לא!! אני יותר סטלין!

S h a y D u

New member
?!

התכוונתי שזה אפשרי בדרך שאתה אמרת וגם בדרך שאד גלוריאם ציינה כביכול. אבל השאלה שמתעלמים ממנה היא מה יעלה בגורלם של הילדים התמימים והמסכנים. כל העניין הזה, שזוג הומו/לסבי, לוקח על עצמו לאמץ ילד, מאד הזוי ומאד לא מוסרי כלפי הילד עצמו. הרי זה ילד (בן אדם), לא חיית מחמד ! לדעתי הקהילה ההומו-לסבית לא צריכה להיות זכאית לזכויות כלל. צריך פשוט לדרוס את זכויותיהם של האנשים האלה ברגל גסה ככל שניתן, לפני שהם יגרמו לנזקים וסבל של הרבה בני אדם אחרים ולנזק שיגרם לתדמיתה של החברה הישראלית שעלולה להפוך לזולה ולא מתורבתת (הרבה יותר מכפי שהיא נראית כיום..). כל שנותר הוא רק להתבייש שיש בארצינו ממסד שמעודד את התופעה הזו, ומפלגות כמו מרצ ושינוי שתומכות בכך שזכויות זה הדבר האחרון שמעניין אותם.

niv1990

New member
../images/Emo6.gif למרות שזה יותר עצוב כשאני חושב על זה

"צריך פשוט לדרוס את זכויותיהם של האנשים האלה ברגל גסה ככל שניתן, לפני שהם יגרמו לנזקים וסבל של הרבה בני אדם אחרים ולנזק שיגרם לתדמיתה של החברה הישראלית שעלולה להפוך לזולה ולא מתורבתת (הרבה יותר מכפי שהיא נראית כיום..). כל שנותר הוא רק להתבייש שיש בארצינו ממסד שמעודד את התופעה הזו, ומפלגות כמו מרצ ושינוי שתומכות בכך שזכויות זה הדבר האחרון שמעניין אותם." מה הקשר בין להיות הומו\לסבית לבין לא להיות תרבותיים? בארץ שהיא מקור התרבות שלנו (יוון והארצות ההלניסטיות, עם כל הכבוד לממלכת יהודה) התופעה הזו היתה נפוצה. לדרוס את הזכויות שלהם ככל שניתן? לא קצת הגזמת? הם לא בני אדם?

S h a y D u

New member
מממ.. מה לא תרבותי בזה..?! נסה לצייר לך תמונה

שבה זוג הומואים גברים נכנסים למסעדה יוקרתית ומכובדת אוחזים יד ביד, זה יראה לך כמו משהו תרבותי?! אני לא יודע מה איתך... אבל גם בעיני פרנקופילים או אנשי בוהמה למיניהם, סביר להניח שזה לא היה מחזה מרהיב במיוחד... (מה הקשר בכלל ליוון והארצות ההלניסטיות?!) וזכורה לי אפילו כתבה מהעיתונות על אנשי קולנוע וספרות שגינו את המצעד בשנה שעברה... :)) ולא, אני לא מגזים, הקהילה ההומו-לסבית בישראל, איננה זכאית לזכויות שהיא מעוניינת לקבל.

antreprize

New member
נסה לצייר לך תמונה

שבה זוג, גבר ואישה, נכנס למסעדה יוקרתית כשהם אוחזים יד ביד, זה יראה לך כמו משהו תרבותי? תדע לך, שבמקומות מסויימים(למשל הודו ואיראן ואפגניסטאן בתקופת הטאליבן), דבר כזה היה נחשב כלא תרבותי. אין שום דבר רע בזוג הומו/לסבי שנכנס למסעדה בזמן שהוא אוחז ידיין.

S h a y D u

New member
?!

עזוב את איראן בצד, זאת חייה אחרת... באיראן זה לא נובע מחוסר תרבות, אלא מחוסר צניעות שקשורה לדת האיסלאם.

antreprize

New member
אבל הדת האיסלמית מהווה חלק חשוב

מהתרבות שלהם, יש מוסלמים שגרים בארה"ב, חוקי הצניעות של האסלם עדיין חלים עליהם, אבל אתה תראה מוסלמים הולכים ברחוב כשהם אוחזים ידיים, כי שם זה מקובל בתרבות.

niv1990

New member
בעיני זה סתם מוזר

אבל זכותם, בדיוק כמו שזכותי לעשות דברים מוזרים אחרים
ובעיקר לא להכנע לדת. בכל מקרה, הטעון שלי שהארץ שהיא מקור התרבות, זה היה נהוג בה (זה הקשר להלניזם). ובנוסף, אין שום קשר ישר (הפוך יש נראה לי) בין התופעה לבין התרבותיות של הארץ. ואוו, אם אנשי קולנוע גינו את זה אז זה בטח איום
היא זכאית לא פחות ממך, או לפחות אמורה להיות.

antreprize

New member
לא, זה לא אפשרי.

