לא הראשון שלה

Surrealistical

New member
מה אתה אומר?

שמי שנלחץ מבתולה זה בסדר גמור אבל מי שנדלק מבתולה משהוא בו פגום? מה זו השטות הזאת? מאיפה הבאת את זה...?
גבר יכל להדלק מבתולות בלתי להיות פוץ צבוע כמו הכותב כאן. אתה עושה הכללות גסות שלא מבוססות על כלום.

לגמרי!!!

Berethor

New member
מצחיק

בטח שזה מלחיץ גברים, במיוחד כאלה שמחפשים סטוץ..

Berethor

New member
לא באמת

מלחיץ את אלו שמחפשים מין בקלות, כמובן, עם בתולה זה יותר קשה בהרבה, אבל יש גם גברים שמעריכים את זה שלא היה לך אחרים, תהיה בטוחה בזה, אם לא נתקלת בכאלה חבל מאוד.

אוי ברי,

בוא נגיד שאתה, שלא מחפש סטוצים או מין 'בקלות'
מכיר בחורה בתולה...
ואתה לגמרי נדלק מזה, כן?

כמובן שאחרי זמן מה אתה תרצה שיהיו יחסי מין בקשר איתה (אלא אם כן אתה רוצה לחכות לחתונה),
ואיך תשכנע אותה?
אם היה לה חבר רציני והיא לא שכבה איתו, למה שאיתך היא תשכב?
ואם היא משתכנעת שאתה האחד ושוכבת איתך, ואחרכך אתם נפרדים, אז בעצם חיללת אותה ועכשיו היא כבר פגומה ומשומשת...?

אתה מבין את הבעיה פה?

אתה לא יכול גם לרצות סקס וגם לרצות שחברה שלך תהיה בתולה,
אלא אם כן אתה מוכן להתחתן איתה.

Surrealistical

New member
בטח שאתה יכול

יש מלא בחורות שנשארו בתולות רק כי יצא ככה. נשים לא נולדות "לא בתולות", כל אחת מתישהו בחייה שכבה עם מישהו. יש כאלה שמוקדם יותר ויש כאלה שמאוחר יותר. וזה ממש לא חייב לנבוע מאידיולוגיה. כך שזו לא משימה בלתי אפשרית למצוא מישהו בתולה בת 20+.

אם לא בגלל שמרנות

אז מאיזו סיבה בחורה בת 20+, שנראית טוב, אינטליגנטית וכזו שכיף בחברתה - לא תקיים יחסי מין?

מלא בחורות שנשארו בתולות? רק כי יצא ככה?
למי בדיוק זה יוצא ככה?

בחורה שמגעה לגיל 22-23 ולא קיימה יחסי מין (ולא בגלל אידיאולוגיה),
יש לזה סיבה - חוסר ביטחון עצמי, שמרנות יתר, חוזרת בשאלה, מעולם לא היתה בקשר זוגי יותר מחודש-חודשיים וכו' וכו'.
רוב הסיבות האלה לא נראות לי כמו בסיס טוב לקשר עם בחור שלא בא מאותו רקע.

חוץ מזה, אתה מתכוון לחפש בתולות או לחפש מישהי שמתאימה לך במראה ובאופי?

