לא יכולתי להשוות לשואה טוב מניצוליה

נכון מאוד.

"זה בדיוק מה שעליך להגיד לאותם מתנחלים שכותבים את ת.ז. שלהם על היד, או רוצים ללבוש מדים של אסירים במחנות ריכוז, או לטלות על עצמם טלאי צהוב או לבצע כל השוואה פוגעת מעליבה ומזלזלת כזאת בשואה." מי אמר שאני לא מסכים איתך? ד"א, בלי שום קשר, סגנון הכתיבה שלך מזכיר לי מישהו מתקופת ה-BBS, קראו לו Warmonger, והוא תמיד אהב להגיד את המילה האחרונה ;)

TheOrion

New member
../images/Emo45.gif

סופסוף מישהו עם סבלנות ועצבים.
.

Simbbam

New member
../images/Emo45.gif

המתנגדים הופכים אט אט לחסרי שפיות! האנלוגיה לשואה ולשלטון הנאצי מעוררת שאלות רבות כגון- מי לימד אותך על השואה? מי לימד אותך בכלל כללי התנהגות ומוסר?

ערב רב

New member
התגובה שלך עלובה ביותר וחסרת כל

קשר כמעט לדברי ניצול השואה אליהו שולץ. אתייחס בקצרה - שולץ הפריך ובצדק את קשקשת ג'ודי מוזס שהמספרים מסמלים את ההשמדה הפיזית, מה לעשות? שולץ לא השווה את תנאי הכליאה אלא להעדר ההשמדה השיטתית של הממוספרים, מה לעשות? פיצויים? לאחר פשעיהם גם הגרמנים שילמו פיצויים השילומים הידועים. גם שרון מוכן לפצות את קורבנותיו, מה הנקודה שלך? לעקור קברים בניגוד לרצון המתים וקרוביהם זה בהחלט חילול, ומזעזע, כמו גם תכנית כוחות הגירוש לפוצץ את בתי הכנסת שבגוש. המופע היחיד במכתב של שולץ של "מחנות ריכוז" הוא בהקשר לערבים שיקימו אותם, לא ליהודים. ניכר כי לא טרחת לקרוא את המכתב בשלמותו אלא "שכפת" מראש ערימה של טיעונים מוכנים מראש נגד כל השוואה לשואה, בצירוף שפעת גידופים והסתה.

lordsath

New member
תענה לי על הטיעונים.

עצם העובדה שאתה מתחמק מכל השאלות והטיעונים שלי ועונה עליהם בצורה מזלזלת מעיד על חוסר היכולת שלך להתמודד עם טיעונים מבוססים ומנומקים. אתה יכול להיות סמוך ובטוח שכל המשך אנלוגיה בין השואה להנתקות תזכה ליחס דומה.

ערב רב

New member
את עושה דווקא זילות לשואה

הדרך הפסולה שלך להתמודד עם השוואה מנומקת ומתונה לשואה היא ע"י המצאת השוואות מופרכות ומסיתות "המתחבלים טוענים שהם במחנות ריכוז" ואז תקיפתן. את יכולה להמשיך לדבר עם עצמך, אינך צריכה אותי או את מר שולץ לשם כך.

ערב רב

New member
ראי, אין ספק שנקלעת לסערת רגשות

כשקראת את המכתב, אבל אם את רוצה לקיים דיון ענייני אינך יכולה לצפות שנתייחס ברצינות להודעה אמוציונלית וגדפנית שהסב טקסט שלה הוא "איך אתה מעז להשוות לשואה, איזו חוצפה, אני רותחת".

מספר דברים.

1. מדוע לא ניתן לצפות שתתיחס ברצינות להודעה שלה? ניתן להתייחס אליה ברצינות באותה מידה שניתן להתייחס להודעה שלך ברצינות! (ולראיה ספור את מספר התגובות התומכות בהודעה שלך ואת מספר התגובות התומכות בהודעה שלה) 2. אף השוואה בהודעה הקודמת שלה לא הייתה מופרכת. לפחות לא כמו בהודעות שלך. 3. עדיין לא ענית לאף אחת מהטענות שהיא העלתה בתגובה שלה. בניגוד אליה - שכן היא ענתה כל טענה וטענה מהטענות שלך.

