לא מגיע לך השם אימא - ארוךךך

mala

New member
מנפורום השכן ...

אופה - אחרי שיחתנו הוירטואלית - אין לי מילים . רק אושר.

גששבלש

New member
../images/Emo24.gif

שבת שלום אופה ממש במקרה נכנסתי לפורום הזה וקראתי את מכתבך המדהים ודמעה קטנה נפלה מעיני אני מבין שאת בטיפולי פוריות אני וזוגתי עברנו טיפול כזה ואשמח לעזור לייעץ וכבר הצלחתי ישנה אישה מדהימה בשם אורית תומר עוסקת בהילינג מתגוררת בנתניה ברמת פולג מהיכרות אישית והמלצות חמות אני ממליץ לך לפנות אלייה היא מלאך שעוזר לאנשים בזכותה אני חי ובזכותה הצלחנו בטיפול הפוריות בפעם הראשונה אם תרצי עוד פרטים תשלחי לי מסר שבת שלום גששון

Idan91

New member
וואו, מדהים!

כ-ל ה-כ-ב-ו-ד לך, אופה.. זה בערך כל מה שיש לי להגיד.. וחוץ מזה- אין לי מילים.

אופה

לא,לא בכיתי כשקראתי אותך ואת יודעת למה? כי יודעת כמה עוצמה יש בנו ויודעת כמה אהבה יש בליבך איזה פרח נפלא צמח במדבר החיים הרשי לי רק לחבק אותך חזק ולומר לך את נפלאה.

אופה3

New member
וטוב שכך עשית יקירתי, השכלת להבין

כמה עוצמה ואהבה יש בליבנו, אנשים כמוני שעברו סבל, לא תמיד יודעים להפוך את הכאב והרוע לדבר השני, ולצערי רבים מאיתנו הופכים להיות החיקוי, אך למזלי, אני אחרת ממנה, תודה על חיבוק, מחבקת אותך בחזקה שלך האופה

לך חברתי המתוקה ...../images/Emo24.gif

כשקראתי את זה, בכיתי, כי כאב לי שנאלצת בתור ילדה, לעבור את כל זה. אבל לקראת הסוף המדעות נפסקו, ונראה רק דמעה אחת, דמעה של התרגשות, התרגשות על הכוחות שיש בך, על זה שהצלחת להשיג בחיים את מה שרצית, על זה שטוב לך עכשיו, על זה שהתגברת לאט לאט והצלחת לבנות את החיים שלך, את קסם של בחורה, מקסימה ,ונפלאה, ואני גאה להיות חברה שלך, גאה מאוד. אוהבת. חוקרת...

תוכי

New member
אופה- שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול

ומקווה שבקרוב תוכלי לחלוק ילד עם בעלך האוהב
קראתי וכל כך כאב - אני שמחה שהצלחת לשקם את חייך ובטוחה שעם ילדייך תהיי אחרת

אופה יקרה ../images/Emo23.gif

המכתב הזה כלכך קשה.. וכל מה שעברת, עברה בי צמרמורת.. כל הכבוד על הכוחות האדירים שיש בך! כל הכבוד לך שהצלחת לשקם את חייך, שהצלחת! והכי חשוב, טוב שאת לא כמוה.. את אדם שיודע לאהוב ולהעניק

אופה3

New member
רוקדת יקרה, תודה לאל שאני לא כמוה,

למרות שאולי יש בי את הגנים שלה, אני לא כמוה, תודה על תגובתך, שיהיה לך כל טוב יקירתי האופה

אופה3

New member
תוכי היקרה תודה חמודה , וגם אני

מקווה שאצליח להיות אחרת עם ילדי, תודה חמודה ,אוהבת אותך האופה

אופה3

New member
אני גם גאה יקירתי להיות חברתך,

ותודה לך, לא אצטרך להוסיף מילים, כי את הכל את כבר יודעת, ואת הכל כבר אמרנו בטלפון, אז תודה לך אוחתי, אוהבת אותך, וגם את בדיוק כמוני יקירתי, קסם , מופלאה, והכי חשוב, חברה טובה אוהבת אותךךךךךךךךך האופה

