לא התקבלתי למלגות הנשיא

somethin

New member
האוניברסיטה

מקבלץ אץ הסכום הזה רק על תלמידי דוקטורט, לא על מסטר. אבל זה שולי. כעקרון הכסף הזה אמור ללכת על מחקר, זא"- כל הציוד והחומרים למעבדה. כמו שהמחנה שלי אמר "אני יכול לעלות לך את המלגה, אבל אז לא יהיו לך חומרים לעבוד איתם". זה, כמובן, לא מצדיק בכל את המלגות המצחיקות לגמרי שהסטודנטים מקבלים. ואני גם לא מבינה כיצד אפשר לכלכל משפחה שלמה ממלגה של 3000 ש"ח. לא פלא שבתקופה של פריחת ההיי-טק, הרבה אנשי מחשבים העדיפו ללכת ללמוד ולא להמשיך לתארים גבוהים- כי סדרי גודל של מלגות היו פשוט מגוכחות לעומת השכר שמקבלים בעבודה.

את רוצה להתחיל בסתיו הקרוב?

אם את לא מתכננת להתחיל ממש עכשיו יש לך זמן לנסות שוב את מלגות הנשיא, להגיש מועמדות למלגות אחרות ולדבר עם מנחים פוטנציאליים על מלגות. בכל מקרה, אני מציעה לך לדבר על מלגות כחלק מהשיחות המקדימות עם מנחים פוטנציאליים ולא להשאיר דברים באויר. זה מצריך הרבה כוחות, אבל דחיות ותשובות שליליות הן חלק מובנה מהמסלול הזה. אני מקווה שבימים שעברו מאז כתבת את ההודעה שלך מפח הנפש כבר החל להתחלף בשינוס מותניים לקראת מלגות אחרות. בהצלחה.

irisiris1

New member
אני אנסה פנייה לעוד אוניב', תודה למעודדים!

לגבי הבחור שעוד מחכה, מי יודע, אולי התשובה חיובית ולכן לוקח זמן. בהצלחה ! מכל מקום, לא אנסה יותר לפנות למלגות הנשיא, אם לא רוצים אותי במקום מסויים, אני לא אמשיך להתעקש, ואולי זה יצא לטובה, כי גם ככה אני מרגישה באוניב' בר אילן כמו תיירת זרה, זה לא הבית האקדמי שלי.

למעלה