מי מכיר את האיש שבקיר....?????
ובפיאט שש מאות......כן, הקטנה ההיא....אפילו עשיתי אהבה בגיל שמונה עשרה.....רק אהבה....לא יותר.....מזל שאני קטנה....... אבל.........מה בקשר לאמונות טפלות???????????? זוכרים אמונות תפלות של פעם....וגם של היום? אסור לעבור מתחת לסולם, (לא צומחים לגובה), אסור לקבל מטפחת , מסרק, ראי, מחט, ארנק (חייב להיות בו מטבע אחד לפחות), אסור לשבת בפינת שולחן.. (לא מתחתנים שבע שנים), אסור... לשני אנשים לטפל באדם אחד...כמו ...אחד מסרק והשני מאפר.... (רק במתים מטפלים שניים יחד). אם חושבים טוב, אין לי התנגדות לטיפול של שניים, קונצרט בארבע ידיים, עדיף על קונצרט בשתיים. J))))))))))))) אסור....אסור..... סבא שלי לא הרשה לי להניח את נעליו למראשותיו, דבר שיגרום לו לישון רע. עם חלומות מסוייטים.. כמו כן להניח את הנעליים בצורה נכונה. אחת על יד השניה... בדיוק בצורה שבה הולכים בהם. לא הפוך. אסור לשרוק בבית (רק במדבר שורקים). איפה היה מדבר ברומניה.??? כשמתעטשים, חובה למשוך באוזניים, אנשים מתו פעם אחרי התעטשות....(דלקת הריאות המפורסמת, שחפת) כשמספרים משהו, ואחר מתעטש, סימן שהמספר אמר אמת גמורה. אסור להסתובב בגרביים ללא נעליים, כדי לא להביא אסון שיחייב גריבת גרביים. (מוות). כל הזמן אסרו משהו. ואני עשיתי דווקא.... ובאמת , לא גדלתי לגובה. וחבל שלא ישבתי יותר בפינת השולחן.... והוצאת עין רעה עם לחשים ותפילות והרתחת בדיל בכפית? ובזמן כאב גרון, כשעוד לא הייתה אנטיביוטיקה..... יצקו על בד שתן והצמידו לצואר.. יש המניחים במיטת תינוק, ספרי תהילים. יש הממלאים את הבית והמכונית בשומים. רק לחשוב על הריח........ ובצל על פצעים מוגלתיים למשוך החוצה ......שגם היום אולי, משתמשים בזה האלטרנטיבים.... ושמרים נגד זיהום בדם.......... וטפו טפו טפו....... ונוק נוק נוק , על עץ..... כמו אצל נוצרים. (הצלב של ישו) ושלוש עשרה לחודש? קומה שלוש עשרה....ואם זה ביום שישי???? חתול שחור.................................. ומנהגי אבלות???? אסור להגיד "שלום" למבקרים. לחזור בשביל אחר בבית הקברות....לא בזה שבו הגענו לשם..... למה????????????? רחיצת ידיים ביציאה .... (נגד חיידקים????) לא להתקלח בשבוע האבל. לשבת על הרצפה.....ממש על הרצפה. הליכה בגרביים .. רצוי שחורות. שלא לדבר על כל האמונות שהיו לימאים שהפליגו בספינות. זוכרים עוד אמונות??????.