לא מגיע לך השם אימא - ארוךךך

אופה3

New member
לא מגיע לך השם אימא - ארוךךך

את חושבת שאם ילדת אותי, זה מקנה לך את הזכות לעולל לי את כל מה שעוללת לי בחיי, הרי מהרגע שהיית בהיריון השארת אותי שם, רק בתקווה שזה מה שיחזיק אותכם יחד, הרי הוא עזב וחשבת שזה מה שיחזיר אותו, אז טעית, וזרקת אותי, לא רצית בי, אמרת שאם אני אולד את תמסרי אותי לאימוץ, אני חושבת שרצית להרוג אותי, ואם יכלת היית עושה את זה, רק שלא נתנו לך, איך יכלת לחשוב על דבר כזה, באמת שאין לך לב, את אישה רעה, חולה , מפגרת ומטומטמת, אני אצנזר בקללות, כי את המכתב הזה אני כותבת ובטח לא אשלח אותו אליך, למרות שאני רוצה, אז הגיע היום, וילדת אותי, ואז רצית לזרוק אותי בפח אשפה, ודוד שלי שהיה שם, תפס אותך ברגע האחרון, הוא היה שם כל הזמן, כי הוא ידע שאת מסוגלת לעשות את זה, הוא לקח אותי להורים שלך, כן אלה שאפילו לא ישבת עליהם שבעה ביום שהם מתו, והם גידלו אותי כל החיים שלהם, במשך 13 שנים מחיי, הם טיפחו אותי וגידלו אותי, אבל זה לא מנע ממך להגיע כל הזמן ולהנחית עלי את נחת זרועך, זה לא מנע ממך, לתפוס את החגורה הזאת עם האבזם מברזל, החגורה שבטח הכי אהבת, ולעשות לי סימנים בכל הגוף, אני זוכרת שהייתי עוד בכיתות ד-ה-ו, כל הזמן הייתי מתרצת את המכות והפנסים בכך שנפלתי או שקיבלתי מכה מהפינה של השולחן שלידו ישנתי, הסימנים עדיין נותרו בלבי, אומנם בגופי נשארה רק צלקת אחת, אך ליבי עדיין לא נאחה, עדיין זוכר את המכות , כשהיית עצבנית, ורצית להוציא את זה על מישהו היית באה לבית הוריך, ומוציאה את הכל עליי, ילדה בת 6 לא צריכה לקבל את המכות האלה, היית מנחיתה לי סטירות, ובגלל שאת שמנה , דובה ומסריחה הר אדם 150 קילו בשומנים, כל סטירה הייתה מעיפה אותי לחדר השני, היית דופקת לי את הראש בקיר, והחגורה הייתה מצליפה בי כשוט על העבדים, הסימנים, הדם שהיה יורד לי מהשפתיים, המכות היבשות, השטפי דם מתחת לעיניים, כמה חשבת שאוכל להסתיר את זה, כמה אפשר לשקר, למורים, למנהלת, לחברות, מעניין איפה הם היו, אם זה היה קורה היום, ישר היו עולים על זה, והיו עוצרים אותך, אבל אז, כנראה שבאמת האמינו לילדה שאומרת שהיא נפלה מהגדר, או קיבלה מכה מהשולחן. ואז יום אחד שהייתי בת 12 בערך, ברחתי מבית הסבים, לא זוכרת לאן ברחתי ולאן הגעתי אך את מצאת אותי, הבאת אותי לביתך, סגרת אותי בתוך חדר של 2 מטר על 2 , במשך חודש וחצי הייתי שם, בלי אוכל נורמלי בלי שתייה, נעולה בין ארבע קירות, טוב שהיה החלון בחדר, ככה יכלתי לראות את השמש הזורחת, שהייתי רוצה ללכת לשירותים הייתי מחכה כמו כלב, שתוציאי אותי משם, ונוסף על הכל, גם את החגורה הרגשתי שם, כנראה שהיא הייתה יד ימינך, גם המקל הגדול והארוך הזה, שהיום אנו קוראים לו מערוך הרגשתי היטב על הבשר שלי, בעלך שהוא לא אבא שלי, תפס אותי אתך ביחד הצמדתם אותי לקיר, וגזרתם לי את כל החלק העליון של השיער, שאני אראה קירחת שלא אוכל לצאת לעולם מהחדר ומהבית שלכם, והמכות שהצלפתם בי שניכם, כמו חיות רעות, כמו שני שטנים, הכאב הזה, היום כבר עבר, אך לא נשכח אני עדיין זוכרת את הכל , הכל רשום אצלי מה אני אגיד לך, השנאה שלי אליך, ואליו, היא השנאה הכי גדולה בעולם, שנאה שלא תעבור אף פעם, אני בחורה שלא נוטרת טינה לאף אחד, אך לך, בחיים שלי לא אסלח, אני פשוט מאוד מתעבת אותך, ושונאת אותך ואמשיך ככה עד יום מותי. ואז שלחת אותי לפנימייה סגורה, אך כמה שסבלתי שם, להיות רחוקה מסבא וסבתא, להיות רחוקה מהעולם, אבל לא חשוב, שם לפחות אהבו אותי בזכות מי שאני, טיפחו אותי ודאגו לי, אספתי את עצמי בידיים, הייתי שבר כלי בגללך, רציתי רק למות , כי לא ידעתי

