לא יאומן! אגו טוטאל לא משדרים ולאסקז-JDS

ביזיון !!! אין מצב שהם לא משדרים את הקרב הכי

מעניין במחלקת ה HW מזה כמה שנים טובות. אין להם שום סיבה. יש כסף, יש זכויות, אז מה הסיפור שלהם???

באסטר1

New member
דווקא בגלל רגעים כאלה אגו צריכים לשדר

חושב לצאת מהערוץ שלהם בגלל אם אין ביקוש לUFC שיסגרו את הערוץ מה זה השטיות האלה כזה אירוע לא לשדר?! מה נסגר אני לא מוכן לשלם בשביל שלא יביאו לי את כל השידורים

elad547

New member
רציני???

מה זה הקטע הזה? את UFC 138 שידרו ואת הקרב הכי מעניין של השנה לא??? WTF!!! נראה לי שהם התנפחו קצת מכל המחמאות שהם קיבלו לאחרונה אז הם מרשים לעצמם לזלזל. אם מרימים את הכפפה להתנתקות גורפת אני בפנים!

YardenBu

New member
הם לא רציניים

מצטרפת למי שאמר פה שהאירועים האלו זו הסיבה היחידה בכלל לשלם על הערוץ. שידורים של מדי פעם אפשר למצוא גם באינטרנט ובחינם. לא הבנתי מאיפה באה להם הקריזה לא לשדר את הקרב? אכזבה מאגו טוטאל...

udi102

New member
פאקינג ביזיון !!!!

כל הכבוד לצחי שהרים את הכפפה אבל זה לא תלוי רק בו ואני אשמח ללמד את הערוץ לקח ,ע"י חרם צרכנים כאשר אני קורא לכל חברי הפורום המנויים לערוץ להתנתק בסוף החודש מהערוץ (גם ככה על החודש הזה כבר שילמנו ויש הנדו -שוגון עוד שבועיים) .... נ.ב אני מנוי לערוץ מרגע הקמתו אך ורק בשביל אירועי הUFC המשודרים בלייב

udi102

New member
הבעתי את דעתי על הקיר שלהם ....

נראה אם ימחקו אותי ...

udi102

New member
מחקו אותי למרות שהגבתי בצורה מכובדת ....

זה רק מראה את היחס של האנשים בערוץ , את ההחלטה שלי אני קבלתי בין אם ישדרו את הקרב או שלא אני יתנתק מהערוץ בסוף החודש בכל מקרה

משXXX

New member
welcome to the club.........

גם אותי מחקו לפני כמה חודשים כשהערתי להם בדף לשדר יותר קרבות (כמו פרייד לדוגמא מה הבעיה ליקנות שידורים חוזרים שלהם מזופה ?) כניראה שזאת הרמה בערוץ כשאין תשובה אז מוחקים אותך מהדף שלהם ,עלובים.............

kontanta

New member
לא תאמינו למה מחקו אותי

לפני זמן מה עשו שם ״תחרות כתיבה״. אח״כ פורסמו ״שמות הזוכים״ - מקומות 1,2 ו-3. שניים מתוך השמות שהוזכרו בכלל לא השתתפו בתחרות!!! בדויים? עובדים? אין לי מושג. כשכתבתי להם על כך הם ענו לי (לא תאמינו) ש״הם שלחו את הסיפורים בדואר״ (זה עם הצבי). מיד אח״כ הם מחקו את התגובה שלי ואת התשובה שלהם.

swelli

New member
בושה וחרפה

בשביל מה אני מחזיק את הערוץ הזה אם לא בשביל UFC בשידור חי..??? מביא את החשק להתנתק לתמיד!

elvis18

New member
זה ברור לכולנו ...

שכולנו מחזיקים בערוץ הזה אך ורק בגלל שידורי היואפסי שלו ...... אני לא מחזיק את הערוץ כדי לראות רכיבה על שורים , או כדורסל טרמפולינות .....או אפילו את סדרת המופת מקסימום ספורט ...

iAsaf1

New member
חחח יפה לך שאתה יודע לפחות מה משדרים אני...