Surrealistical

New member
יש לזה סיבות מגוונות

ביישנות זו גם סיבה טובה. משהו שמרחיק בני זוג פוטנציאלים. אז מה? זה אומר שמשהו בה לא בסדר? זה אומר שאם הא מוצא בחורה כזאת אז צריך לוותר עליה? שאין לה בסיס טוב לקשר? איזה שטויות, בשיא ברצינות. אז כן, לי זה יצא ככה. אני היתי בתולה עד גיל 22 ואני ממש לא מעריכה את הטון המתנשא שלך שכביכול בחורה כמוני היא בעלת איזשהו "פגם" בניגוד לבחורות אחרות ששכבו בגיל הזה.
הכרתי עוד בחורה שגם לפחות עד גיל 23 היתה (ואולי עדיין) בתולה. היא לא היתה ביישנית אבל מה לעשות, זה שאתה לא ביישן לא אומר שיש לך מלא מקומות להכיר בני זוג, או שמי שאתה כן מכיר הוא בן אדם בטעם שלך.
ומה קשור המשפט "אז מאיזו סיבה בחורה בת 20+, שנראית טוב, אינטליגנטית וכזו שכיף בחברתה - לא תקיים יחסי מין"? יופי הוא בעיני המתבונן. יש כאלה שיגידו על מישהי שהיא יפה ואחרים יגידו שהיא מכוערת. יש כאלה שיגידו על איזשהו בן אדם שהוא כיפי ויש כאלה שיגידו שהוא משעמם. כל הקטע הוא במציאת התאמה, וזה ממש לא קל.
אז כן גברתי, יש מלא בחורות שנשארו בתולות עד גיל 20+ רק כי ככה יצא. זה שלך לא יצא ככה, לחברות שלך לא יצא ככה לא אומר שאין אנשים עם נסיבות חיים שונים משלך. ובהחלט לא אומר שלהיות בקשר איתך זה יותר טוב מלהיות בקשר איתי. או שזה לגיטימי לשפוט את טיב הקשר לגבי אם הבחורה היתה בתולה או לא. את נשמעת כמו פותח השרשור רק בקצה השני של הסקאלה.

את נשמעת מתגוננת

וכמו גבר שמעודד להעדיף בתולות על פני מישהי עם ניסיון מיני.

מצטערת אם התגובה שלי נשמעה לך קיצונית לכיוון ההפוך מפותח השירשור,
אני בטוחה שיש כל מיני מקרים יוצאי דופן, אבל בגדול
לחיות בחברה חילונית וליברלית ולא לקיים יחסי מין בגיל 22 - זה חריג! גם לשכב עם 50 גברים עד גיל 22 זה חריג.

היתה פה איזושהי האדרת בתולות מצד פותח השירשור וכמה מצטרפים,
והתוספת שלך היתה פשוט הזויה, בהתחשב בכך שאת לא גבר.

Surrealistical

New member
ואיך בדיוק את נשמעת?

בואי תגידי לי איך נשמעת בחורה שאומרת שיש איזשהו פגם במישהי שנשארה בתולה אחרי גיל 20 שעדיף להתחיל מערכת יחסים עם מישהי שלא היתה בתולה? כזאת שמתעלמת בכלל מכך שיש כל מיני אנשים שונים עם נסיבות חיים שונות וקובעת מה הנורמה?
אני לא נשמעת מתגוננת, אני נשמעת מזועזעת מכך שיש אנשים עם דעות פימיטיביות כמו שלך ושל פותח השרשור. שמחליטים משהו על אנשים שאף פעם לא פגשו על סמך הניסיון המיני שלהם.
אני באמת שלא מבינה על איזו "האדרת בתולות" את מדברת. אני אישית הגבתי לזלזול שלך בבתולות ולא האדרתי אף אחד. ולא חמק ממני שלא בדיוק התייחס למשהו ממה שכתבתי.
אני חושבת שלשפוט אדם על סמך הניסיון המיני שלו לטובה או לרעה רק לפי הקריטריון הזה זה טיפשי ביותר.
והתגובה שלך על כך שאישה שנשארה בתולה אחרי בגיל 20 בעלת בסיס רע לקשר זהו עלבון להמוני נשים.

לנשום עמוק ולקרוא שוב

את לגמרי מספספת את הפואנטה שלי.

לא אמרתי שלהתחיל קשר עם כוווווווווול בתולה זה בסיס רע לכוווווווווול קשר. דיברתי אך ורק על הסיבות - חוסר ביטחון עצמי, שמרנות, חוסר ניסיון זוגי... ואמרתי ש*רוב* הסיבות שציינתי הן לא בסיס טוב לקשר - שימי לב - עם בחור שלא בא מאותו רקע. עם דגש על הרקע.

