לא ייאמן!!!!

swallowed

New member
אתה גם מאיים עלי1?

סליחה שאסור לי לבטא את הדעה שלי... בעצם אני יגיד מה שאני חושבת על מי שאני חושבת... יש לך בעיה איתי..? תפתור אותה לבד...אתה באמת בן 28?

חגי גת

New member
כן, אני באמת בגיל הזה.

מה קרה? לא שמעת על פאנקיסטים מבוגרים?

חגי גת

New member
את מוקיונית על אמת

אין ספק שמותר להביע דעה. אבל את יודעת שהדעה הזאת יכולה לפגוע באנשים, למה זה? יהיה נעים אם יפגעו בך?

swallowed

New member
אבל לי

לי משלמים שאני ינגן כי עזבתי תיכון.. ועזבתי את הבית.. ומשלמים לי דיי הרבה... אפילו בשביל לקנות מחשב.. יד שנייה.. ואני גרה עם חבר שלי בבית שלו הוא בן21..

swallowed

New member
מה אתן רוצות?

יא עלוקות רדו ממניץץ אתן לא מעניינות אותי... ומה את משחקת אותה יודעת אנגלית... יש לי אזרחות באמריקה רוצה אני יראה לך איזה קללות אני יודעת.. א5ני יביא לך קללות שלא תביני מאיפה זה בא.... אז דיי להיות מציקות... ומה זהTLV.ֱ...ֱ ?

sk8er girl 26

New member
אנחנו נעזוב אותך אם תפסיקי לחוש

לא איכפת יל את יכולה לקלל כמה שבא לך...

swallowed

New member
מה זה איום?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אתן מאימות עלי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח המשך...

נועלה 123

New member
תקשיבי רגע, ותקשיבי טוב...

זה שאת בת 17 עוד מעט, זה שעזבת את הבית וזה שאת גרה עם החבר שלך ומנגנת בלהקות ממש ממש מגניבות וקשוחות, לא אומר שאת יותר טובה פה מאף אחד. כי בסופו של דבר, את בסך הכל מתנהגת כמו בהמה דוחה, ויש פה בני 13 שנחמדים הרבה יותר ממך. אז בסדר, עכשיו את גם בטח תגידי לי שלא אכפת לך, כי את כמעט בת 17 או משהו כזה, אבל יאללה, חלאס, סתמי. שמענו ממך יותר מדי היום. הרבה יותר מדי, יחסית לבנאדם טיפש כמוך. ולא, גם לי לא אכפת ממך, אבל את ממש מעצבנת. ומטומטמת, אם את חושבת שכל מה שרשמתי עליך למעלה עושה אותך לבנאדם מגניב.

swallowed

New member
מה אני מנסה להגיד!??!

כל השעה האחרונה אני מנסה להגיד לכן שזה לא מעניין אותי ושאין לי כוח לריב איתכן אני מצטערת עם פגעתי בכן.. בסדר..?

ADCMAN

New member
חלשת אופי

"...אני מצטערת עם פגעתי בכן.." א. זה אם ולא עם ב. את חלשת אופי. אל תעשי את זה יותר בחיים.

swallowed

New member
אני יודעת

אבל זה אופי של בן אדם וחוץ מזה באמת הרגשתי כיאילו פגעתי בהן... ואני יודעת שזה עם א'... אין לי כוח לתקן.. ואם אני צריכה להתנצל אז אני יתנצל.... אני עושה מה שנכון לעשות..

נועלה 123

New member
להתנצל זה לא להיות חלש אופי.

זה להודות שטעית. זה נקרא להיות אנושי.

למעלה