אופה3

New member
המשך, לא מגיעה לך השם אימא

לגדולות, בכוחות עצמי טיפסתי למקום שבו אני היום, למדתי אנגלית, בזכות השירים והתוכניות טלוויזיה שראיתי שם, הגעתי לבית הספר הכי טוב שם, הוצאתי חצי תעודת בגרות, הייתי מן חונכת לתלמידות חדשות שם, כל הצגה, או מערכון, ערבי זיכרון, ודברים כאלה, תמיד הייתי המנחה הראשית, היוזמת, המנהלת, הייתי מרכז העניינים תמיד, כל הזמן הלב הטוב שלי, מה שאין לך, דאג לבנות אחרות, טיפחתי שם בנות כאילו היו בנותיי, נשאתי על עצמי את כל העול שלהם, את כל הסבל, עזרתי להם, נתתי להם לטפס, כוחות לאסוף את כל השברים שלהם, ולהמשיך הלאה, יום אחד כל הבנות בערך 20 בנות, היו חולות בשפעת, וכולם שכבו בחדר שלהם, האם בית, לקחת אותי, ושמה אותי אחראית לכולם, הייתי עוברת חדר חדר, בודקת חום, נותנת כדור אקמול, עוזרת ללכת לשירותים, להתקלח, מכסה אותם בחום ואהבה, דואגת לכולם, כמו שאת אף פעם לא דאגת לי, הייתי היחידה מכל הבנות שידעה אנגלית, הייתי מדריכה את קבוצות התורמים שהיו באים לבקר בפנימייה שלה הם תורמים אנשים מארגון הגוינ´ט, הייתי יד ימינו של המנהל, כל הזמן הוא ידע שאם צריך לעשות משהו חשוב ובעל אחריות, אני שם. הייתי אחת מהבנות הבודדות, שהיה מותר להם לצאת לאפטר בעיר, בגלל שאני אף פעם לא הייתי בורחת, הייתי מלווה בנות לקופת חולים, גם מלווה וגם משגיחה שזה לא ניסיון בריחה, כשהיו בנות בורחות, אני הייתי זאת שרצה אחריהן, ומוצאת איפה הן, ותופסת אותם, הייתי מחזירה אותם ומשקמת אותם, עוזרת להם, בקיצור הגעתי לגדולות.. מהפח שהייתי בו, נעשית בחורה נאה מאוד, עם שכל ומוח ישרים, ולמדתי, קרעתי את התחת, והשקעתי את כל מה שיכלתי על מנת להתקדם בחיים אף פעם לא להישאר מאחור. ואחותך, כן אחותך, זאת שמחלת הסרטן ניצחה אותה, במקום שאת תמותי המלאך הזאת מתה במקומך, לקחה אותי תחת חסותה בגיל 14, טיפחה אותי ודאגה לי, בשבתות ובחופשות שהייתי באה מהפנימייה היא הייתה דואגת לי, היא באה לבקר אותי שם, כשהיו יום הורים, היא באה להופעות שלי בריקודי עם, היא באה למסיבת הסיום שלי, היא באה ליום שבו קיבלתי 10 שנות לימוד, וחלק מתעודת הבגרות, גם קיבלתי תעודת מזכירות וקלדנות, והנהלת חשבונות סוג א בגיל 17 בלבד, זה היה חלק מקורסים פרטיים שלמדתי בפנימיה, ואחר כך השתלבתי בן לבין גם בתיכון רגיל, הבת הראשונה בפנימיה, שהלימודים שם לא הספיקו לה, והייתי צריכה ללכת לתיכון רגיל, קיבלתי גם תעודה בקוסמטיקה וגם בספרות, והייתי מספר אחד בכיתת כימיה בבית ספר רגיל, בקיצור היא זאת שבזכותה, הצלחתי הרבה בחיים, היא זאת שתמיד הייתה שם לצידי. הגיעו כמה ימים לפני השחרור שלי, לפני שהייתי בת 18 , ידעתי כבר שהיא חולה בסרטן, והגעתי לביתה, ביקשתי שחרור מהצבא על מנת שאוכל להיות איתה, וגם בגלל שהיא היתה אחרי לידה, והיו עוד ילד קטן בבית, ושני בנות בנות 12 ו 14, והייתי חייבת להיות , שם , הייתי איתה, חייתי איתה, עברתי איתה את כל מערכת הסבל והיסורים את כל הטיפולים הכימותרפיים, את כל התגובות לזה, את כל ההשלכות של זה, וכן היית אני זאת שבליל מותה, את ידה היא החזיקה, הייתי זאת שכמה ימים לפני מותה, היא ציוותה עליי בעודה בחיים, לדאוג ולטפל לה בבית ובילדים, הייתי זאת , שהייתה רוחצת אותה, זאת שעוזרת לה בכל דבר, מאכילה, עוזרת לה בשעות שהיא מקיאה , מנגבת את פניה, ומנשקת את מקומות כאביה, אותי היא בחרה להיות לצידה בשעות הקשות וגם היפות של חייה, אותי ולא אותך, את שומעת , אותתתתתתייייייייייי, אני זאת שהחזיקה לה את היד בשעות הקשות, אני זאת שביום מותה, הייתי לצידה בכל רגע ורגע, עד שהיא מסרה את נשמתה לבורא, אני זאת שנלחמתי בשבילה עד הנשימה האחרונה, אני ולא את, את מבינה, במקום

