לא מגיע לך השם אימא - ארוךךך

אופה3

New member
מוזה היקרה, חיכיתי לתגובה הזאת,

וקודם כל רק רציתי להגיד לך, תודה, כל השנים הדחקתי את מה שחשבתי, ואת מה שהרגשתי, ופתאום ישבתי מול המחשב אתמול אחרי העבודה ופשוט שפכתי את כל מה שהיה לי, אפילו לא חזרתי לקרוא את מה שכתבתי, פשוט הדפסתי את זה , ואחר כך העתקתי את זה לפה,ועל זה רוצה אני להגיד לך שוב תודה תודה ותודה את אישה די חכמה קלטת אותי ונראה כאילו הצלחת לפצח את חדרי ליבי, ולחדור למחשבתי כל מילה שאמרת עליי נכונה, לא רוצה להשמע גאוותנית, אבל צדקת, אני אישה שהחום האנושי שבי, שפגע בי הרבה פעמים בחיים, והאצילות שלי, לא יודעת בדיוק אם אני אצילה, אבל נכון אני אישה עם לב רחב, עם לב טוב, ויעידו על כך חבריי וחברותי, גם כאשר אני נשרפת ונכוות, אני עדיין ממשיכה לעזור. נטשתי את השנאה מזמן, אולי בלהט מכתבי, ולפרוק את תחושותי, לא שמתי לב, אבל בסוף הדגשתי כי אני כבר לא מייחלת למותה, כמו פעם, והנקמה הכי טובה שלי תהייה, שבעזרת השם שאלוקים יחליט להעניק בי חיים, והיא תראה את הנכדים שלה בעצם, ולא תוכל לגשת אליהם זאת הנקמה המתוקה, הנקמה היא, שאני חיה באושר עם בעל שאוהב אותי יותר מאשר את עצמו, עם גבר שמעניק לי אהבה יותר מאשר אפשר לקבל, זאת הנקמה המתוקה לא אינני מחפשת נקמה, אני יודעת שכבר השגתי אותה, השגתי אותה בכך, שהמשכתי הלאה, למרות שנפלתי אין ספור פעמיים בחיי, ותאמיני לי מוזה מה שכתבתי פה, הוא חלק קטן מהסבל הגדול בחיי, עברתי עוד הרבה דברים בחיים, אבל על הכל התגברתי בזכות האמונה והכוח שהדודה שלי ז"ל נתנה לי. והמוות שלה , הוא הדבר הגרוע ביותר שקרה לי בחיי, היום חמש שנים אחרי, ואני עדיין כואבת ופצועה, אבל ממשיכה קדימה במלוא המרץ, איך שאני אומרת, פול טיים גז קדימה, אני גאה בעצמי, ואני ממשיכה הלאה, יש לי עוד שאיפות בחיים ועוד מטרות, ולא אנוח עד שאראה, את ילדי גדלים בנחת באושר, והכי הכי חשוב בהרבה הרבה אהבההההההה תודה לך מוזה יקרה ,תודה על הפורום ותודה על התגובה שלך עוף חול, נחמד, אולי אשנה פעם את שמי לזה. אוהבת אותך מאוד שלך באהבה האופה

אופה3

New member
אישה אורחת היקרה, תודה על התגובה

ותודה על האיחולים, ואכן הילדים שלי יהיו הכי מאושרים שבעולם, אני מקווה שמי שיקרה את המכתב באמת יקח איתו משהו לחיים. שיהיה לך כל טוב בעולם ממני האופה

gutti

New member
אופה3 יקרה../images/Emo23.gif

היית הראשונה שקיבלה את פני בפורום לפני כמה ימים. בכזה חום וחיבוק, שמיד הרגשתי שייכות, ידידות וקרבה. האכפתיות והאנושיות שבך גואות ממך ושוטפות את הסביבה. עכשיו אני מחבקת אותך חזק ומורידה את הכובע בפני הכוחות האינסופיים שבך. אין לי ספק שתגשימי את כל מבוקשך ושהזוועות בחייך מאחוריך.

אופה3

New member
gutti אני זוכרת, ותמיד אהיה שם לצד

כל הבנות בפורום ההוא, תודה לך, יקירתי, ואני אגיב לך בפורום האחר כל טוב האופה

אופה3

New member
שירי אני רק מקווה שמה שעובר עליך

כעת, זה לא בגללי, לא רציתי לעשות רע לאף אחד, רק להתפרק, שיהיה לך כל טוב חמודה, ותשמרי גם את על עצמך, ממני באהבה האופה

fila

New member
אופה יקרה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

קראתי ואני המומה לחלוטין אני מכירה אותך מפורומים אחרים כ"כ אופטימית כ"כ נכונה לעזור לכל העולם עולם שבעצם לא ממש עזר לך לפחות עד שכבר התבגרת והיית לאישה ... שולחת לך מלא חיבוקים וחיזוקים את צריכה להיות מאוד גאה בעצמך על השגייך תמשיכי להיות נהדרת ובטוחה בעצמך שלך

