לא יאומן! אגו טוטאל לא משדרים ולאסקז-JDS

BeniTaz

New member
לא יאומן! אגו טוטאל לא משדרים ולאסקז-JDS

ביזיון!! הערוץ מזלזל בצופים שלו. איך הגיוני שהם לא משדרים את הקרב הכי חשוב בשנים האחרונות ב-MMA? מה דעתכם על הנושא הזה? הגיע הזמן להתנתק?

LORSIN

New member
:(

זה עצוב שאני משער ש90 אחוז מצופי אגו טוטאל, נמצאים בערוץ בשביל אירוע MMA LIVE פעם בחודש.. ודווקא האירוע אולי אחד הטובים לאחרונה.. לא משודר.. אני מקווה זה לא המילה האחרונה..

welterweight

New member
אחי,אתה רציני?

קודם כל גילוי נאות - אני לא מחובר לערוץ הזה או לכבלים בכלל ואת כל צרכי אני מקבל מהאינטרנט. יחד עם זאת,נשמע לי קצת קיצוני. הקרב הכי חשוב בשנים האחרונות? אני לא רגיל לקרוא תגובות כאלה קיצוניות ממך,מה הופך אותו לכזה? אם הוא היה כזה חשוב אז הUFC היו שמים אותו כמרכזי באירוע קצת יותר גדול,לא? ולמה להתנתק רק בגלל זה? המחיר של הערוץ,ממה שאני זוכר,הוא איזה 20 שקל לחודש.אם תבחן את ההוצאות החודשיות שלך תגלה שאתה מוציא הרבה הרבה יותר כסף על דברים הרבה פחות חשובים.זה לא שאני מיליונר או משהו,אבל הוצאה של 20 שקלים בכלל לא נכנסת לתחשיבים שלי כשאני בודק הוצאות חודשיות. מה כבר תוכל לעשות בכסף שתחסוך והאם זה שווה את זה שתחמיץ את שאר האירועים,אפילו אם מדובר בפעם בחודש? כשאני יושב עם חברים לראות אירוע,20 שקלים זה אפילו לא העלות של הפיצוחים שאני מביא איתי. באמת לא בא נגדך,רק מנסה להבין את הזעם המטורף שאתה (ועוד רבים אחרים) מרגישים כנגד ערוץ שהעלות שלו היא כל כך מינימלית (אלא אם אני טועה ואתם משלמים הרבה יותר).

UgiPletzet

New member
"אירוע קצת יותר גדול"? כמו מה, רצח קנדי?

אין אירוע יותר גדול מזה, הולכים לצפות בזה לפחות 5-6 מיליון אמריקאים, ומי יודע כמה עוד. מסכים איתך לגמרי לגבי המחיר הנמוך של אגו (וגם אני, כמוך, לא מחובר לכלום ומשתמש רק באינטרנט), ויש לי הרגשה שזו לא בחירה של אגו טוטאל שלא לשדר את האירוע, אלא בעיות של זכויות שידור וכו'.

welterweight

New member
הם דווקא היו אמורים לשדר את הרצח של הקנדי

אבל GSP נפצע וביטלו את הקרב
סתאאאם...GSP היה שוכב עליו חמישה סיבובים ולוקח עוד החלטה.

yair_bar

New member
מנהל
תכלס, אם GSP היה המאבטח של קנדי הרצח היה נמנע

הוא הרי היה שוכב עליו 24/7 וסופג את הכדור עבורו

elvis18

New member
טוב שלא אמרת ..

שהוא היה מרדים את הרוצח משעמום חחחחחחחח

yair_bar

New member
מנהל
אין מצב שהם לא משדרים. אני מתנתק מהכבלים!

שלא ידפקו לנו קטע מסריח, זה קרב שאנחנו מאד מחכים לו זמן רב. אנשי הערוץ, האם נכונה השמועה ומהן הסיבות בדיוק?

udi102

New member
מה לא לעניין ?!

