אלי באמצעות הודעה אישית בפורום זה (באמצעות תיבת המסרים, או על ידי הקידור ´שלח מסר למחבר הודעה זו´ שבתחתית כל הודעה פתוחה), או באימייל: [email protected] אגב, תוכל תמיד לברר םרטים על קורא בפורום באמצעות כרטיס הביקור שלו. (כל שם משתמש לייד כל הודעה הוא לינק לכרטיס הביקור שלו). אגב ^ 2, אני אהיה ביום שישי (היום) בגן סקאר, ואביא דוגמאות. ניתן יהיה להתרשם ולרכוש מהם, אך שימו לב שלא הכל עומד למכירה. אני אביא גם מכונת תפיה על סוללות. נדב/אריק - אם תוכל לארגן 4 סוללות AA (אצבע), זה יהיה נהדר...

5נדב

New member
*מגרד את הראש*

*ומעביר מבט בהלם בין המכונת תפירה לשרוול של אושר* אין לך גם סוללות שם??? אולי איזה גנרטור או תחנת כוח ארצית? אני אדאג לסוללות.

אלף אפל

New member
חח. בסוף שכחת הא נדב? (ל"ת)

בלאנקו קיל זה ויק! זה סטרונג שאל סרווייב

alex zak

New member
מה אם מוות?

מה קורה אם משהו מת במהלך הלארפ? הוא הולך הביתה?

למעלה