אופה3

New member
המשך, לא מאמינה כמה כאב היה פה

שתבחר להיות איתך אחותה הגדולה, היא בחרה להיות איתי, בתה המאומצת, שהיא בתך הביולוגית,. את מעולם לא היית אימא שלי, מעולם לא החשבתי אותך ככזאת, היא הייתה היחידה, ועד היום אני אומרת אימא שלי מתה, עד היום אני כואבת את מותה, ועד היום אני לא אשכח את כל מה שהיא עשתה למעני בחיים שלה, גם את בעלי, היא הכניסה לביתה, קיבלה אותו בחום, כאילו העבירה בו מבחן קטן, ואימצה גם אותו לחיקה, לפעמים אני מקנאה, בחברות שנוצרה בניהם, הם כל כך אהבו אחד את השני, אף פעם לא האמנתי שככה אפשר לאהוב אדם זר, ואולי היא אהבה אותו, כי אני אהבתי אותו, והוא אהב אותי, הם היו החברים הכי טובים שיש בעולם , ובזכותה נשארתי איתו, ובמשך השנים גם התחתנתי איתו, בזכותה אני מאושרת היום, כי היא ממש אישרה לי להיות איתו, כאילו עבר את בחינתה והוא ראוי להיות של בתה . היום אני אישה נשואה , כבר שבע שנים אני אם אותו הגבר, האיש של חיי מאור עיני, אני כבר לא שונאת אותך, ואולי בעצם גם לא נוטרת טינה, אני רק פשוט רוצה לשאול שאלה פשוטה , למה?, למה? עשית את כל זה. אני היום מנהלת רשת של מאפיות ביתית, יש מתחתי כמעט ל 40 עובדים, אני נשואה באושר עם בעלי , אנחנו החברים הכי טובים שבעולם, הידידים הכי טובים, האוהבים והנאהבים, ממש כמו זוג יונים, מה שלא היה לך. יש לי בית משלי, שהגעתי אליו בזיעת אפי, אומנם לא בית של מיליון דולר, אך פינה חמה שניתן לשים בה את הראש ולנוח, להנות מפרי עמלי, כל שקל בחיי חסכתי והגעתי למה שיש לי היום, בית פשוט בשכונה פשוטה, באחד מהשכונות מצוקה כמו שנקרא, אך זה בכלל לא נכון, אחלה שכונה, אומנם פה לא סביון, אך גם לא שכונת עבריינים וכאלה, אלא שכונה של אנשים כמוני, שבזיעת אפם קנו בתים, שכונה שרוב הבתים בה אנשי עמידר, אבל לא חשוב אני מאושרת איפה שאני וטוב לי עם בעלי ועם עצמי אם הזמן למדתי, לא לשנוא אותך כי בסך הכל הזקתי לעצמי, עם הבכי והבלאגנים שהייתי מנסה להבין עד כמה את שונאת אותי, ולמה עשית לי את זה,. פתחתי דף חדש בחיי מזמן כבר לפני 10 שנים כמעט, אני אדם אחר, בנאדם שונה,וחכם שמתסתכל על החיים בצורה אחרת, לא מחשבנת הרבה, ועושה מה שבא לי, מה שטוב לי ומה שחשוב לי,ולא מה שאחרים חושבים שטוב בשבילי, כמוך, שחשבת שטוב להכניס אותי לפנימיה סגורה, או שחשבת שהדרך היחידה לדבר איתי היא להרביץ לי. אני בנאדם טוב עם לב רחב וטוב, אני בחורה רגישה ואוהבת, סימפטית ואוהדת, אני ההיפך הגמור ממך, ויעידו חבריי, מי אני, כי אומרים, אמור לי מיהם חבריך ואומר לך מי אתה, והכי חשוב, אני כבר לא שונאת אותך , אבל בכל זאת, מה שהלב מרגיש ומה שהמוח זה קצת מתנגד לפעמים, ואם את חושבת שתגידי לאחותך השניה, שאת יודעת ושמחה שביום שאת תמותי אני אשב עליך, שבעה, וככה את צוחקת לך, אז את טועה וטועה בגדול, אני את השבעה שלי כבר ישבתי על אימא שלי, ועליך, אני אשמח ביום מותך, אני אצהל, אני אעשה חגיגה משתה גדול, כי בכל זאת, עד כמה שלמדתי לא לשנוא אותך, אני עדיין כואבת את מה שעשית לי, ועדיין כן שונאת, רק שאני נלחמת בזה, על מנת שלא לתת לשנאה להשתלט עליי, כי אני כבר לא מחפשת נקמה כמו פעם, תמיד רציתי שיקרה לך משהו , גם בהלוויה של אחותך, צעקתי לפני כולם, למה הוא לא לקח אותך, דווקא אותה, וגם אמרתי לך את זה בפנים, אבל מה לעשות, האמת כואבת, בכל זאת, אני פחות שונאת, אך עדין כועסת באותה המידה, כי הכאב שגרמת לי , אולי לא יעלם לעולם, אך הוא שם,

