לארק-הלימו שלי..

פנטי

New member
בודען זיך אין ים - גם זו דרך לומר

כי ים הוא ים בעברית כמו באידיש וואשט די פודלוגע (רוחצים את הרצפה) געיי זיך בודען ( לך להתרחץ ) אפשר גם וואשן .......

גל-עמית

New member
כשרציתי "להשיל" מעלי נודניקים...

אמרתי: "גאיי זיכ מיר אין דה בוידעם....." ה"בוידעם" היה מן מונח או דבר משל עצמו. למעשה הוא היה המחסן הביתי. אבל אצל יוצאי עדות המזרח....(מזרח אירפה...) הוא הפך למוסד משל עצמו, עם כל מיני הטיות ולכל מיני כוונים.....

פנטי

New member
../images/Emo48.gif אה שנאפס´ מי אה ביסל הרינג ../images/Emo48.gif

דוס איז אה פאר געניגונק..

זהבוש

New member
ים ים ים ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo42.gif

כמה אני מקנא בכם כל המבקרים בים, זה הדבר שהכי חסר לי פה בנירובי, אהבת חיי זה הים כמה אני חולמת עליו וכל מה שאני יכולה לספר שהים תמיד מזכיר לי אהבה, רוגע, שלווה, כמה כייף לכם , פה קריר נכון שפה אין לחות אבל ים זה כייף. והכי כייף זה לשבת לשחק בחול עם המים בים ולעשות בובות בחול חומות למינהם איפה אתה ים כמה אני מתגעגעת.

magy

New member
ברגע שתגיעי לארץ, תנוחי....למחרת

נלך לים...... אוקי??????????
)))))))))))
)))))))))
))))))))))
))))))))))

ענבר.

New member
זהבוש, אנחנו שומרים לך על הים

מה עוד לא נכתב על הים? כל האהבות כל השמחות כל הכאבים כל הבגידות כל הטביעות כל המדורות כל הארמונות הכל ניבנה סביב, או קרוב, או על ידי או בתוך...הים. רק תבואי, תראי איזה ארוח את מקבלת ... גלגלוש עמיתוש, ספר לה על ארוחת הדגים והגפילטע וההרינג, והאיקרה, והשרימפס בחמאה שום ויין שאתה עומד להזמין אותנו ברגע שזהבוש נוחתת.....

magy

New member
הצחקת אותו........

כעת , הוא גם יעלם מהפורום.......מה עשית??????????????????????????
))))))))
))))))
))))))))
))))))))))
)))))))

גל-עמית

New member
יום טוב לכוווולם........

היי ענבררוש..... כתבת כל כך יפה.....מי אני שאקלקל לך.... כתגובה, אוסיף רק שתי מילים: "מעיין הבירה"......................

זהבוש

New member
לענבר למגי וכמובן לגדול מכולם גל עמ ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולכם!! וכמה כייף לי פה רחוק ממכם שאתם רבים על האירוח, אין ספק שאני אגיע אני ארח את כולכם בביתי אני בארץ, אני לא בטוחה עדין מתי אבל בקרוב מאד.

ענבר.

New member
את חכי לי ואחזור

היה פעם שיר כזה... מגי מארגנת כנס בוגרי מחזור א´ נוסטלגיה נשב כולנו מולה גלים נשפריץ מים נתפוס לדגים בזנב... נוריד קשקשים יהיה כייף.

גל-עמית

New member
...כשחוטפים "פנס" בעין......

...לא מזילים כל כך ריר על האנטריקוט.....- מזילים דמעה...
....

למעלה