לא ייאמן!!!!

חגי גת

New member
אז תתחילי להרגיע.

אגב, TLV מועדון של ערסים. הייתי מוכר להם שם חגיגת

חגי גת

New member
לא להתלהב

אני מנגן על התופים כבר 5 שנים. וניגנתי עם להקות שבטח שמעת עליהם(אם אתה מכירה את סצינת ההארדקור הישראלית.)

barboshkiss

New member
אם איזה להקות ניגנתם?

יעני תענו שניכם כי שניכם כתבתם שניגנתם בלהקות...

חגי גת

New member
לא שמעתי על הלהקות האלו.

את אולי לא מכירה את דיר יאסין, כי הם יותר מדי 'אנדרגרונד' ומנגנים הארדקור פאנק מחתרתי(או בגלל שהתפרקנו עוד במאה הקודמת)

חגי גת

New member
מעניין. הקיור זה לא בעיר המסריחה

"ראשון לציון"? אני הגיע כדי לבדוק אותכם. כי בכל מקרה סצינת הפאנק הישראלית דיי מתה. מה קרה להופעות בפטיפון? אגב. יש עוד מעט הופעה של סמרטוט כחול-לבן!

swallowed

New member
תבוא

אני יחכה לך.. אני גם יתן לך פרטים עוד איזה שבוע... אני רוצה לראת מה אתה חושב עלינו..

חגי גת

New member
פרטים

אני מוגבל כי בשבועיים הקרובים כנראה שלא יהיה אינטרנט בהישג ידי. מומלץ לעלות פלאייר ולהגיד לי מתי ההופעה מתקיימת

swallowed

New member
תביא

תביא לי את הפלא שלך ואני יסביר לך איפה שעה ומקום.. טוב!?

swallowed

New member
אפשר לדעת

מה גרם לך להיות כולכך שלילי כלפי.. כמו שלך היתה לך את התקופה שלך... שנהנת והכול עכשיו זה הזמן שלי... ואם קשה לך לקבל את זה וזה מעצבן אותך אך תתעצבן עלי... אני מתכננת את החיים עלי טוב מספיק בשביל לדעת מה אני יעשה שאני יהיה בגילך..

חגי גת

New member
אני שלילי אליך כי מההודעה הראשונה

שלך לא אמרת שום דבר מעניין חוץ מלצחוק על כמה בנות פה זה פטתי וטיפשי - את חושבת שאת יותר טובה מהם, מה את שומעת? נירוונה? הים? מרלין מנסון? להקות של פריקים. בדיוק פריקים כמו הבנות שירדת עליהן. תחסכי ממני את הדיבר, תתנהגי יפה ואני לא אהיה שלילי כלפיך.

למעלה