אופה3

New member
פילה היקרה, תודה לך שבאת לפה על

מנת לקרוא את זה, תודה חמודה הצלחת לעלות דמעה בעייני, כמה טוב שאת חברתי לפורום, אני גאה בעצמי, ואני מבטיחה להמשיך להיות נהדרת כמו שאני, את זה היא לא הצליחה למחוק הרבה חום ואהבה ממני קבלי יקירתי שלך האופה

jess ועוד

New member
הרצון המיידי הוא לחבק

ואחר כך להמשיך ולחבק ולנשק ולהלל ולנשק ולחבק כאילו כדי להשלים לך חוסרים אני יודעת שאת היום בשלווה שלא ידעת מעולם בחיים הטובים ששמורים לאנשים כמוך הדובדבן של הקצפת שמגיע אחרי כל הגועל שסבלת מגיע לך יותר מזה מקווה שהכל ימשיך ויהיה כמו שאת מאחלת לעצמך וכמה טוב שאת לא שונאת לא נוטרת טינה ואולי גם אם כועסת (וזה מותר) לא נותנת לזה להשפיע על חייך כל לחי

אופה3

New member
ג´ס היקרה, תודה לך מקבלת את חיבוקך

אני חיה במעט שלווה, השלווה האמיתית תגיע שאצליח, לחבוק את פרי אהבתי בידי, אני כועסת, אך לא שונאת, ואולי בעצם אני כבר לא כועסת לא יודעת, הפורקן הזה שמצאתי פה , מעלה זכרונות שלבטח יעברו במשך הימים הקרובים תודה לך יקירתי שלך באהבה האופה

miss pigi

New member
לאופה המדהימה../images/Emo24.gif

קראתי וקראתי שוב ואין מילים שיוכלו לתאר את העוצמה של הרגשות שלי, היכולת המדהימה שלך לצמוח מתוך הכאב , הבחירה שלך בטוב והשמחה ובנתינה האינסופית שלך פשוט מעוררים הערצה. המשיכי בדרך המדהימה שבחרת לעצמך ותמשיכי להיות מאושרת.

אופה3

New member
מיס פיגי היקרה, תודה לך

מבטיחה להמשיך לחיות בדרך שבחרתי, ולהמשיך לתת ממני כמה שאוכל תודה על תגובתך ממני האופה

רותי ב.

New member
קראתי, אופה

עברת תלאות רבות, ורק מאחלת לך שהחיים יפצו אותך בהרבה אושר וטוב, על כל חוויות הילדות הקשות.

הגעתי להודעה זו

מפורום אחר, מאתר אחר לגמרי, בהודעה בה היה לינק לכאן, צוטטה הפיסקה הראשונה, ופשוט לא תיארתי לעצמי שאכיר את אותה כותבת. בקי נשמה, המומה ומצומררת עד עמקי נשמתי, למקרא קורות חייך, אבל כ"כ שמחה שלמרות העבר את פורחת בהווה. ואל תדאגי, פרי אהבתך לא יאחר להגיע, אני בטוחה, ויתרה מכך- את כ"כ תאהבי להתמסר ולאהוב אותו, להעניק ולתת לו את כל אשר נחסך ממך, לחוות איתו ודרכו את הילדות והנערות שנלקחו ממך.

ה מוזה

New member
../images/Emo12.gifאנחנו על המפה? מאתר אחר??

טליה ברוכה הבאה אלינו ממרחקים .. ועל כך נאמר "כל העולם כולו גשר צר מאוד"... אשמח לדעת , לספק את הסקרנות שלי
איפה פירסמו אותנו.? מאחלת לך שבת שלום

תשמעי- השמועות רצות.....

תודה על הברכות, והאתר ממנו הגעתי הנה הוא Ynet, פורום ישראלים בארה"ב. כדי לספק את סקרנותך- הנה קישור להודעה. סוף שבוע נעים ורגוע

אופה3

New member
תודה טליה יקירתי, והלוואי וגם

משאלות ליבך תתגשמנה במהרה כל טוב האופה

קראתי מרותקת

אופה יקרה, הגעתי מהקישור של נועם, נבהלתי מהאורך אבל לא יכולתי לעצור. כמו לקרוא תסריט אימה רק שזה המציאות של החיים שלך. אני מאמינה שאנשים שהשכילו להתעצם ולהתפתח מתוך תהומות של סבל בלתי אנושי ובלתי נתפס כמו שלך, אנשים כאלה נעשים לנשמות צדיקים, ולמרפאים הכי גדולים. ראינו כבר חלק ממעשי הצדקה שלך, ואני בטוחה שזה כלום לעומת מה שאת עושה ותעשי בחייך. מכל מה שכתבת - עולה שאת מלאה באהבה, וזה כל מה שצריך כדי להרפא. בהערכה גלויה
נילה

אופה3

New member
נילה היקרה הזלת דמעה מעיני

תודה לך שקראת,ותודה על כל מה שאמרת, מצטערת אין מילים בפי כרגע, אבל את צודקת, אני מלאה באהבה, באהבה שדודתי העניקה לי לפני מותה, באהבתו של בעלי אליי ומשפחתו, ובאהבת העולם איך שהוא פשוט וטוב שיהיה לך שבת שלום ממני האופה

למעלה