קודם כל לא כל בתולה היא דתיה
לחכות עד חתונה זה משהו של דתיים בעיקרון. אני אומנם יכול להבין תהגיון מאחורי זה, אבל כן גם לי זה דיי מוגזם, אלא אם כן הייתי מחפש להתחתן בקרוב, עם מישהי שאני בקושי מכיר. לגבי הדילמה כביכול בין בתולה לאחת שהייתה עם אחרים אני מודע עליה, וכבר ציינתי אותה, אמרתי שמי שנרתע מבתולה זה לרוב בגלל שהוא מחפש מין בקלות, כמובן שעבור מישהי שכבר עשתה את זה, במיוחד אם זה כבר עם מלא גברים, מדובר כבר בדבר של מה בכך לטוב ולרע. אתן מנסות להציג את זה כאילו צריך לבחור בין קיצון לקיצון אבל זה לא נכון, ברור שיש בתולות מהסוג שלא ישכבו לעולם, או ישכבו רק אחרי חתונה או א-מיניות וכו, וברור שבמקרה כזה זה בעייתי, בחור שרוצה מישהי בתולה, רוצה את זה כדי להיות הראשון שלה, כי היא יד ראשונה ושזה טוב שלא הייתה עם אחרים. במקרה שגם איתו היא לא תהיה ברור שיש פה בעיה. אבל שוב אותו דבר אפשר לומר על מישהי 'מנוסה', רק בנקודה האחרת, שם זה במקום אם מה גורם לך לחשוב שאיתך היא תשכב, במקום זה מה גורם לך לחשוב שאיתך היא תשאר או איתך זה יהיה אחרת, כבר היו לה הרבה אחרים לפניך שאיתם זה לא הלך, בגלל הכשלונות הקודמים, בין אם באשמתה ובין אם לא, הקטע של "למה שאיתך זה יהיה אחרת" הרבה יותר משמעותי כאן לדעתי אם כבר.
אז זהו שזה לא באמת סותר, אפשר לרצות סקס ולרצות מישהי בתולה, זה כמו בחירה בין רכב חדש לרכב משומש, ולא כמו בחירה בין רכב יד מי יודע כמה, לבין רכב שלא יכול לנסוע(אם לא הבנת לא יכול לנסוע שקול 'לבתולה נצחית'). באשר לאם היא שכבה איתי אם היא עדיים מחוללת/פגומה/משומשת, מבחינתי לא, כי אובכן זה איתי ולא עם אחר, בשביל בחור אחר אבל כמובן שיכול לחשוב ככה. בכל מקרה אין בכוונתי לעשות דבר שכזה, בטח שלא למישהי בתולה, אני מודע לכך שיש לה הרבה יותר מה להפסיד, והיא יכולה לפגע הרבה יותר מאשר אחת שזה קורה לה 'כל שני וחמישי' במלא. אני מודע בכך שאם היא בתולה זה יתרון משמעותי מבחינתי, עם זאת ברור שצריך שנסתדר גם בתחומים אחרים, בתולין זה לא מסוג הבונוסים שנשארים לנצח מין הסתם, בגלל שאני לא מאלו שממהרים למיטה, אני בטח כלל גם טורח לברר אם אנחנו מתאימים, ככה שהסיכוי שיקרה מה שאת מתארת הוא מאוד נמוך. אני לא מחפש לנצל בתולה תהי בטוחה בזה, אני מעריך את זה, וגם נותן לזה את הכבוד הראוי. לא רק בשבילי אלא גם בשבילה. בקיצור אני מודע שישנן בתולות שאיתן לא יקרה כלום, בדיוק עמו שעם אחרים לא קרה כלום, במיוחד אם אתה שום דבר מיוחד בשבילן. אב כמו שאמרתי גם בשביל כאלה שהיו עם הרבה אתה שום דבר מיוחד, והשם זה בא הרבה יותר לביטוי לדעתי אם כבר.