כל עוד נשים לא מייצרות זרע, וכל עוד לגברים אין רחם, זוגות הומו/לסבים לא יוכלו להביא ילדים בלי עזרה חיצונית שכוללת תורם זרע/אם פונדקאית.

בסדר

*הומואים = מחלה, אי שפיות או משהו ביולוגי רגיל? (במושג הומואים אני מתכוון גם ללסביות) אני מניח שאתה יכול לקרוא להומואים בשם של מחלה, ולי אין שום דרך להוכיח לך שזה לא נכון. אין ספק שהומואים הם לא דבר טבעי (אני מתכוון למונחים ביולוגיים, אין שום סיבה הישרדותית), ולמרות זאת, מחלה או חוסר שפיות הוא מושג סובייקטיבי בלבד. אני יכול לטעון שדת הוא חוסר שפיות, אפילו מחלה, ואתה לא יכול להוכיח לי שאני טועה. דת זה דבר לגמרי לא טבעי (שוב, מבחינה הישרדותית), אין שום סיבה שבני האדם לא ידליקו אש בשבת, אין שום סיבה שבני האדם לא יאכלו חלב ובשר ביחד, ואין שום סיבה להאמין במשהו חסר הוכחות (זה פוגע בהיגיון הבריא של אנשים). לעשות את הדברים האלו זה לא הגיוני, זה חסר שפיות, ולמרות זאת אף אחד לא רואה את זה בתור מחלה. אתה פשוט משתמש במושג של מחלה כדי לתאר את הדברים שבעיניך נראים לא הגיוניים. *מדינת ישראל היא מדינת היהודים רק במגילת העצמאות? זה לא נכון עובדתית. למה אני לא יכול לקנות פיצה בפסח? אני בטוח שזה לא בגלל המאפיינים הדמוקרטיים של המדינה שלנו. זה נכון שהמדינה שלנו היא לא לגמרי יהודית, היא מדינה בעלת סממנים יהודיים (סממנים שמעוגנים בחוק). *ירושלים קדושה? אני לא יודע אם אתה ירושלמי או לא, אבל אני כן. ואני חי בירושלים, ואני יכול להגיד לך שהיא רחוקה מלהיות קדושה. אני לא רואה שום סיבה למה תלפיות צריכה להיות קדושה. אז נכון, היא נמצאת בשטח גיאוגרפי קרוב למקום קדוש, אבל אם הולכים לפי החוק הזה אז כל העולם הוא קדוש. העיר העתיקה היא קדושה לשלוש דתות, הכל טוב ויפה, אבל כל שאר השכונות של ירושלים, שהקשר היחיד שלהם לירושלים זה הקירוב הגיאוגרפי, לא קדושות בכלל. מעבר לזה, רוב ירושלים היא חילונית, ולכן לא רק שהשכונות הן לא קדושות, הן גם לא שייכות לציבור דתי. ולכן אין שום סיבה שמצעד הגאווה יתבצע בשכונות לא דתיות ולא קדושות. הסיבה היחידה שאתה יכול לתת היא שבגלל המצעד שובשו הכבישים, ונפסקו אוטובוסים רבים. *להסתובב עירומים? לא יודע מה איתך, בתמונות שאני ראיתי היו אנשים עם בגדים.

niv1990

New member
ומה קשורה פה הדת היהודית?

ובכל מקרה, אם חרדי רוצה לעשות תהלוכה גדולה ברחוב זו גם זכותו. מה עם החב"ד-מוביל, זה גם צעידה עם מסרים.

S h a y D u

New member
יש הבדל בין ליברליות לאנרכיה..

קיום המצעד הוא לא מעשה ליברלי, אלא מעשה אנרכיסטי.

S h a y D u

New member
קיום המצעד הוא אנרכיסטי !

ואם זה החוק - התשובה שלי כן. (וכל מילה נוספת בנושא מיותרת...).

antreprize

New member
איזה שטויות,

החוק לא יכול להיות אנרכיסטי כי אנרכיזם מתנגד לחוק. קיום המצעד הוא לא אנרכיסטי כי הוא לא מנסה לבטל את השלטון.

רוני13

New member
אין כמו לראות כל חוק איך שאתה רוצה לראות...

מה רע?! *אין תגובה* *אין תגובה* שיגבילו...אתרים למבוגרים אמורים להיות למבוגרים-אם אתה מבוגר זה לא אמור להפריע לך. בנוגע לחוק... החוק קובע שהעירייה תוכל לבטל מצעד במידה והוא פוגע ברגשות הציבור מכל בחינה שהיא. מוזר שאת משווה את ישראל לאיראן-עדיין לא ראיתי אף אחת פה הולכת עם וילון שמכסה את כל הגוף שלה או חובה על גבר לגדל זקן.

antreprize

New member
הכוונה בחוק נגד אתרים למבוגרים

הוא שיחסמו את האתרים האלה לכולם, גם למבוגרים, עכשיו אתה מביםןן איפה הבעיה פה?

למעלה