אפילו לא מנסה!
שוב בושה לערוץ הזה אני ממש מקווה שהם ישנו את דעתם מהר!

מרקו בי

New member
לי זה היה ברור מזמן

השארתי והשאירו להם מלא הודעות בקיר בנושא זה, מיותר לציין שמענה לא היה. אפשר גם להגיד לא, ולפרט את הסיבה, אני יעריך אותם יותר, אבל לא להגיב ללקוחות שלכם! תמוה. שלחתי מייל לפוקס העולמי, לא חזרו אליי לצערי. אני מניח שגם שם יראו קריקט או משהו מעפן אחר. אני ממליץ ביום האירוע או כבר מהיום להתחיל למצוא לינקים, פתרונות ועוד. אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד בפורום הזה. ארועים בערוץ טלויזה הרבה יותר קל למצוא סטרים ואפילו נורמאלי אליהם בניגוד לppv.

elvis18

New member
כן נחפש כולנו לינקים ...

אני בטוח שיש מקומות טובים בנט לראות אתהאירוע באיכות סבירה לפחות .... אגב - ישנם 4 אירועים בשנה של פוקס הראשית , סנטוס נגד קיין הוא הראשון בהם ,ואם יש בעיה בזכויות עכשיו זה אומר שגם את 3 האירועים האחרים שישודרו בפוקס הראשי אנחנו גם לא נקבל ..... וזה לא מתאים בכלל.

Indego

New member
חברים, על הקטע הזה אנחנו לא מוותרים

לא ייתכן שבגלל סיבות פיננסיות לא מוצדקות, הערוץ הזה שמקבל מדיי חודש מאות אלפי שקלים מאיתנו, יזלזל עד כדי כך, ולא ישדר את קרב הHW הכי איכותי בהיסטוריה של הארגון. אני חושב שאנחנו צריכים להתאחד כולנו ביחד, ולהבהיר באופן חד משמעי: אם אין שידור, תגיע תגובה חריפה בהתאם. אני משוכנע שאם הם יבינו שהם לחצו על נקודה רגישה, הם יעשו הכל על מנת לארגן לנו את האירוע הזה, או לכל היותר לתת הסבר מפורט, ואמיתי (לא פלצני) למה הם לא קנו את זכויות היוצרים.

iAsaf1

New member
אינדיגו מה עושים? ברצינות עכשיו! אני רותח!!!

מה זה הקטע המלוכלך הזה? הערוץ הזה מתקיים מצפייה ב UFC ותו לא... אין לנו שום דרך לארגן שידור חי של זה באיזה פארק קטן או משהו? ת'כלס אני יודע שאני על גבול של לדבר שטויות אבל לקחת דוגמא ממשחקי המונדיאל וכאלה... לא יודע זה אירוע שחייבים לראות לא דרך האינטרנט מאיזה סטרים מגוחך (רק על לייב אני מדבר) זה לא נשמע לי סביר בעליל! איפה אלון? למה הוא שותק? מצידי שלא יהיו שדרים באותו לילה אם זה עלות מיוחדת או לקום באמצע הלילה או השד יודע מה... רק לעזאזל שייתנו את רוגן הרובוט והתמונה! באסה רצינית הכי מרגיז שגם ככה הם לא עושים כלום לשדר את האיכות של השידורים (בזמן שכל העולם צופה ב HD) ועכשיו הם גם גם לא משדרים אירועים חיים שעוברים לפוקס... דיייי לא יכול עושה לי רע רק לחשוב על זה ולאסקז מול דוס סנטוס חי מאיזה פאקינג לינק באינטרנט. כוס אומו!

Indego

New member
להגיד לך את האמת? אין לי מושג....

בטח כל הסטרימים באינרטנט מסריחים. ולראות קרב כזה, שאני בטוח שיהיה יצירת מופת של MMA, באיכות מסריחה, זה פשוט עוול. אני באמת לא יודע מה לעשות, אני אבדוק סטרימים, ואם אין אופציה למשהו איכותי (אפילו בתשלום), אוליי אני אפילו אתאפק ואצפה בקרב באיכות HD (וימות ממתח לאורך כל היום). לא יודע... מצב מסריח.

למעלה