לא יאומן! אגו טוטאל לא משדרים ולאסקז-JDS

בדקות האחרונות גרמתי ל5 מנויים להתנתק

במיוחד אחרי המחיקות שלהם. המנויים משלמים להם משכורת, יש לערוץ מחוייבות לענות לשאלות, בטח שלא למחוק שאלות ותגובות של אנשים. סתימת פיות?מזה פה הכנסת? אני מציע שנראה להם מאיפה הכסף מגיע, לנתק להם את צינור המזומנים. אני התנתקתי.

Indego

New member
הקטע הכי דפוק זה שיש להם אלפי לקוחות רדומים..

רדומים - אנשים שיש להם את הערוץ בחבילה שדחף להם הנציג שטח, והם בכלל לא יודעים על זה. זה באמת דפוק.

elvis18

New member
אין את הערוץ בחבילה ..

לפחות לא בהוט,ממה שאני מכיר על עצמי ,הערוץ הזה אני משלם עליו בנפרד ...

elvis18

New member
שימו לב !!

ישנם 4 אירועים בשנה של פוקס הראשית , סנטוס נגד קיין הוא הראשון בהם ,ואם יש בעיה בזכויות עכשיו זה אומר שגם את 3 האירועים האחרים שישודרו בפוקס הראשי אנחנו גם לא נקבל ..... וזה לא מתאים בכלל. אתם צריכים לשים לב שזה לא מדובר רק בעכשיו אלא בכל האירועים של פוקס שקשורים ביואפסי

TKO34

New member
WOW

WOW איזה סערה !! חחח באמת אנשים מה באמת חשבתם שישדרו את זה באגו טוטאל ?< הרי זה ברור שאין לערוץ חוזה עם FOX בנושא לשידורים כמו שיש לכבלים מול זולפה , הרשיון תקף רק לאירועים PPV ולא לשידורים חופשים .... למרות שזה מבאס אבל לא ציפיתי לזה כאן פשוט נחבר באינטרנט

elvis18

New member
אנחנו מצפים מהם שיתאמצו ...

שיעשו את כל האפשר כדי לנסות לשדר את זה ....שיהיו אמיתיים ושינסו בכל כוחם למצוא דרך לשדר את זה למען צופי הערוץ בארץ ! ואם בכל זאת לא יכולים\מסוגלים , שיסבירו למה ... הרבה אנשים כועסים פה לא רק בגלל אי שידור האירוע הרבה אנשים מעוצבנים שמוחקים להם הודעות שרשמו בדף של אגו טוטאל ,לא עונים להם ולא מתייחסים אליהם .

udi102

New member

ביזיון של ערוץ ואנשים אני יתנתק יום לפני שיגמר החודש גם ככה כבר שילמתי על החודש הזה אז למה לפספס את הנדו -שוגון ?

גיא ע

New member
באמת בעיה רצינית, למרות שאני לא רואה חי

אני מניח שרוב המנויים על הערוץ בגלל שידורי יו אף סי. חי או שרואים למחרת בערב

elvis18

New member
הוא לא ענה על מה ששאלו אותו לצערי ...

הוא בדרך אגב אמר שאי ולא יהיה שידור ... אבל לתת הסבר קטנקן למצב המצער הוא לא נתן . קיוותי שאם כבר יש תגובה ,שיהיה הסבר סביר וזהו ...חבל שזה לא קרה ככה. באסה

elvis18

New member
מצד שמאל של המסך רשום ...

לתושבי ארה"ב בלבד .. תוודא שאם אתה משלם גם תוכל לראות את זה והמשפט הזה לא הולך לדפוק לך את הצפייה . תוודא שהמשפט הזה קשור רק לחינם וכאלה ולא לחומר שמשלמים עליו בדולרים , שלא תהיה בברוך ...

iAsaf1

New member
לידעתך שילמתי פעם...וקיבלתי שידור גרוע יותר מ

הלינקים הפיראטיים! ה UFC היו בסדר והחזירו לי את כל הכסף!

ranzz

New member
אין מה לעשות, קשה לסמוך על האינטרנט בישראל

בגלל זה אני אפילו לא חושב בכיוון של לראות את זה בסטרים. נעביר את היום במתח עד שיהיה אפשר להוריד.

elvis18

New member
התגובה הרשמית של אגו טוטאל :

התגובה כמו שהיא הופיעה בדף הפייסבוק שלהם .... תגובת מנהל ערוץ אגוטוטאל: חברים יקרים כאומן לחימה 20 שנה קודם להיותי מנהל הערוץ אני מבין ללב כל הלוחמים ומעריצי ה-UFC על חוסרונו של הקרב המדובר ביום שבת. לצערי בשלב זה אנחנו נמצאים בשלבי חתימה אחרונים לחידוש חוזה לשנת 2012. יש לנו אחלה ארוע ב- 19.11.2011 בשידור ישיר לפנות בוקר כרגיל! אשמח להיות הראשון לעדכן את הצופים שלנו אודות תחילת השידורים!

תגובה לא עניינית לחלוטין

שאלו אותו שאלה עניינית , והוא ענה סיפור שלא רלוונטי. מנהל הערוץ מי שלא יהיה, מתחמק מתשובה עניינית ורצינית לנושא שעלה. הוא מראה בדיוק מה רמת המקצועיות שלו. ובגלל שזו רמת ההתייחסות למנויים שמשלמים את שכרו, אני הפסקתי באופן מיידי את ההתקשרות שלי עם הערוץ, כנ"ל חמישה בתי אב נוספים שעשו כמוני.

BeniTaz

New member
חבר'ה.. אל לאבד תקווה!!

אנחנו עוד ננצח! זה לא רק עניין הקרב, זה עניין ההתייחסות לקהל אוהדי ה-MMA וסדר עדיפויות. היום זה ולאסקז-JDS מחר זה משהו אחר.. אין ספק שיש להם הרבה הישגים והרבה זכויות וראינו כשהם רצו משהו הם הביאו אותו: *אפליקשיין *סטרייקפורס עם פידור *TUF 10 (עם קימבו) לא בדיליי אם זה מספיק חשוב להם ולאוהדים הם יבינו. ערוץ שקורא לעצמו "ערוץ הקרבות" לא בגלל שפנפנות פלייבוי.. לא אחת נאמר שתכנית הדגל של הערוץ זה "אירועי UFC". אז יאללה.. תנו לנו את מה שהערוץ אמור לתת מבלי שנתחנן. כל הכבוד על ההירתמות. אני מאמין שאם עד מחר לא תהיה התייחסות עניינית אז נחמם את הגזרה.

למעלה