לא ייאמן!!!!

swallowed

New member
לפחות אני..

מתמודדת עם הבעיות שלי ולא הולכת לבכות לשלי מה היא ניראת לך השפוטה שלך.. תגידי לה היא מעצבנת והיא תעיף אותי.. ואת באמת חושבת שאכפת לי מה את חושבת? גאד את בת 13... את לא יודעת כלום מהחיים שלך.. ת הטיפשה בנינו.. אני באמת לא רציתי לקלל אותך אני שונאת לקלל למה את מכריחה אותי? לכי תראי מעודדןת צמודות ותלכי להוריד אתץ השירים...

נועלה 123

New member
בכיף.

ואני לא בוכה לשלי. לא אמרתי כלום על שלי. ויכול להיות שאני טיפשה, אבל לפחות יש לי קצת שכל כדי לדעת מתי אני לא רצויה.

swallowed

New member
דיי..

זה כבר יותר מדיי יהיה לי נטיות להתאבד בגללך תפסיקי!! דיי!! אולי את לא רוצה שאני יהיה פה בגלל המצבים המביכים שאני מציבה אותך.. אבל לשאר לא אכפת.. אז ביי.. ואני נשארת.. :)

נועלה 123

New member
...

לא אכפת לי שתישארי... כל עוד לא תחליטי שאני בוכה לשלי ושומעת כל היום בולוורד אוף ברוקן דרימס (מה שאגב, לא עשיתי, אני לא עושה, ואני גם לא אעשה)

swallowed

New member
לא אכפת לי

מה תעשי... העיקר שאת מרשה לי להישאר.. ומיצידי תשמעי את השיר הזה כל היום ממש לא אכפת לי.....

whatsername 234

New member
נו וגם הנה אמרת את זה

את אומרת לה שהיא לא יכולה לקבל דעה של אחרים ואת אל מקבלת את הדעה שלי על אבריל

swallowed

New member
מה את רוצה?!

כתבתי לך "בקטנה שאת שומעת אבריל".... את ככה כל הזמן או רק היום?

swallowed

New member
נראה לך..

נראה לך שאני מחלקת את האייסייקיו שלי ככה סתם לאנשים.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לך אני בטח שיביא.. פחחחחחחחחחחח.. אתם מצחיקות אותי הכי מצחיק זה פרחות עצבניות... אתם בטח חברות הכי טובות.. הולכות ביחד למועדוני פופ... חחח טוב דיי לפנות אליי.. אני מבזבזת עליכן הרבה מאמץ..

נועלה 123

New member
איך ניחשת??

כל יום אנחנו הולכות ל-TLV לשמוע בריטנוש... ליייקקקקקקק שיווווווווווווווואוווווווווווו

נועלה 123

New member
אני בכיתה ח'.

ולא למדתי פסיכולוגיה, העובדה שאת בנאדם דוחה עם חברות דמיוניות היא בעיה שלך. לא שלי.

swallowed

New member
מה...

את בכיתה ח.? אז מה את פונה אלי בכלל? נראה לך אני ברמה שלך? את עולה לח'?!?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. ומאד נעלבתי שאמרת לי דוחה... אולי גם אני ילך לבכות לשלי..?! "שלי.. שלי.... תעזרי לי היא מפחידה אותי תטפלי בה(תשימי לב בלי טעויות כתיב).." בכיתה ח'.....................!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאל'ה!! אני מדברת עם אשכרה קטינה.. טוב לא קטינה אבל בת 13.. חחחחח טוב יאללה נראה מה כתבתם ואני ילך... אני יתגעגע אליכן!!

נועלה 123

New member
את פשוט.. פשוט...

סיימתי ח' יא חתיכת פוסטמה. ותתרגלי לדבר עם קטינים, כי הרוב פה כאלה.

swallowed

New member
איך את מתעצבנת...

מצחיק קצת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי אני יעצבן אותך עוד קצת?@ חחחחחחחחחחח.... כן אבל הרוב פה נורמלים.. ולא מתעצבנים מכל דבר קטן שאומרים.. מבינה את ההבדל בינכם?1! ככה לפחות אני חושבת..

למעלה