לא יאומן! אגו טוטאל לא משדרים ולאסקז-JDS

danielmo1

New member
היו צריכים להגיע לפשרה

ולהסביר שלא כל ערוץ בעולם מתנהל בשיטת הPPV כשהספורט הזה יהיה פופולרי לפחות מחצית מכדורגל, אני נותן להם אישור להתנהג כמו שצ'רלטון מתנהגים לצופים שלהם (את האמת? לא יחס כ"כ גרוע) אם הערוץ ממש ממש היה רוצה, היינו מקבלים את האירוע הזה, בסה"כ יש קהל עולה לספורט וחבל לחרבן עלינו בצורה כזו

PersonaNonGrata

New member
ורוצה להוסיף דעה שלי לגבי השדרנים באגו טוטאל.

יש משפט באנגלית - you have to give credit where credit is due...שזה אומר בעצם שאם גם יש דברים טובים להגיד מנגד כדאי וחשוב לציין אותם... בסה"כ אני מאוד מרוצה מהרמה של השידור בערוץ(חוץ מהווליום הבעייתי)ואין לי ממש תלונות לפרשנות או השדרנות...ולדעתי קורפל שיחק אותה באירוע האחרון ושידר באופן מאוד מקצועי...אני אוהב השילוב של עידו\פדות אבל לדעתי צריך לגוון קצת והכי חשוב להחזיר את רם גלבוע לאלתר! אני ממש מתגעגע לפרשנות שלו...בקיצור לעשות יותר שילובים כמו - פדות\גלבוע,קורפל\עידו,גלבוע\קורפל,פדות\קורפל וכו...

Indego

New member
שיעשו מצידי גם שילוב של פדות-רפי גינת, אבל...

שיביאו פאקינג תוכן. חלאס אתם טוחנים מים. במידה מסוימת אני יכול להבין למה אלון נמנע מלהגיב כאן, הוא בעצמו יודע שמדובר בפאשלה, והוא לא רוצה לומר את מה שהוא באמת חושב.

udi102

New member
אלון נמצא בניגוד אינטרסים ....

עדיף לו שלא יגיב למרות שברור שהוא בעצמו יודע שחייבים לשדר קרב כזה והדעה שלו ידועה ,הוא לא זה שקובע מה ישדרו בערוץ הטענות ממש לא אליו ,השדרים של טוטאל מצויינים(ברור שיש בעיות ווליום וקטעים שהשדר האמריקאי עולה על דבריו של הישראלי ולהפך אבל זאת לא הנקודה ) .... ומה שיותר ברור שלא השדרים הם אלה שלוקחים את התקציב של הערוץ , אני מסכים איתך לגמרי ניר לפעמים יש תכנים לא טובים בערוץ כמו הTNA המעפן אבל רכיבת שוורים אני אוהב

Ori L88

New member
זמן להתנתק כנראה.

הקרב הכי חשוב בשנים האחרונות , והם מחליטים להם לא לשדר אותו. ולמרות שנחמד מאוד לשמוע את פדות ופריינטה מפרשנים(בטח שעדיף על הרובוט). כנראה הגיע הזמן להתנתק.

למעלה