לא אכפת לי. באמת שלא.

t i p o

New member
הדת?

הרי שהתורה מצווה עלינו לכבד את הגר, מצווה עלינו לשים את קדושת החיים לפני קדושת האדמה. אל תאשימי דת שלמה, בגלל קבוצה שמעיזה לכנות את עצמה "דתיים".

Nielle

New member
כן אבל היא גם אומרת ש"להתבולל" זה

רע מאוד ובכך מרחיקה ומפלה את שאר הדתות. היא אומרת הרבה דברים רעים.

t i p o

New member
באמת?

את יכולה להביא לי הוכחה לדברים "הרעים" שאת טוענת להם?

Rotema3

New member
להתבולל-

זה לא רע כי זה מפלה!!!! זה רע כי זה יביא לכך, במוקדם או במאוחר, שיימחקו כל הדתות מן העולם. ויווצר בלאגן אחד גדול. אני מצפה ממך לתגובה של-"זה מה שטוב". אני לא מסכימה כבר מעכשיו.

Rotema3

New member
לא נכון

הדת לא עשתה רע לאיש. את אולי מתכוונת שבעקבות החלוקה הזאת, אנשים שנאחזים באמונתם פועלים כנגד אנשים מדתות אחרות. אבל זה לא קשור לדת. יש מקור. יש המצאות. ויש מציאות. הדתות תשארנה לעולם, והעובדה שאנשים מדתות מסוימות עושים רע לאחרים לא אומר שזה בגלל הדת. ככה זה בכל קבוצה-תמיד יש קצוניים.

Nielle

New member
דת עשתה כ"כ הרבה רע שזה בלתי נתפס!!

ואני לא תקפתי דתיים, אני תקפתי את הדת עצמה את רעיון הדת ולא את הנוצרים, היהודים ועצם זה שאתה אומר לי את זה מסביר שאתה לא הבנת כלום ממה שכתבתי פה.

t i p o

New member
ההפך הבנתי יותר מדי טוב שהמטרה שלך

היא תקיפת הדת. לכן אמרתי, שזו טעות לתקוף דת בגלל מעשי "דתיים", יותר מטעות זה בורות. תגיד לי איפה בדת עצמה (אל תתני לי דוגמאות של אנשים) כתוב לעשות את כל הרוע, שנעשה פה?

Eran De Niro

New member
ילדה ילדה

אני לא כועס עליך פשוט ילדים רואים הכל שחור או לבן לפעמים זה טוב ולפעמים זה הורס לכולם אם היום הייתי בא ומפנה אותך מהבית ומרחיק אותך לאיזה אתר מרוחק בין בדואים מהסיבה שהבית שלך עובר לשכן כי הוא גר שם לפני 60 שנה מה היית עושה ?

Nielle

New member
אם הבית שלי היה בשטח כבוש שיש להח..

להחזיר אז הייתי עוברת. ולגור ליד בדואים? קודם כל זה לא נכון, הם יגורו קרוב לוודאי ליד השכנים הקודמים שלהם. ושנית כל ליד מי הם גרו קודם בדיוק? ואני אשמח אם תפסיק לדבר אלי כאל ילדה קטנה וטיפשה שלא מבינה שום דבר. כי זה מה שאתה חושב עלי רק בגלל הגיל אז אני אפילו אטרח להתווכח איתך.

Rotema3

New member
אז קומי וצאי מהבית שלך עכשיו.

כי גם הוא שטח כבוש. הכל בשבלם כבוש. מדינת ישראל=פלסטין. זה לא יעזור. את יכולה להתחיל לעזוב..

LOVE SIMS 2

New member
אני מסכימה איתך!

אני גם חושבת שכל ההבדלים האלה- יהודי, מוסלמי, ערבי, הם הגורמים לכל המלחמות.

t i p o

New member
במקום להאשים את הדת ואת השם

תתחילו להאשים את בני האדם, שחטאו ולא הלכו בדרכי הדת (ולא אני לא מדבר על חילונים, איש איש באמונתו יחיה. אני מדבר על משיחיים שלוקחים בעלות על הקדוש ברוך הוא, ומכפישים בזאת את הדת).

t i p o

New member
באמת מה קרה?

והאם אני כשומר מצוות נכלל בהם? (כי בינתיים אין לי תלונות על החיים).

Rotema3

New member
אבל,

העניין הוא שזאת המציאות הקיימת. גורמות-לא גורמות, מסכימה-לא מסכימה. היו דתות, יש דתות והן יישארו לעולם. זה שאת לא עושה הפרדה, ובשבלך כולם שווים, זה טוב ויפה. אבל גם נאיבי. לא כזאת ההתייחסות של שאר הדתות כלפייך, והעולם לא מתנהל ככה. למעשה מלבד דת, את יכולה להגיד על כל התחלקות לקבוצות באשר היא שהיא כורמת לבעיות.

למעלה