לא מגיע לך השם אימא - ארוךךך

imashel

New member
אופה יקרה... ../images/Emo24.gif

יש אנשים שלא מגיע להם להיות הורים. ויש כל כך הרבה אי צדק בעולם הזה. איך זה שיש אנשים כאלה, שמביאים ילדים לעולם, רק כדי להרוס להם את החיים (או לפחות את ההתחלה שלהם...) ? ויש אחרים שכל כך רוצים, ויהיו הורים נפלאים, ולא הולך להם (לפחות לא בקלות...). מכירה את שמך מהפורום ההוא. ומחזיקה לך אצבעות. ומאחלת לך בית מלא בצחוק, וצעצועי תינוקות, ואהבה, והצלחה ואושר !
וזו תהיה הנקמה שלך.

אופה3

New member
איך אני לא יודעת, אבל כנראה שזה

כתוב למעלה, אבל בסוף יגיע גם היום שלי, והלוואי ובקרוב. תודה לך חמודה כל טוב ושבת שלום, ובטח ניפגש בפורום ההוא האופה

dril

New member
אופה יקרה

כבר כמה ימים לא יצא לי להיכנס לפורום והיום נכנסתי כדי להשלים את החסר, המכתב שלך הוא הראשון שהופיע לי מול העיניים והתחלתי לקרוא ופשוט עמדו לי דמעות בעיניים. דמעות של עצב בהתחלה ושל שמחה בהמשך. אופה, את אדם מיוחד מאוד הלוואי שכולם יהיו כמוך שיהיה להם את הכח ואת האמביציה להגיע לאן שאת הגעת, להיות מאושרים כמו שאת מאושרת, לתת אהבה ולדעת לקבל כמו שאת יודעת. כולי תפילה שכל חלומותייך יתגשמו ותזכו את ובעלך להוליד ילד שיתן לכם אור שמחה ואושר בבית.
דריל

אופה3

New member
תודה רבה דריל היקרה, והלוואי

וגם כל משאלותייך תתגשמנה, ותודה על תגובתך, באמת מחמם את הלב לראותך פה, ומקווה שלא גמרת חבילת ממחטות, אם כן, תשלחי לי את החשבון. כל טוב ושבת שלום, ממני האופה

אופה3

New member
סליחה התבלבלתי, יש לי בעיה עם אנגלי

אנגלית, ובלבלתי בינך לבין דרולי חברתי מפורום אחר, סליחה ושוב פעם סליחה ולכל האנשים יש לי בעיה באנגלית, אז לפעמים תסלחו לי אני רק דוברת לא קוראת כל כך טוב שיהיה שוב פעם שבת שלום וכל טוב האופה

אביבית1

New member
אופה יקרה ../images/Emo23.gif

קראתי את המכתב והתחלתי לבכות, נזכרתי בשכן שלנו שההורים שלו היו מתנהגים אליו באותה צורה. קבלי ממני המון
ים, כל הכבוד לך שידעת לעלות למעלה ולהצליח ולא נתת לעצמך ליפול למטה. אני מאחלת לך הרבה אושר, רק טוב, וים של אהבה. שכל משאלותייך יתגשמו, וגם ילד יגיע אלוהים לא שוכח אף אחד {באם לטוב או לרע).

Y A E LY

New member
אני משתדלת

לעשות גם מה שטוב לי תודה שאת כאן בשבילי- סיימתי כבר את הרוב- נשאר לי החלק האחרון לקרוא.... זה פשוט קשה לי אז אני עושה הפסקות.

מכאן צומחת אהבה גדולה.

אופה, בכל פעם נתת פרט, חצאי מילים, חלקי משפט. עכשו כתבת הכל. אני מקווה שהוקל לך. גם בגלל שפקרת, גם בכלל התגובות. כתבתי כאן בעבר שאני מעריכה אנשים שהם SELF MADE. ואת כזו. האהבה שיש בך, חזקה עליך שתעבור לבעלך, לילדך (שיגיע כבר!) ולכל אדם שאת פוגשת. כי החמלה הזו כלפי אנשים, שנוצרה בך תוך שנים רבות של סבל, לא תעבור ללא תגובת האנשים שאת חומלת עליהם. אני משוכנעת שהם יודעים להעריך. בדיוק כמונו. ואני כבר לא יכולה לחכות לראות אותך אמא. ברור לי שתהיי אחת הטובות שיש. מחזיקה לך אצבעות, חתולת הנפש

אופה3

New member
חתולת הנפש היקרה, תודה רבה לך

באמת חיממת את נשמתי, תודה על כל המילים שלך, ועל התגובה הנפלאה הזאת, שיהיה לך כל טוב ושבת שלום ממני האופה

zivadina

New member
אפית זהב מבוץ, כמו עוץ לי גוץ לי

אבל להבדיל מהגמד המרושע ההוא, את גם טובת לב. אמא שלך היא נכה וחולה, וטוב שידעת לבנות את עצמך בלי להיות מושפעת ממנה. אי אפשר להבין דברים כאלה. ...ואת האופה הגדולה מכולם, אופה עוגות טעימות לכל סביבותיך, אופה את החיים שלך מתוקים. כל הכבוד לך והמשך אפיה מוצלחת, ועוגות-חיים גבוהות עד השמיים. לא כולנו יודעים להפוך בוץ לזהב.

למעלה