לארק-הלימו שלי..

גל-עמית

New member
..א-שיס..או גם א-שוס.......אז ככה..

שני הביטויים שציינתי אכן היו מקובלים ומדוברים אלא מאי? גם א-שיס...וגם א-שוס - באו כאשר רצו לספר על "מריחה" או "גמיזה" או על מישהו ש"שתלו" אותו או "חיסלו" אותו. זה לגבי א-שיס. לגבי א-שוס, לעיתים משתמשים גם במונח הזה גם היום....לדוגמא: "ההצגה הזו הייתה שוס רציני....." כמו שאומרים היום על משהו חריג לטובה: "פיצוץ"......

ענבר.

New member
מוסר השכל

אם הברקסים שלך לא משהו אל תסתובב ליד קטנות...
יפה הספור שלך. צחקתי.

magy

New member
מי מכיר את האיש שבקיר....?????

ובפיאט שש מאות......כן, הקטנה ההיא....אפילו עשיתי אהבה בגיל שמונה עשרה.....רק אהבה....לא יותר.....מזל שאני קטנה....... אבל.........מה בקשר לאמונות טפלות???????????? זוכרים אמונות תפלות של פעם....וגם של היום? אסור לעבור מתחת לסולם, (לא צומחים לגובה), אסור לקבל מטפחת , מסרק, ראי, מחט, ארנק (חייב להיות בו מטבע אחד לפחות), אסור לשבת בפינת שולחן.. (לא מתחתנים שבע שנים), אסור... לשני אנשים לטפל באדם אחד...כמו ...אחד מסרק והשני מאפר.... (רק במתים מטפלים שניים יחד). אם חושבים טוב, אין לי התנגדות לטיפול של שניים, קונצרט בארבע ידיים, עדיף על קונצרט בשתיים. J))))))))))))) אסור....אסור..... סבא שלי לא הרשה לי להניח את נעליו למראשותיו, דבר שיגרום לו לישון רע. עם חלומות מסוייטים.. כמו כן להניח את הנעליים בצורה נכונה. אחת על יד השניה... בדיוק בצורה שבה הולכים בהם. לא הפוך. אסור לשרוק בבית (רק במדבר שורקים). איפה היה מדבר ברומניה.??? כשמתעטשים, חובה למשוך באוזניים, אנשים מתו פעם אחרי התעטשות....(דלקת הריאות המפורסמת, שחפת) כשמספרים משהו, ואחר מתעטש, סימן שהמספר אמר אמת גמורה. אסור להסתובב בגרביים ללא נעליים, כדי לא להביא אסון שיחייב גריבת גרביים. (מוות). כל הזמן אסרו משהו. ואני עשיתי דווקא.... ובאמת , לא גדלתי לגובה. וחבל שלא ישבתי יותר בפינת השולחן.... והוצאת עין רעה עם לחשים ותפילות והרתחת בדיל בכפית? ובזמן כאב גרון, כשעוד לא הייתה אנטיביוטיקה..... יצקו על בד שתן והצמידו לצואר.. יש המניחים במיטת תינוק, ספרי תהילים. יש הממלאים את הבית והמכונית בשומים. רק לחשוב על הריח........ ובצל על פצעים מוגלתיים למשוך החוצה ......שגם היום אולי, משתמשים בזה האלטרנטיבים.... ושמרים נגד זיהום בדם.......... וטפו טפו טפו....... ונוק נוק נוק , על עץ..... כמו אצל נוצרים. (הצלב של ישו) ושלוש עשרה לחודש? קומה שלוש עשרה....ואם זה ביום שישי???? חתול שחור.................................. ומנהגי אבלות???? אסור להגיד "שלום" למבקרים. לחזור בשביל אחר בבית הקברות....לא בזה שבו הגענו לשם..... למה????????????? רחיצת ידיים ביציאה .... (נגד חיידקים????) לא להתקלח בשבוע האבל. לשבת על הרצפה.....ממש על הרצפה. הליכה בגרביים .. רצוי שחורות. שלא לדבר על כל האמונות שהיו לימאים שהפליגו בספינות. זוכרים עוד אמונות??????.

עוד אמונות ../images/Emo54.gif

חמשוך בשיער הראש כשרואים מת (חתול, כלב ציפור) לא לעבור מתחת לסולם, סרט אדום (אין הרע), לזרוק מלח מאחורי הגב, שום ! במכונית חדשה, קמח, שמן, סוכר בדירה חדשה, וכמובן ה- חמסה נגד עין הרע.. ועין כחולה בכניסה לבית, ופרסה של סוס עם שום בחנות, כסף ראשון שנכנס לעסק מוצמד לקיר מעל הקופה. יש עוד? עניין משיכת האוזן... לאחר עיטוש, חשבתי שזה רק שיגעון של אבא שלי ז"ל..

ענבר.

New member
חמסה חמסה חמסה

שמן, מלח, קשקשים אני מכירה מישהי שאומרת את כל השורות האלו עד היום... והאוזן הנמשכת??????? וואלה, גם אני חשבתי שזו המצאה של התפוצה הפולנית הפרטית שלי
ואסור לשתות מים אחרי שאוכלים אבטיח, אמרנו?

magy

New member
פניקס...... בפורום הזה , אין אין אי

עלבונות אישיים כלפי אנשים אם יש לך מה לספר בנושא הפורום, או גם נושא אחר.....בבקשה....... אבל להכנס כדי לפגוע באנשים שמשתתפים פה...........ללללללללללללללא ועוד פעם ללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש מקומות אחרים שבהם ישמחו אם תעורר ויכוח ותעלוב באנשים..... אני לא מסכימה לזה........בשום פנים ואופן..... ואני לא מוחקת א. כדי שתדע מה הלוך הרוחות פה ב. כדי לא למחוק......אני שונאת להשתמש בזה ג. כי זה ימחוק גם את תגובתו של מרק.....

מגי הצרחה שלך הגיעה עד אליי ../images/Emo6.gif

אבל יקירתי כל מה שקשור לקקטוס היקר מצידי תצרחי עד מחרתיים..אני יכולה לעזור לך ....לשלוח לך את הכלבה שלי כשהיא נובחת אין צ´אנס שמישהו לא יבין ....

magy

New member
ברוכה הבאה שועלת המדבר

בצל קורתינו השלווה... מאחר ולא הבנתי כלום מדברייך, אנא ממך הסבירי למה התכוונת. האם התייחסת לנוסטלגיה כלשהיא, במקום כלשהוא,,, בתקופה כלשהיא????? פרטי, נמקי והסבירי באריכות......

magy

New member
גדוללללללללללללללללללל

מה זה צחקתי.....אף פעם לא חשבתי על זה.... איך זה בעלי לא נדבק כשהייתי בהיריון? רק זרים נדבקים?????????????
))))))))))))))))))))))))))))))))))

magy

New member
אבל אני שואלת .......

תסביר לנו.....הכל......שלא נמות טיפשים.

האמת מגי,לא נעים קצת..אבל.. ../images/Emo7.gif

האמיני לי שנדבקים מכל החורים.. עולם אכזר.. אבל כמו שסבתא שלי נתנה לי מרק עוף כנגד שיעול..הממ.. אז ככה אמרתי שרק בפה.. כי אני נורא אוהב..להדבק שם.. מרק.

למעלה