לא אכפת לי. באמת שלא.

Nielle

New member
לא אכפת לי. באמת שלא.../images/Emo31.gif

לא באמת אכפת לי אם אתה יהודי או מוסלמי. לא באמת אכפת לי אם אתה מוסמלי או נוצרי. לא באמת אכפת לי אם אתה נוצרי או עובד אלילים(?!), לא באמת אכפת לי אם אתה עובד אלילים או יהודי. באמת שלא אכפת לי. אני לא אגרש אותך בגלל שאתה יהודי ואני גם לא לא אגרש אותך משטח בגלל שאתה יהודי. אני גם לא אגרש אותך בגלל שאתה ערבי אני לא לא אגרש אותך בגלל שאתה מוסלמי. אני לא אגרש אותך בגלל שאתה ערבי ואני גם לא אותך בגלל שאתה נוצרי ואני גם לא לא אגרש אותך בגלל שאתה נוצרי. כי פשוט לא אכפת לי מה אתה. תפסיקו להיאחז בדת כאילו שזה הדבר היחיד שקיים, כולנו בני אדם ועוד יגיע היום שתאלצו להתמודד עם המציאות היפה הזאת שאתם רואים ככ"כ נוראית. אתם מגעילים אותי בכל פעם שאתה מעלים על שפתיכם את המשפט יהודי לא מגרש יהודי כי אני לא חושבת שזו עילה לגירוש או לאי גירוש. ולמי שתהה, אני רק בת 15 וכבר חושבת שדת זה הדבר הכי נורא שנפל עלינו.

Rotema3

New member
הגיל אומר הכל.

נראה אותך כותבת את אותו דבר עוד חצי שנה.

Nielle

New member
אילו היית אומר 20 שנה או משהו שבאמת

עלול לשפשף אותי הייתי מבינה, אבל איני מאמינה שהחצי שנה הקרובה תשנה את דעותיי מן הקצה אל הקצה.

Rotema3

New member
תתפלאי אפילו יום.

אני אומרת את זה בתור אחת שגדולה ממך בשנתיים. הבטחה שלי.

Nielle

New member
אשמח אם תחדלי להבטיח הבטחות בנוגע

אלי, לדעותיי ולמה שאני חושבת או אחשוב כי אני מאמינה שכל אדם לגופו. תודה.

Rotema3

New member
אין כאן אף רובד אישי.

ואין לי אף עניין מיוחד בחייך.

Nielle

New member
אני דווקא חושב שדעה זה עניין אישית

ושאת לא יכולה להבטיח שאיך שדעתך השתנתה כך תשתנה גם דעתי.

Rotema3

New member
שוב, את מתבלבלת.

דעה היא עניין אישי. אך ההתייחסות שלי כלפייך, וכלפי דעתך, אינה נובעת מאף הכרות אישית, או יחס אישי. מעבר לכך, זה כבר ויכוח טיפשי.

Nielle

New member
לגמרי..אבל אני עדין אשמח אם..

לא תבטיחי הבטחות לגבי אם דעותיי ישתנו או לא. אז בואי פשוט נרד מויכוחינו הקטון

hospital_food

New member
נו באמת

יש אנשים מבוגרים ממנה שחושבים בדיוק את אותו הדבר. וNielle , קבלי טיפ קטן, אם את באה להביע דיעות שנוגדות את השקפת הימין, בחיים אל תראי חולשה, שזה גם אומר שאם גילך צעיר יחסית אל תזכירי אותו, כי פשוט זה ישמש אותם נגדך כמו שקרה עכשיו, פשוט אין להם דברים חכמים לומר לאור השקפת עולמך הנבונה(ובכלל), אז הם מחפשים להתפס לחולשות וקטנות - כמו גיל כותב ההודעה.

Nielle

New member
תודה רבה על המחמאה אבל...

אני לא חושבת שיש טעם להסתיר או לא להזכיר כי בסופו של דבר מי שירצה למצוא את הקטנות והדברים הלא חושבים בסופו של דבר ימצא.

Rotema3

New member
גדול אתה.אבל טועה.

מעבר לגיל שלה. גם התפיסת עולם שלה נאיבית בעני. הגיל מחזק את כל זה. הייתי מגיבה גם בלי לדעת את גילה. מי שנתפס על קטנות, זה אתה.

hospital_food

New member
אני לא חושב שהיא נאיבית

היא לא באה בתקווה לשנות את המצב הקיים אלא רק להתלונן לגביו.

AGENT SHESH

New member
יועיל

אם לא תבלבלי בשכל ותנסי להיות מבינה גדולה, את כולה בת 17, קחי דברים בפרופורציה.

Rotema3

New member
כבר מועיל.

אני לא מנסה להיות מבינה גדולה. ואם תקרא אז תבין שמה שכתבתי על הגיל מתקשר למשהו שונה לחלוטין. ההשקפה הזאת נאיבית לדעתי גם בלי קשר לגיל. לכן אני לא מבינה על מה כל המהומה??

למעלה