ערב רב

New member
אתה טועה

היא הגיבה להשוואות מדומיינות שלא היו ולא נבראו, ולא לתוכן המכתב. אין שום סיבה להתייחס לדברי-הבל שכאלה, והעובדה שרבים תמכו בה אינה אומרת בהכרח שאלה אינם דברי-הבל.

ערב רב

New member
ומעבר לכך, גם אילו הייתה מגיבה

אני איני משוחח עם אנשים שמשתמשים בהסתה ובגידוף "מתנחבלים".

בדיוק כשם שאני לא רוצה

לשוחח עם אנשים שמשתמשים בהסתה וגידוף וקוראים לחיילים ושוטרים "נאצים" ומסיתים אותם למרד וקוראים להם לסרב פקודה.

ערב רב

New member
איפה בדיוק קראתי להם "נאצים"?

למעשה, בשרשור אחר הסברתי לחיילת שהתעתדה להשתתף בגירוש בדיוק מדוע היא אינה נאצית.

בעצם ההשוואה שלך לשואה.

הרי אם אתה טוען שהתהליך הזה הוא מאוד דומה לתהליך שקרה בשואה: מי "פינה" את היהודים מבתיהם בשואה? הנאצים. לכן מעצם ההשוואה שלך לשואה אתה קורא לחיילים ושוטרים נאצים (שלא לדבר על כל אותם מתנחלים שצועקים להם את זה בקול רם וגלוי מבלי לחשוב בכלל על המשמעות של מה שהם צועקים!)

ערב רב

New member
אל תכניס מלים לפי

יש לי חופש ביטוי מוחלט ולא פעם קראתי לפעולות בניגוד לחוק, תאמין לי שאילו הייתי חושב שחיילי צה"ל הם נאצים לא הייתי מהסס לומר זאת. ואם לא אמרתי זאת, אני מציע שתתייחס לדברים שכן אמרתי.

אני לא מכניס. הם כבר שם

אז ככה: אתה אמרת שתכנית ההתנתקות דומה לשואה. עד כאן? אם היא דומה לשואה, אני מניח שהתכוונת שהיהודים שעומדים להתפנות הם המשווים ליהודים "שפינו" בשואה. עד כאן? בהמשך לאותה אנלוגיה, מי ש"פינה" את היהודים בשואה היו הנאצים. מי שמפנה את היהודים בתוכנית ההתנתקות הם שוטרים וחיילים. אז תחליט. או שזה דומה לשואה או שלא. אין דבר כזה חצי בהריון.

nooshP

New member
אתה רוצה השוואות?

הלכתי למכולת ולקחתי חלב. כפיצוי, נתתי לבעלי המכולת כסף. זה בידיוק כמו השילומים. אתה רוצה השוואות- תשווה, רק תשים לב כמה מגוחכות ההשוואות האלה, ותדע שאף אחד לא מתייחס להשוואה שלך ביותר רצינות מאשר הם מתייחסים להשוואה שלי. ורק כדי להבהיר לאנשים רפי שכל, אם הם קוראים את ההודעה- אני לא משווה בין הליכה למכולת לשואה, זה היה רק כדי להראות את עליבות טיעוני ההשווואה האלה....

ערב רב

New member
את מתעלמת מהמחשבה הפלילית, תחושת

האשם. הרי אם היא באמת הייתה חושבת שהגירוש אינו גרוע יותר מנטילת מוצר מהמדף במכולת, היא לא הייתה מקדישה פיסקה שלמה לתיאור מופרז של הפיצויים. במלים אחרות, אין עשן (פיצוי "גדול") בלי אש (פשע נורא).

למעלה