אופה3

New member
סוף, סליחה שזה ארוך, כל הכאב נפרק

הוא צץ, כשאני קוראת על התעללות, או מכתבים שדומים לחיי, אני מבינה שיש עוד אנשים כמוך רעים, ורשעים, שאני מאחלת להם רק שיסבלו כמו שאנחנו סובלים. אני יודעת שיום יבוא ואת תצטרכי לתת את הדין שם למעלה, ואני מקווה שהקדוש ברוך הוא רק יחמיר איתך, וישלח אותך לגיניהום, כמו שאני עברתי בחיי, כך את תעברי אולי במותך, אז זהו לסיכום אני רוצה להגיד לך, שאת כבר חלק מעברי הרחוק, לעיתים אני נזכרת בך, וזה רק, שמישהו מהמשפחה מזכיר אותך או משהו כזה. אני גאה בחיי, אני גאה במה שהצלחתי להשיג, ואני שמחה ומאושרת, יש לי חיים שהיית רוצה שיהיו לך, אני לא מרוויחה מיליונים ולא עשירה, אך אני עשירה בדברים הרוחניים, אני מסתפקת בדברים הפשוטים שבחיים, בדברים שעושים טוב, משמש שזורחת, מחיבוק של בעלי, מגשם שזולף, ומנשיקותיו של אהובי, שלא כמוך, היית מאושרת רק שהיית קורעת לי את הצורה, בחגורה או בסטירה. אני לא מייחלת למותך, כי אסור, פעם באמת ייחלתי לזה, אך היום, אני יודעת שאת עומדת שם, ורואה מה שהשגתי בחיי , את בטח משתגעת שאחותך, אומרת לך, שאני מתחתנת, ובטח תשתגעי שתדעי שאפילו לא רשמתי את שמך בהזמנה, אלא את שמות סבי וסבתי ז"ל., ואת משתגעת שהיא מספרת לך כמה אני מצליחה, וכמה בעלי אוהב אותי ומכבד אותי, מה חשבת שאני אמצא בעל מכה, בעל נרקומן, בעל חולה נפש, את לא האמנת שיהיה לי כזה בעל זהב\ נשמה טהורה, חולה עליו, בעל שמכבד ומוקיר, בעל שמעריך, שעוזר שתומך, שמפנק, שמקשיב שמרגיע אותי , שעוזר לי בעת חולי ובעת בריאות, שתומך בי ובכל מעשי, והכי הכי חשוב, שאוהב אותי, ולא יכול לחיות בלעדיי, אני יודעת שאת המומה ולא מאמינה, אך מה לעשות זוהי המציאות, אומנם לא מה שאת רצית שיקרה לי בחיי, אך מה שאלוקים רצה, ומה שהוא עשה זה מה שקרה. את בטח משתגעת ששמעת שקניתי בית קטן ונחמד, ושיש לי אפילו רישיון ואוטו צמוד, בקיצור את בטח משתגעת שאני מצליחה ואת לא, . אז אני כבר לא שונאת אותך, כתבתי את המכתב הזה רק כדי להוכיח לעצמי שזה נכון, את