אופה יקרה

גרמת לי לדמוע באמצע העבודה... וכולם מסתכלים עלי וברחתי לשרותים. רציתי לומר לך שאני גאה בך, גהא בך כל כך אפילו שאני לא מכירה אותך. לקחת את כל הרע וכל הסבל, והפכת אותו לטוב ולאהבה. במקום להפוך למפלצת כמו אמך הביולוגית (כפי שלצערי קורה לעתים קרובות) לקחת את כל הרוע וכל המפלצתיות שבה, ולמדת מה לא להיות, מה לא לעשות, למרות שהיא ניסתה לדכא אותך, להשפיל אותך ולהרוג אותך, את נפשך התמימה והטהורה, ולשם מה? לשם סיפוק צרכיה המידיים - הוצאת עצבים, אגרסיות, למרות זאת, את גדלת להיות אדם אדיב, נדיב, אוהב, לומד, שאפתן - וזה הנצחון הכי גדול שלך. לדעת שלמרות כל הקשיים ולמרות כל הנסיונות שלה לדכא אותך, את יצרייך, רצונותייך ושאיפותייך, הצלחת לגדול ולפרוח ולהגיע להשגים אדירים. כל מה שכתבתי נשמע מאוד מליצי, אבל פשוט שפכתי את כל מה שעלה לי לראש בזמן קריאת המכתב שלך. אני פשוט מעריצה אותך, מעטים האנשים שהיו עוברים את מה שעברת ויוצאים אנשים בריאים ושפויים. ואני מאחלת לך שחווית גידול ילדיך תהווה בשבילך חוויה מתקנת, ותדעי לתת להם את כל מה שלא ניתן לך, מבחינה רגשית, כלכלית, וכל מה שניתן.

אופה3

New member
נשואה יקרה, ובגללך אני דומעת עכשיו

תודה לך על הכל, ממש קשה לי למצוא את המילים לענות לך, למדתי באמת מה לא להיות, ואכן היא לא הצליחה במה שהיא רצתה, היא לא הצליחה לרצוח את הטוב שבי, היא לא תהרוג את הילדה שאני הנני, אומנם בת 24 אך עדיין ילדה, זה ממש לא מליצי מה שאמרת, למרות שאולי את חושבת ככה, זה ממש נכון, תודה לך על תגובתך, עכשיו אני צריכה להתאושש ממנה שלך באהבה האופה

אופה3

New member
תודה לך נועם , שהגעת לכאן, על מנת

לקרוא את זה, תודה לך יקירה, ומקבלת את כל החיבוקים שלך באהבה האופה

Y A E LY

New member
אופה

אני רוצהלתמוך-אבל אין לי מילים... אני נתקעת אי שם באמצע הודעתך ולא יכולה להמיך- אז תעי שאני איתך.

אופה3

New member
תודה יעל היקרה, אני רוצה רק להגיד

לך, שאת כל כך נחמדה, כל כך מתוקה, את קופצת בשביל כולם, עוזרת ומנחמת, מזכירה לי מישהי דומה , אותי, אבל אני רוצה להגיד לך משהו חמודה, עצרי רגע, ותפסקי לחשוב על כל העולם ואחותו גם, תחשבי על עצמך, את עדיין ילדה חמודה בת 14 החלב עדיין על שפתייך, אל תמהרי להתבגר, תשארי עדיין ילדה, את לא חייבת להציל את כל העולם, ולא לתמוך בו, תהני מהשנים היפות שנותרו לך, כי אחר כך זה יהיה קשה, תעשי קודם כל מה שטוב לך ומה שאת רוצה, אחר כך תתפני לאחרים. שיהיה לך כל טוב חמודה, וגם אני כאן בשבילך האופה

למעלה