לא!! אני יותר סטלין!

antreprize

New member
אבל כן הוכחתי.

אם איגוד הפסיכיאטרים האמריקני הוציא את ההומוסקסואליות מרשימת ההפרעות הנפשיות זה אומר שהומוסקסואליות היא לא מחלה, תפסיק להכחישש את העובדשה הזאת. התיאוריה על גודל האוכלוסייה ואחוז ההומואים ממנה לא תהיה הזויה כל עוד לא הוכיחו שהיא הזויה. יש לי המון מושג על מה שאני מדבר, אבל אתה מעדיך להתעלם מעובדות ולהמציא אחרות

S h a y D u

New member
למה אתה מייחס את החשיבות של הומוסקסואליות

או לסביות רק למחלה נפשית?! אם אינני טועה מדובר גם בבעיה רפאית או בפגם גנטי כלשהו... אגב, חשבת אולי שישנה אפשרות שאיגוד הפסיכיאטרים האמריקני הוציא את ההומוסקסואליות מרשימת ההפרעות הנפשיות מסיבה שאין טיפול פסיכוטרפי מוגדר למחלה. בנוסף, למה אתה חושב שרק הדתיים/חרדים הם אלה שמתנגדים לקיום מצעדים כגון אלו בירושלים?! אני כאדם לא דתי (ובטח לא חרדי), מתנגד לכך למרות זאת. אני לא דתי, לא חרדי - ובכל זאת מסכים עם מה ש-noamgk אומר. ?!!!

antreprize

New member
אתה טועה,אם הומוסקסואליות הייתה

בעיה רפואית או פגם גנטי היו יודעים על זה, נערכו הרבה מחקרים על הומוסקסואליות ולא נמצאה ראיה לכך שהומוסקסואליות בבע"ח(היה משהו עם פרות שחוקרים ניסו לרפא הומוסקסואליות, אני לא זוכר מה היו התוצאות) בכל לובבני אדם בפרט היא בעיה רפואית או פגם גנטי.

Fleddermaus

New member
אין אנשי מקצוע כאלה

לפני שני עשורים הוצאה ההומוסקסואליות מספרי מחלות הנפש, בכל העולם.

פרוכטמן

New member
הומוסקואליות היא לא סטייה.

יש ספר שמראה שה"בעיה" כביכול היא גנטית, או משהו כזה. אבל הומוסקסואליזם נוגד את הטבע, העיקרון, מכיוון שהרצון הטבעי של אדם או כל חיה כלשהי הוא כמובן רבייה, והקמת דור שני. הומואים ולסביות היום יכולים להביא ילדים דרך מבחנות וכאלה, תרומת זרע וכו', אך בעלי חיים אינם יכולים מכיון שאין ברשותם את הטכנולוגיה הזו. אז, הומוסקסואליות היא עדיין סטייה?

niv1990

New member
לפי אותו היגיון

דת היא מחלת נפש, והרבה יותר חמורה. אם נקח מישהו מדת אחרת ושונה (לא נצרות, שהיא דומה), גם הוא יהיה חולה נפש. כנ"ל אם נכניס יהודי למקום של עובדי אליל זה או אחר.

niv1990

New member
ואם לי כואב לראות חרדים?

שים גבול בין פגיעה בהם, להחלטה שלהם להפגע. דרך אגב, רוב התקנות לא היו קיימות כידוע לי בזמן התהוות הדת הזו. "באמת טיפשית" זכותם של אנשים לעשות דברים גם אם אתה חושב שהם טיפשיים.

noamgk

New member
כואב לך? תהיה פעיל ב"צו פיוס".

החרדים הם חלק מהחברה הישראלית, כמו גם הדתיים הלאומיים, ואין לך ברירה אלא לקבל את זה. "שים גבול בין פגיעה בהם, להחלטה שלהם להפגע." - אתם ממש טובים היום... מאיפה ההברקות האלה? בנוגע להערתך האחרונה - כנ"ל לגביך ולגבי antreprize.

antreprize

New member
אם אנחנו חייבים לקבל את החרדים

כי הם חלק מהחברה אז זה אומר שאתה חייב לקבל את ההומואים, כי הם גם חלק מהחברה. תפסיק לעשות את עצמך טיפש, כל בן אדם שפוי יודע טוב מאוד שהחרדים בוחרים להעלב ממצעד הגאווה.

S h a y D u

New member
אף אחד לא אמר שלא צריך לקבל אותם...