כבר לא קיימת בשבילי יותר, גם מעולם לא היית, אני כבר לא מפחדת ממך, וגם לא רוצה לראותך, מה שכן, יום יבוא ובקרוב, אני אלד את בני בעזרת השם, ואת את תהיי שם מרחוק, תראי אותו באזכרות, ובשמחות משפחתיות, ולא תוכלי להתקרב אליו, לגעת בו, כלום, יום יבוא ואלוקים, יתן בבטני את פרי אהבתי, ואת את תמשיכי לאכול את הלב, כי לא תוכלי להתקרב אליו אפילו ממטר., אני אגן עליו, כמו שאת מעולם לא הגנת, אני אפנק אותו, אעניק לו חום ואהבה, ובחיים שלי, לא ארים עליו יד, אני אהיה אם טובה, פי אלף ממה שאת היית. אז אני כבר לא שונאת, ובטח שלא מייחלת שיהיה לך רע, רק אני מבטיחה לך, שכמה שתגידי ותחשבי על כך, בחיים שלי, אני לא אשב עליך שבעה. ממני הילדה שפעם היתה פצועה ומדממת, והיום אחרי המכתב הזה, אני מגלה, שאכן סגרתי פרק קשה וכואב בחיי, אבל נגמר עבר, אני אישה עכשיו, לא עוד ילדה, ואני אישה אחרת, אישה אוהבת, אישה טובה, שלא ירשה ממך כלום. אני אוהבת את עצמי ואת בעלי, ומעל הכל מעריכה את החיים שיש לי. ממני הילדה שכבר לא פצועה

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gifקראתי , קראתי כל פרק אופה יקרה

מופלאה ומיוחדת שלנו .. אני בוודאי אקרא כל פרק ופרק שוב ושוב עד שאמצא את המילים כי הרגע אני יושבת פעורת פה מול המכתב שלך . פעורת פה מול הזוועה שעברת ופעורת פה מול כוחות הנפש האדירים שלך . ועד שאמצא את המילים הרשי לי לחבק אותך יקירתי .

אופה3

New member
מקבלת את חיבוקך בחום מוזה ומודה לך

שנים שאני סוחבת את זה איתי בליבי, אף פעם לא הרשיתי לעצמי לכתוב את זה ממש, להודות בזה, כנראה שהדחקתי את זה יותר מידי, ומאתמול בלילה, אחרי שקראתי פה מכתב דומה, החלטתי וחישבתי איך אני כותבת את הכל, ובאמת עזרת לי לפרוק. מקבלת את חיבוקך, ומחכה לשאר מילותיך תודה רבה האופה

רק

אופה, שכן העיניים קוראות אך הלב מסרב לקלוט את הזוועה. מאחלת לך שתצליחי להגשים את כל חלומותייך ושתתני לפרי בטנך לכשיוולד בשעה טובה, את כל האהבה שנחסכה ממך. כל הכבוד לך אופה - שימשיך להצליח לך!

