לא אכפת לי. באמת שלא.

AGENT SHESH

New member
אם כולם אומרים משהו,

ואת אומרת משהו אחר - הבעיה אצל כולם או אצלך? דיעותיה - נאיביות או לא, אינן קשורות לגילה, בייחוד בפורומים, כאן כל אחד מבטא דיעותיו בלי קשר לדת, מין, גזע, גיל.

DefTone

New member
...

ומה זה אומר? שאת כבר גדולה? ז"א אם אני קטן אז אני לא שווה זין וכשאגדל אז כן... השרפת עולם מעניינת! אם אני לא תועה הנוצרים אמרו שכל עוד הוא יהודי הוא זבל, ואחרי שהוא התנצר הוא יותר טוב אבל אני אומר שזה אותו בן אדם

nooshP

New member
חחחח מדברת ממלוא 17 שנותיך

משעשע מאוד! שתיכן קטנות ממני, האם זה אומר שאני אבטל את שתי הדעות שלכן? אם לא תתני כבוד לאחרים אף אחד לא יתן לך כבוד.

../images/Emo45.gif

דת זה אחד הדברים היותר מטומטמים שקיים בעולם הזה כרגע... תחשבו רגע... הראי כל המלחמות ובכלל כל דבר רע שקרה בעולם הזה מאז שהוא קיים היה קשור בדת! אם לא היתה דת אז כולנו היינו הרבה יותר מאוחדים... פשוט פאתטיים(כן לדעתי דת זה פאתטי... אנשים חלשים שאין להם במה להאחז אז הוא טוענים שאלוהים קשור להכל). תחשבו על זה...

יש כמה מילים שפספסתי.. חחח

תיקון: אם לא היתה דת אז כולנו היינו הרבה יותר מאוחדים... אנשים מאמינים הם פשוט פאתטיים(כן לדעתי דת זה פאתטי... אנשים חלשים שאין להם במה להאחז אז הוא טוענים שאלוהים קשור להכל).

spoop

New member
לא יודעת איך להסביר לך

אבל אני יכולה רק לומר שמבט אחד אל העולם,ואי אפשר להתעלם מקיומו של אלוקים.אמנם יש כאב ורוע בעולם,אבל כל אלא מתגמדים לאור הנסים וכל המקרים המדהימים שקורים בעולם.גוף האדם? מי המציא אותו?ים,שמיים,אדמה,אש-אי אפשר לומר שכל אלא פשוט היו כאן תמיד,הרי מישהו היה חייב לקיים אותם!וגם שימי לב,שאת במצוקה מאד קשה(לא יודעת אם קרתה לך,וגם לא מאחלת) את מרימה את הראש למעלה ומבקשת מד' שיעזור לך(גם אם הבקשה היא רק בלב) מאמינה שתאמיני...חחח איזה שנינות...

Nielle

New member
זה רק בגלל שהסביבה הכתיבה לי שהוא..

עלול לעזור, אם לא היו אומרים לי שיש דבר כזה לא היה עולה בדעתי לבקש מהלא נודע עזרה.

דבר ראשון אני גבר-זכר-בן

בכינוי שלי אפילו מופיעה המילה boy...:-\ דבר שני, יש תהליך שניקרא "אבולוציה" שכבר הוכח מזמן... ה-ו-כ-ח! את מאמינה בזה שאין דבר שיכול לעלות על מהירות האור(כי איינשטיין הוכיח את זה)? ובזה שאטום מימן שוקל 1 גר'\מול? ברור שכן... כי זה הוכח! אז זה אבולוציה הוכחה! בני אדם נוצרו נקוף - או לפחות ממשהו שמאוד דומה לקוף של ימינו! וקבלי דוגמה מצוינת - את יודעת את זה שרק לפני 100 שנה בני אדם היו הרבה יותר נמוכים? הגובה הממצוע בעולם היה הרבה פחות מאשר עכשיו.... וברק 100 שנה כל המין האנושי פשוט נהיה גבוהה יותרף ולמה זה? כי אנחנו משתנים ומתפתחים! אז לא צריך להאמין באיזה ספר שנכתבו בו סיפרים על נסים... המדע המודרני מתפםתח ועוזר לנו להבין הרבה דברים... ואל תגידי לי ממנה נוצר הקוף... כי את זה עוד אי אפשר לדעת אלה רק לשאר... אבל אני אישית מעדיף להאמין במשהו הגיוני שנקרא תהליך אבולוציה שהוכח ופשוט אי אפשר לדעת ממה בדיוק הכל התחיל מאשר בספר שאומר שאלוהים שהוא בעצם רוח ומשהו לא מוחשי עשה קליק עם האצבע כל יום במשך 7 ימים ונוצר העולם... יופי... מאוד בוגר להאמין בזה!