הרצון שלהם לקיים את המצעד דווקא בירושלים מגוכך... מדוע לא לקיים באום אל פחם?? דווקא בירושלים?

antreprize

New member
זה לא ברור?

כן, דווקא בירושלים כי היא קדושה לא רק לדתת היהודית, היא קדושה גם לדמוקרטיה הישראלית. מדינת ישראל היא דמוקרטיה, בדמוקרטיה מותר לכל אחד להסתובב איפה שהוא רוצה(חוץ מבאזורים צבאיים) ובמיוחד בעיר הבירה. אתה יודע טוב מאוד שמצעד הגאווה לא עובר במאה שערים, ולכן אין כל סיבה למנוע את קיום המצעד. ואם ההומואים רוצים הם גם יצעדו באום אל פאחם(במידה והמשטרה תאשר את זה).

niv1990

New member
מה זה עניינך למה?

האם כשאני רואה מישהו עושה משהו טיפשי זה ענייני? (לפעמים אני בודק בשביל לעזור לא, אבל זכותו להיות טיפש). אולי יש להם סיבה, אולי הם סתם טיפשים. בכל מקרה במדינת ישראל אין מניעה לכך, ולא צריכה להיות.

niv1990

New member
זה היה לצורך הדיון

מאחר שגם אם כואב לי, זכותם ללכת ברחוב. גם אם לחרדי כואב, זכותו של הומו או לסבית ללכת ברחוב.

noamgk

New member
עם הבדל אחד קטן,

זו לא הליכה ברחוב, זו צעידה המונית עם מסרים עויינים הסותרים את הדת היהודית, וזה גם בלי להזכיר את העירום. לחרדי לא אכפת שהומו הולך ברחוב להנאתו.

antreprize

New member
אלוהים אדירים!צריך לתלות אותם!

הצעדה הזאת סותרת את הדת היהודית(למי זה מזכיר את איראן?)!!ויש גם מסרים עויינים! תן דוגמה ל"מסרים העויינים" האלה.

noamgk

New member
בסדר.

* קיום יחסי מין בין שני בני אותו המין הוא דבר מותר, רגיל וטבעי. * מדינת ישראל היא "מדינה יהודית" רק במגילת העצמאות. * מותר לבזות את ירושלים, למרות שהיא קדושה לשלוש דתות שונות. * מותר להסתובב עירומים ברחובות ולהתגאות במחלות נפש. לא צריך לתלות אף אחד, בסך הכל טענתי שאסור לקיים את המצעד. אם קשיי הבנתך את הנקרא ימשכו, אאלץ להפסיק להגיב להודעותך. אני לא נהנה לקרוא עיוותים של דעותיי ודבריי.

antreprize

New member
...

*נכון *לא נכון, מדינת ישראל היא יהודית לגמרי, יעיד על כך כל מי שסבל מהכפייה הדתית(הכוונה היא לכל מי שלא חרדי, כלומר, מליוני בני אדם) *איפה מבזים את ירושלים? להיפך, זה מציג את ישראל כמדינה נאורה ומתקדמת ולא כמדינה מפגרת שתקועה בעבר ושנכנעת לכפייה של מיעוטים פרזיטים . *הומוסקסואליתו היא לא מחת נפש והוכחתי זאת. אחד לא בעד שהם יסתובבו הומואים, זה שיש כמה משוגעים בתוך הקהילה הנורמטיבית הזאת לא אומר שכולם ככה. לי יש קשיי הבנה? אתה טועה, כל פעם אתה אתה נכשל בהבנת סרקזם פשוט ביותר.

noamgk

New member
לא שאלתי אותך אם זה נכון או לא.

אתה מתעקש לא להבין, ואני - לצערי - מתעקש להשקיע בך אנרגיות. אנחנו לא צריכים להיות כמו שאר האומות, מה שמכונה "נאורים ומתקדמים", אלא לשמש דוגמא להן בעצמנו, ע"י כך שנתכחש לנורמות פסולות ונחזור להיות בני אדם. לא הוכחת שום דבר, היחיד שהביא פה טיעון הגיוני זה אני. (ואל תטרח, עד היום לא פגשתי אף אחד שבאמת נתן הוכחה לכך שהומואים הם אנשים בריאים - והשתתפתי בהמון דיונים בנושא. כמובן, אם אתה מחשיב "ליברליות", "כמו איראן" ו"ימי הביניים" כטיעונים, אז יצאתי מופסד...)

למעלה