לא הראשון שלה

Golden Puma

New member
קלעת בול

מבין כל התגובות המיותרות פה, זו היחידה שעיקצצה לי בלב... כן, זה בדיוק העניין. אולי אני באמת צריך לקחת את הרגליים שלי.

בהזדמנות זו אודה לכל המתוקות (שעומדות כנראה על מס' דו-ספרתיים) ובני-זוגן על המילים החמות.
ולא, לא הייתי בתול לפניה... מודע לכך שזה מוציא אותי צבוע בנוסף לפרימטיבי, משוגע ו_______ (מלאו את החסר). אבל זה פשוט לא מעניין אותי, ככה אני מרגיש ושם זה נגמר.

Surrealistical

New member
חבל שאתה בוחר

לראות את התגובות כאן כמיותרות ולא לוקח אותן לתשומת ליבך ופונה לטיפול. יש לך בעיה רצינית והצביעות שלך מדהימה פשוט.
תוסיף את זה כ"תגובה מיותרת": אני מקווה מאוד שהיא תזרוק אותך. והיחידה שתסכים לצאת איתך תיהיה צבועה ופרימיטיבית כמוך ואולי אז תתחיל ברצינות להסתכל במראה.

Survivor Man

New member
התגובות המיותרות פגעו בול במטרה.

אבל במקום להתמודד ולהפיק לקחים, אתה בוחר ללכת עם האגואיסטיות והצביעות שלך עד הסוף.

עזוב אותך, טוס לאיראן או תחזור בתשובה וכך תכיר את אשת חלומותיך הבתולה והטהורה כמו שאתה מדמיין אותה.

בהצלחה.

wild orchid

New member
חוזר בתשובה הוא סוג ז' ומקסימום שיקבל זה

גרושה + אלוהים יודע כמה או חוזרת בתשובה כמוהו שלרוב לא בדיוק בתולה טהורה.

הבעיה שלך לא תעלם

גם אם תמצא מישהי בגילך שעדיין לא שכבה עם גבר.
זה חוסר ביטחון שימצא כל פעם פתח לצאת ממנו-
אם זה לא קרום הבתולין- זה יהיה ההוא שהכניס לה אצבעות. ואם לא אצבעות- זה יהיה הראשון שמצץ לה את הפיטמה.. או ההוא שהיא התאהבה בו בטירוף בכיתה ח. אהבה ראשונה ולא ממומשת..

הבעיה בך והיא תמשיך לרדוף אותך.

לכל הנאמר מעליי.

wild orchid

New member
לא, מה פתאום, זה מוציא אותך משומש ופגום

בנוסף לצבוע ופרימיטיבי.

ברור שהתגובות מיותרות. הרי באת לכאן לשמוע כמה אתה תותח וכמה אתה צודק ושלך מותר לזיין ולהנות עד צאת הנשמה והיא צריכה להיות בתולה זכה וטהורה בשבילך, שרלילה שכמוה. במקום התגובות המהללות אותך קיבלת על הראש ואז כמובן כל המתוקות עומדות על מספר דו ספרתי, הרי הן העיזו לא להתעלף מחכמתך ולא לטפוח לך על השכם. למה רק דו ספרתי?! למה לא 6 ספרתי?

אני רק תוהה, אם היינו אומרות לך שאתה גבר- גבר והיא שרלילה כמו שרצית, אז היית אומר תודה למתוקות ההבתולות הטהורות?

בהצלחה ונפגש עוד כמה שנים בפורום בגידות (אל תשכח לשנות את הניק רק).

זה עניין של טעם וה טעמך כנראה

מה גם שכידוע אקסים יוצאים מהמיטה אבל לא מהראש...

תחליט לבד מה גובר על מה ותעשה את השיקול
מה שבטוח אל תזלזל בו..

כמה גמלים שילמת לאבא שלה?

כי אם יותר משניים
אז עקצו אותך גבר

יש לך בעיה קשה של ביטחון עצמי
ותפישה מאוד לא נכונה לגבי יחסי מין ואינטימיות
טפל בזה

Tip TiponeT

New member
הגעתי מהראשי ואני אנסה לא להיות שיפוטית

השאלה החשובה שלך היא מה יותר חשוב לך, העובדה שהיא הייתה עם מישהו אחר לפנייך או האהבה שלך כלפיה?
אני מציעה שתיתן לנושא הזה מחשבה עמוקה יותר מכיוון שאתם יוצאים במשך שנה וגם היא וגם אתה מצהירים שאתם אוהבים אחד את השנייה.
תנסה להבין אם יש דברים אחרים שמפריעים לך ושניתן "לנטרל" אותם. למשל, שהיא תפסיק לדבר על מה שהיה עם האקס שלה.

לגבי ההרגשה שאתה מתאר שאתה חושב שהיא לא תעבור בחיים, זה לא הכרחי. דברים שחשובים לך היום יכולים להשתנות עם הזמן ואתה נמצא כרגע במצב מאוד מעורפל. זוגות רבים נמצאים בשלבים שבהם הם חושבים על פרידה ובסוף נשארים יחד.
תשאל את עצמך שאלות כמו האם זה מוריד את ערכה בעיניך? האם זה הופך אותה לאדם פחות טוב בעיניך? קח את הדברים בפרופורציות, היה הייתה רק עם אחד. האם שווה לפרק בגלל זה?
אני מציעה שלא תיקח החלטות פזיזות, אך אם הנושא הזה ממש מפריע לך ולא תוכל להתגבר עליו כנראה שאתם לא צריכים להיות יחד.

amitshka

New member
עדיף בשביל שניכם שיש לכם נסיון כלשהו

מאשר עוד כמה שנים להיזכר שאתם לא מכירים כלום חוץ מאחד את השנייה, ואז להחליט לצאת לחפש הרפתקאות.

micha55

New member
מעניין - איך היא מרגישה ?

אולי היא מרגישה רע והיא נטרפת ברמה היומית שהיא לא הראשונה שאתה איתה. שהיית עם אחרות לפניה והיא מרגישה, שאתה מה זה משומש, העסק אצלך בלוי. היא גם חושבת שאולי השתבש לך משהו בראש העליון. ובכללשאתה מיושן והיא שוקלת להחליף למודל חדש, חדיש ומחודש, בלי טענולוגיה עתיקה. שאל אותה אחי !,

פרסאוס

New member
זה בהחלט מלחיץ גברים

אבל אנשים עלובים, בלי ביטחון וערך עצמי, שאי אפשר לקרוא להם גברים, דווקא נדלקים מזה.

למעלה