אני גם לא קובעת את הנורמה, הנורמה נקבעת על פי הרוב. אני אופתע אם תראי לי סטטיסטיקה שמוכיחה שרוב הבחורות בגיל ה20-25 הן בתולות

Berethor

New member
ומאיפה לך אם הוא מאותו רקע?

הוא לא ענה על זה לאנשים ששאלו אותו. למעשה הוא עדיין לא ענה פה לאף אחד עדיין. ואם כבר את מדברת על רקע שונה, זה עובד לשני הכוונים. גם עם בחורה שהייתה עם הרבה יותר מאשר הוא, תהי בטוחה בזה.

Berethor

New member
כן זה מה שמשותף בין שני הקבוצות המנוגדות

שניהם שופטים על זה, אבל כל אחד מעדיף משהו אחר. זה גם למה הם מתחסדים.

Berethor

New member
למה את מודאגת 'מאדרת הבתולות'

לא מספיק היו כאן שלכלכו עליו בגלל העדפה ההגיונית שלו?

Berethor

New member
אולי פשוט לא יצא לה?

אולי בגלל שהיא לא קלת דת שתשכב עם כל אחד? או תלך על סטוצים וכו? גם הסטטוס המיני זה משהו שמשפיע על אופי, כמו שבעצמך ציינת פה שאמרת שזה יכול להשפיע על הקשר עם בחור, אז תתפלאי אבל גם אחת שהייתה עם הרבה משפיע על האופי על הקשר, ולא דווקא לטובה. גם ללמה בחורה שכבה כבר עם מלא גברים ונפרדה מהרבה גברים יש סיבות, ואני בטוח שלא מעטות מהן הן לא בסיס טוב לקשר.

Berethor

New member
אכן כך

זה פרט שנוח לה "לשכוח", אנשים לא נולדים "לא בתולים" ולא באמת צריך 'ניסיון עם גברים אחרים'.

Berethor

New member
קודם כל לא כל בתולה היא דתיה

לחכות עד חתונה זה משהו של דתיים בעיקרון. אני אומנם יכול להבין תהגיון מאחורי זה, אבל כן גם לי זה דיי מוגזם, אלא אם כן הייתי מחפש להתחתן בקרוב, עם מישהי שאני בקושי מכיר. לגבי הדילמה כביכול בין בתולה לאחת שהייתה עם אחרים אני מודע עליה, וכבר ציינתי אותה, אמרתי שמי שנרתע מבתולה זה לרוב בגלל שהוא מחפש מין בקלות, כמובן שעבור מישהי שכבר עשתה את זה, במיוחד אם זה כבר עם מלא גברים, מדובר כבר בדבר של מה בכך לטוב ולרע. אתן מנסות להציג את זה כאילו צריך לבחור בין קיצון לקיצון אבל זה לא נכון, ברור שיש בתולות מהסוג שלא ישכבו לעולם, או ישכבו רק אחרי חתונה או א-מיניות וכו, וברור שבמקרה כזה זה בעייתי, בחור שרוצה מישהי בתולה, רוצה את זה כדי להיות הראשון שלה, כי היא יד ראשונה ושזה טוב שלא הייתה עם אחרים. במקרה שגם איתו היא לא תהיה ברור שיש פה בעיה. אבל שוב אותו דבר אפשר לומר על מישהי 'מנוסה', רק בנקודה האחרת, שם זה במקום אם מה גורם לך לחשוב שאיתך היא תשכב, במקום זה מה גורם לך לחשוב שאיתך היא תשאר או איתך זה יהיה אחרת, כבר היו לה הרבה אחרים לפניך שאיתם זה לא הלך, בגלל הכשלונות הקודמים, בין אם באשמתה ובין אם לא, הקטע של "למה שאיתך זה יהיה אחרת" הרבה יותר משמעותי כאן לדעתי אם כבר.

