לא ייאמן!!!!

swallowed

New member
לא ייאמן!!!!

זה פשוט נורא מה שהולך פה עם החמודה הזאת שמקימה להקה או משהו.. אז אני מנגנת בתופים שלוש וחצי שנים אני גם נותנת שיעורים ויש לי מערכת תופים מקצועית ואני מראשון לציון.... כמה אתם בלהקה 13 אנשים...?! בטח יותר מהקהל.... אני מתןפפת בשלוש להקות... שעל אחת מהם בטוח תשמעו... לא משנהכמה את הולכת לשלם למתופף בחיים שלי אני לא יצטרף ללהקה... ואיך זה שאת מלחינה שירים ואת לא יודעת לנגן בגיטרה?! רגע כמה את משלמת למתןפף?!

swallowed

New member
עוד משהו..

זאתי שחשה מאניבה פריקית גוטית או משזה לא יהיה.. את שומעת אבריל.. אז את יותר גרועה מהפרחה... טוב בעצם לא כלכך.. אבל אבריל?!?! למה?!? ובילי גו' באמת נראה טוב..

swallowed

New member
מה מצחיק?

את צודקת לגמרי היא פרחה... ואת רחוקה ממנה... אז צ'יל.. בקטנה אם את שומעת אבריל... מה הקטע של הנועלה הזאת היא רוצה נעל בפנים?!

רונוש3

New member
אם כבר מישהו פה חש.. (שונאת תמילה

הזאת! P: ) אז זאת את ותפסיקי להתלהב עליה כי היא חדשה!!!

swallowed

New member
תקשיבי פה לאנשים..

הם מדברים בשם עצמם... וד"א תודה על הבאקאפ..! אבל היא לא ממש מוזיזה לי משהו:)

נועלה 123

New member
סופסוף מישי פה אומרת את האמת.

swallowed

New member
נועלה חמודה תירגעי..

למה מה את יותר טובה.. לא נראה לי.. היא צודקת לגמרי לגבי הפרחה הזאת.... וחוץ מזה בולובררד ממש שיא גרוע.. אני אישית התאכזבתי.. מה הקטע שהוא הולך ךבד עם הצל שלו??? איזה פוזה יושבת על הבן אדם.. ומה זה השיר הזה נועה של הים.? ג'יזס!!!!

נועלה 123

New member
סליחה.

את מעדיפה אולי איזה שיר גותי, קשוח ואפל של הים?? ומה הקשר בולוורד?? אני לא רשמתי שזה השיר האהוב עליי. אז לפני שאת תוקפת סתם, תמצאי סיבה מוצדקת. אוקיי?? ומה הקטע של להעביר ביקורת על כולם?? את יותר טובה? סתם פוזרית עלובה שכל החיים שלה בטח תקועה לבד בצד, ומוציאה את כל העצבים שלה על מי שמתקרב.

swallowed

New member
סלחתי..

ובטח.. זה בדיוק מה שאני קלעת בידיוק מה למדת פסיכולוגיה סוציולוגיה או משהו..?! ולמה את חושבת שאני לא ממש "מתחברת" איתכם.. מה נראה לך אני צריכה עוד חברות?@! אני לא פה כמוך 24 שעות ביממה.. לי יש חיים.. חברות.. רק שתביני איך זה כשיש חברות חיים.... רק אז תוכלי לפנות אלי... תודה לך ולהתראות... וכן אני מעדיפה שיר של הים!! להקה מדהימה ענקית.... אם קשה לך לקבל דעה אחרת של בן אדם אחר אז תפעילי את הכישורים שלך בפסיכולוגיה ותנתחי את עצמך זה רק יועיל לך.. עכשיו איפה זאתי שרוצה מתןפף?1?!

whatsername 234

New member
את יודעת שהאנשים שתמתנהגים כמוך

הם בעצם האנשים החלשים שהם הצל של עצמם שהם כאלה בלי ביטחון וכל בולשיט הזה מכסה על מה שאת באמת

למעלה