אופה3

New member
תודה חונה על תגובתך, וכן שפרי בטני

יגיע בעזרת השם, כרגע אני בטיפולים, אני אתן לו את כל האהבה ועוד. תודה שוב

דפננה.

New member
קראתי כל מילה, והתרגשתי עד דמעות.

את נהדרת. כל הכבוד שאת ממשיכה את החיים שלך עם אופטימיות כזאת. אחרי כל כך הרבה סבל. יש לי אליך הרבה מאד הערכה.
דפנה.

שילה1

New member
../images/Emo7.gifדמעתי בשבילך..אבל..

דמעות של שמחה!!! מהמקום בו היית,צמחת והתפתחת ויש לך חיים יפים ושלמים.... ובנוסף,עזרת ועוזרת למי ומתי שצריך... מה לאמר?מסירה את הכובע אופה,וגם מתפללת עמך להתגשמות משאלתך הגדולה....

אופה3

New member
שילה היקרה , אומנם יש לי חיים יפים

אך עדיין לא מושלמים, הם יהיו כאשר אני אצליח להוליד את בני/בתי הבכור´ה, וזה עוד יקח קצת זמן, אני כרגע בטיפולי פוריות, ומקווה להצלחה, אז תודה על התפילה שלך, ותודה על תגובתך האופה

אופה נשמה- בהצלחה שיהיה לך תינוק../images/Emo95.gif

אנשים טובים כמוך -עם לב ונשמה כל כך רכה ואוהבת ומיתחשבת זוכים תמיד לדברים טובים, אני מאחלת לך באמת עם יד על הלב שתביאי עוד תינוק כילד בכור לעולמך,ותדעי לך - גם עכשיו הוא קיים שם - רק עוד לא יצא לעולם. אמאאאא הוא יקרא לך בלילות הוא יחכה לך שיר יפה הוא ישיר לך יחמם לך את הלב אוווווו אמא שלו אופה .... אוהבת אותך ומאחלת לך שכל שתבשי יתגשם- לו יהי- אמן!!! שבת שלום אישה יקרה אופה מדהימה בכשרון כתיבתך אהבתך לכולם - אלוהים יגמול לך תאמיני לי אני מחזיקה לך 11 אצבעות בטיפוליי הפורויות שלך.
>>>> ילדה שהים אוהב <<<<< אלין

venus13

New member
אופה, עצוב, אבל הסוף יהיה שמח ../images/Emo23.gif

הסיפור שלך מאוד עצוב וצר לי על כל שנאלצת לעבור זה נשמע כמו סיפור מהאגדות-סינדרלה למשל שמתחיל באמא רעה - אבל ניגמר בנישואים לנסיך וחיים באושר ועושר עד עצם היום הזה אני פשוט לא יודעת מה אפשר עוד לומר- אבל את באמת מדהימה - כל הכבוד לנחישות והכוח - אחרי כל מה שעברת הלוואי שיהיה לך רק טוב מעתה ועד עולם ונוס

אופה3

New member
דפנה היקרה תודה על תגובתך,

מקווה אולי שהדבקתי עוד מישהו באופטימיות האופה

yam29

New member
../images/Emo24.gif

קראתי והזדעזעתי מהתיאורים שלך. אני שמחה בשבילך שאת אדם מאושר ושמצאת את הפינה שלך בחיים ואת האדם שלך בחיים... זה ממש ממש מגיע לך! את אדם מופלא ויחיד במינו שלמרות הכל את עוד יכולה לא לכעוס על אמא שלך ולא לנטור לה... ובכלל לתת ולהעניק לאנשים אחרים. כדאי לך לשלוח לה את המכתב הזה כדי שהיא תדע מה היא עוללה לך בילדותך , ועם זאת שהצלחת בחייך ואת אדם מאושר שנהנה מהחיים ומעניק אהבה גם לאחרים. ח י ז ק י ו א י מ צ י