Nielle

New member
רק אחזק את דבריך ...

אם פעם שאלו למה חולים בשפעת ולא היתה תשובה מדעית אז טענו שכך רצה אלוהים או שנכנס בך שד אבל בסופו של דבר המדענים ענו על השאלה שהיה וירוס באוויר שהתפתח מכל מיני גורמים שהתפתחו בצורה זו או אחרת וכ'ו. אז אם עכשיו ישנן שאלות שעדין לא נמצאו להן תשובות שוב טוענים שכך רוצה אלוהים ואז ימצאו לזה תשובה ואז יחפשו שאלות אחרות בלי תשובה ויטענו שכך רצה אלוהים אך גם להם ימצאו תשובה. בקיצור אני מאמינה שיום אחד לכל סימני השאלה שלנו ימצאו הסברים מדעיים שיפריכו את שאר התאוריות מצד הדתות כפי שנעשה עד כה.

spoop

New member
כאלה אחנו בני האדם-

מה שאנחנו לא מבינים,לא מסוגלים להגדיר-לא מתקבל על הדעת. מה לעשות השחצנות,והרצון להבין הם חלק בלתי נפרד מהאדם... מאד ילדותי להאמין? מי קבע מה ילדותי ומה לא? מה אלו השטויות האלה? מי החליט מה זה טוב ומה זה רע?גם המדע? למה מתים? איך יש דיבוק? מוות קליני? לא רוצה אל תאמין.

Nielle

New member
אגיב זאת שוב !

אם פעם שאלו למה חולים בשפעת ולא היתה תשובה מדעית אז טענו שכך רצה אלוהים או שנכנס בך שד אבל בסופו של דבר המדענים ענו על השאלה שהיה וירוס באוויר שהתפתח מכל מיני גורמים שהתפתחו בצורה זו או אחרת וכ'ו. אז אם עכשיו ישנן שאלות שעדין לא נמצאו להן תשובות שוב טוענים שכך רוצה אלוהים ואז ימצאו לזה תשובה ואז יחפשו שאלות אחרות בלי תשובה ויטענו שכך רצה אלוהים אך גם להם ימצאו תשובה. בקיצור אני מאמינה שיום אחד לכל סימני השאלה שלנו ימצאו הסברים מדעיים שיפריכו את שאר התאוריות מצד הדתות כפי שנעשה עד כה.

Rotema3

New member
מעבר לכך,

איך יש נשמה? רגשות? וכל הנלווה לכך. אגב {גדול!}, האבולציה לא הוכחה כדבר בלעדי-אם כן איך זה שהיא אינה הדעה המקובלת ביותר כיום?. מלבד זאת, אבולציה ואלוהים לאו דווקא סותרים אחד את השני. **נסתרות דרכי השם**.

Rotema3

New member
גם לזה יימצא שקר.

אין תשובות להכל. ולא אמורות להיות. השערות, תאוריות,וכדומה,אינן תשובה.

Nielle

New member
אם אתה מתנגד למדע אתה דיי בוחר להיו

להיות עיוור ועם זה אין לי איך להתווכח.

DefTone

New member
אם ככה

אז גם לחיים שלי תמצא תשובה? כי אם כן, למה אני חיי?

Nielle

New member
תשמע!

אני יכולה למצוא לך תשובות מסוימות לכל שאלה שתשאל אבל זה הרי ברור שבסופו של דבר לכל השאלות ימצאו תשובות ובינתיים בלי להעליב החלשים שבנינו בוחרים להאמין שיש מישהו שגרם לכל זה ואם הם יתחנפו אליו זה יעזור להם. אני מתנצלת מראש אם זה נאמר בגסות או בחוסר אמונה מוחלט או מה שלא יהיה אבל זה מה שזה לדעתי שחור על גבי לבן.

Rotema3

New member
כאן את טועה.

אמונה, שלא כעוד הרבה דברים. איננה עניין של בחירה. ובטח לא כי אדם חלש. אותו דבר אני יכולה להגיד לגבייך.רק שבמקרה שלך כן יש בחירה.

למעלה