גם ככה אני משדר מחיר מופרז לכל הדעות לחברת יס על כל הערוצים וכל יום דוחפים ערוץ נוסף בתשלום ,מחיר הערוץ הוא 16.9 לחודש לא אמרתי שזה יקר לנוכח העובדה שהוא משדר PPV כל חודש בעלות של פאקינג 50 דולר שאפילו האמריקאים לא קונים כבר !!!! הUFC בצניחה חופשית ,הם אינם מבינים את המצב הכלכלי העולמי ולנוכח זה הירידות במכירות של השידורים .... שום שידור מבחינתי לא שווה 50 דולר ולא משנה כמה אלופים יגנו על התואר שלהם באותו קארד ....

PersonaNonGrata

New member
סליחה לא הייתי מספיק ברור...

האייקון
והמשפט "לא לעניין" הופנה כלפי אגו טוטאל ולא לכותב ההודעה... אני מסכים לגמרי עם המחאה...

iAsaf1

New member
אני בהלם! אין דברים כאלה!!! בושה וחרפה! ...

זה לא הגיוני לשטות בנו ככה... לעזאזל מי רואה את הערוץ הזה בכלל למעט הקרבות החיים של ה UFC מצטער אבל לא מעניין אותי כל השיט שמשדרים שם! איזה דכאון! איפה אלון והצדק חברתי שלו??? אם מבפנים לא באה הישועה אז מאיפה לעזאזל מאיפה??? תעשו טובה תורידו את הערוץ הזה לגמריי יותר טוב ניפגש כל חודש כולנו לאירוע חי על מסך גדול (נרכוש את השידורים ב HD מה UFC ישירות אפשרי?) אני עצבני בבקשה להגיב בהתאם! (או לא להגיב בכלל יותר טוב תנו לי לאכול את עצמי שאני צריך לראות את הקרב המדהים הזה באיכות 128k x ססאאאאאמממממקקקקק)

PersonaNonGrata

New member
אחי העלת כאן אחלה רעיון...

אני אומר בלי קשר אם נתנק או לא נתנתק מאגו טוטאל יכול להיות ממש מגניב להיפגש כמה חבר'ה מהפורום לראות אירועים...אפשר כל פעם אצל מישהו אחר שיש לו תנאים כמו טלביזיה גדולה והרבה מקום :) וכל מי שבא לראות ישלם על הכיבוד והאירוח ואם במידה אותו בן אדם יזמין את האירוע מהאינטרנט אז כמובן הוא יקבל החזר גם על זה... אני תמיד רואה את האירועים גלמוד ואני מניח שגם רובכם אז זה יכול להיות ממש מגניב לצפות בזה עם עוד משוגעים של הז'אנר... מה אתם אומרים?

iAsaf1

New member
כנ"ל! גם יחסוך לי שעות שינה אני אאלץ לראות...

ביום שאחרי לא נורא...שווה את המחאה!

מרקו בי

New member
אם זה ppv אפשר לרכוש מיאהו את הארוע

ולראות לייב, ואז באמת לא צריך את אגו. צריך לקחת בחשבון שהעלות היא 50$. השאלה איך זה עובד כשערוץ מסחרי משדר ארוע?

elvis18

New member
חבל מאוד שלא משדרים !!

זה מעציב ,דווקא רציתי מאוד לראות את הקרב האדיר הזה בחי .... אני לא מבין למה לא משדרים אותו ,לא מנסים באיזה קונסטלציה למצוא פתרון לשידור ולהביא אותו לארץ... זנ אחד הקרבות ההיסטוריים של הMMA בעולם וזה ארוע שיא ,שחובה לשדר אותו !!

ranzz

New member
ההתנתקות שלי מתקרבת

לא מספיק שלוקחים המון כסף על הערוץ בלי שום יכולת להכניס אותו לחבילה, הם לא משדרים לנו את הקרב הכי חשוב של השנה? ולא רק שזה הקרב הכי חשוב, אלא אחד הדברים הכי חשובים שקרו אי פעם ב UFC, השידור ב FOX. יש לי הרגשה שהערוץ מנוהל על ידי אנשים שלא באמת מבינים מה הם עושים, זה מתחיל לעצבן אותי ויש מצב גדול שאני אנתק כל קשר איתם כי זה באמת מעצבן. שלא יחשבו שאין לנו דרכים אלטרנטיביות לקבל את התוכן הזה!!!!

למעלה