אופה3

New member
ים 29 , תודה על תגובתך, אבל אני

לא מתכוונת לשלוח לה את המכתב הזה, שוב תודה וכל טוב בחיים האופה

אופה3

New member
ועוד משהו ים, בקריאה שניה של התגובה

למה שאתן לה את הכוח לחייך, ולצחוק, ולחשוב שהיא הצליחה להרוס אותי, הרי זה מה שהיא רצתה, אז למה מה קרה, שהיא תדע שבאמת סבלתי, שבאמת כאב לי, למה לתת לה את זה, שתמשיך להחנק עם היסורי מצפון אם יש לה בכלל, ואם לא שתחכה ליום הדין למעלה. וזה שהצלחתי היא יודעת, כי היא רואה אותי לפעמים, ובטח מקבלת גם עדכונים מאחותה השניה, שקניתי בית, שהתחתנתי, שבעלולי אוהב אותי, אז שוב תודה לך ים, וסליחה על שני התגובות, אני צריכה לפעמים זמן לעכל ולחשוב שלך באהבה האופה

שירי71

New member
אופה את מדהימה.

ואין שום מילים שיוכלו לתאר את שעובר עלי כעת. שמרי על עצמך, את משהו.

את מדהימה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תשמעי את מוכשרת! קראתי כל מילה,ריתקת אותי פשוט עם סיפור חייך. אין אין מילים,כל הכבוד! אני מאחלת לך שיהיו לך הרבה ילדים,כי עם לב ותבונה כמו שלך הם יהיו הילדים הכי מאושרים. את כתבת ופרקת מהלב,ואני אומרת לך,כל אחת ואחד שיקראו את המכתב הזה יקח ממנו משהו. יהיו כאלה שיראו בו תקווה לחייהם. יהיו כאלה שיאמצו את הדרך שלך. יהיו כאלה שתתחזק אצלם הדעה-לא לשתוק ,לעצור בעדם. ואולי תהיינה אמהות שהמכתב הזה ישמש אותן כתמרור אזהרה. עלי והצליחי! *עכשיו אני מבינה מאיפה השם אופה3

ה מוזה

New member
כעוף החול העולה מתוך הלהבות

מתוך האפר - עולה יצור חדש ויפייפה . יקרה שלי , אחרי שעות של שתיקה , אחרי קריאה אינסופית של של מילותייך אשר בטוחה אני נכתבו בדמעות ובקושי ובכאב ובשנאה ובטינה ובתקווה ובאופטמיות ובהרבה גילוי לב וכנות . אחרי שעות של ניסיון לקלוט ולהבין את מה שהמוח והלב מסרבים להבין ,מסרבים לקבל ..שהיד האמורה ללטף את הפצעים היא שגרמה אותן שהלב שאמור לעטוף באהבה וברחמים אותו לב פגע והרס ושבר .. החלטתי בתגובתי להתמקד בך .ולא להתמקד באותה אישה שאינך מכנה אמא. מרגע סיום קריאת המכתב שלך , כל הזמן הידהד בראשי " עוף החול ,עוף החול" מתוך כל להבות הזוועה ,מתוך כל העינוי צמחה ופרחה לה אישה חזקה ,אישה שטוב ליבה וחוכמתה הפנימית ורגישותה לזולת מורגשת פה בכל תגובה שהגבת ...אם כי אינני מכירה אותך אישית אני בטוחה מעל לכל ספק שהחום האנושי שבך ואצילות הנפש שלך בולטים למרחוק . מתוך הלהבות עלתה וצמחה אישה אוהבת ונאהבת ..שהגשימה שאיפות ... כתבת במכתב " מה אני אגיד לך, השנאה שלי אליך, ואליו, היא השנאה הכי גדולה בעולם, שנאה שלא תעבור אף פעם, אני בחורה שלא נוטרת טינה לאף אחד, אך לך, בחיים שלי לא אסלח, אני פשוט מאוד מתעבת אותך, ושונאת אותך ואמשיך ככה עד יום מותי." אופה יקרה - הנקמה הטובה ביותר היא - לנטוש את השנאה - את ואישך ובעזרת השם ילדייך וחייך מלאי האהבה והרגש הם התשובה הטובה ביותר אם אפשר לכנות זאת "נקמה " .. היי גאה בעצמך על שהגעת לאן שהגעת הביטי קדימה השאירי את העבר במקומו - בעבר . "עוף חול" יקרה שלנו ...
תודה לך .

למעלה