אז זהו שזה לא באמת סותר, אפשר לרצות סקס ולרצות מישהי בתולה, זה כמו בחירה בין רכב חדש לרכב משומש, ולא כמו בחירה בין רכב יד מי יודע כמה, לבין רכב שלא יכול לנסוע(אם לא הבנת לא יכול לנסוע שקול 'לבתולה נצחית'). באשר לאם היא שכבה איתי אם היא עדיים מחוללת/פגומה/משומשת, מבחינתי לא, כי אובכן זה איתי ולא עם אחר, בשביל בחור אחר אבל כמובן שיכול לחשוב ככה. בכל מקרה אין בכוונתי לעשות דבר שכזה, בטח שלא למישהי בתולה, אני מודע לכך שיש לה הרבה יותר מה להפסיד, והיא יכולה לפגע הרבה יותר מאשר אחת שזה קורה לה 'כל שני וחמישי' במלא. אני מודע בכך שאם היא בתולה זה יתרון משמעותי מבחינתי, עם זאת ברור שצריך שנסתדר גם בתחומים אחרים, בתולין זה לא מסוג הבונוסים שנשארים לנצח מין הסתם, בגלל שאני לא מאלו שממהרים למיטה, אני בטח כלל גם טורח לברר אם אנחנו מתאימים, ככה שהסיכוי שיקרה מה שאת מתארת הוא מאוד נמוך. אני לא מחפש לנצל בתולה תהי בטוחה בזה, אני מעריך את זה, וגם נותן לזה את הכבוד הראוי. לא רק בשבילי אלא גם בשבילה. בקיצור אני מודע שישנן בתולות שאיתן לא יקרה כלום, בדיוק עמו שעם אחרים לא קרה כלום, במיוחד אם אתה שום דבר מיוחד בשבילן. אב כמו שאמרתי גם בשביל כאלה שהיו עם הרבה אתה שום דבר מיוחד, והשם זה בא הרבה יותר לביטוי לדעתי אם כבר.

זה מוזר בעיקר בקרב רווקים. גברים נחשבים ל"גברים" אם הם שכבו עם כמה שיותר/טעמו כמה שיותר נשים.
האם זה מפריע לנשים? אולי כן ואולי לא. תלוי מאד.
אני אישית הייתי מעריכה דווקא גברים שיודעים גם להגיד לא, ולא לרדוף אחר בנות המין השני.

אבל..... כאשר גברים מסתכלים על נשים, ואני לא רוצה להכליל, אבל יש גברים שחושבים שנשים צריכות להיות משוחררות ולזרום. במיוחד כאשר הם מכירים את הנשים הללו לראשונה.
במקרה והם נתקלים בבחורה בתולה, היא מוזרה מארץ המוזרות (ויצא לי להיתקל במקרים כאלו בעברי הרחוק).
ויש גברים שדווקא חושבים שאצל נשים זה הפוך: אישה צריכה לשכב עם כמה שפחות גברים כי אז היא יותר "מכובדת". יותר שווה.

ויש גברים עם מסרים כפולים, גם אני נתקלתי לא פעם, בהיותי רווקה, במסרים הכפולים הללו:
כלומר כאשר מכירים מישהי חדשה "וואלה, למה היא לא רוצה לשכב?" וקראתי המון בכמה פורומים כאן, יצא לי לקרוא גבר שכתב שאם אחרי 3 פגישות הבחורה עדיין לא רוצה לשכב, משהו אצלה לא בסדר, היא פרג'ידית. אבל, כאשר מדובר במישהי שהיא "שלהם" אז הם כבר לא בדעה שהיא היית צריכה לזרום אלא לחכות רק להם. תגידו, אתם אמיתיים??

ולשואל- אני שואלת אותך: אילו היית הראשון שלה ומשהו היה קורה ביניכם והייתם נפרדים, לא היית מרגיש שחיללתי אותה? גרמת לה להיות פגומה לגבר הבא אחריך?
נעזוב את דעתי האישית בצד (לא משנה מה אני חושת בכל מה שקשור למין לפני הנישואים) אבל, יקירי, אתה צריך לחשוב טוב על דרך החשיבה שלך.
בהצלחה

למעלה