לא מצאנו אינה ראיה

600000

חבל שלא שמת לב לכך שהתחשיב התייחס מלכתחילה על המספר הפותח של הגברים בלבד!. היינו התחשיב החל עם 69 גברים. לא קשה להבחין שזה כואב לך. חבל. באשר לתחשיבי הייתכנות של ריבוי האוכלוסין, שוב התעלמת מן הנאמר. האוכלוסיה הישראלית חיה עם מוסר חיים גבוה של איסור רציחות ושל סיוע הדדי לכן הריבוי הטבעי מוצה היטב כפי שממצה אותו כאן בארץ אוכלוסיית שומרי המצוות בצורה שיטתית. לא כך המצרים ועמים אחרים שהיו קוטלים תינוקות מיותרים בלי היסוסים. מנהג זה היה נפוץ אפילו באנגליה של לפני אלף שנים. ההודאה כאילו התורה שבידינו הינה מה שעם ישראל רוצה הינה הודאה בדויה. עיין שם בדבריו ותיווכח שטענתו היא שעם ישראל הוא הנאמן היחידי למסירת התורה בצורה אמינה באשר הוא זה המעוניין באמיתתה. לכן גם מה שיוצא "מתחת ידיו" של עם ישראל הוא כנראה האמת לאמיתה. לו גם היה שינוי מה בטקסט הרי גם אז עדיף הטקסט העדכני שבידי עם ישראל כפי שהוא חקוק בלבות בשר ודם עם סגולה על הטקסט החקוק באבנים ובקלפים. באשר זו רוח הדברים במעמד הר סיני. היינו אם משווים תוקף המצוי בידי עם הקודש הרי הוא עדיף על המצוי בכתבי הקודש באשר עם הקודש קדוש יותר מכתבי הקודש.

Governor

New member
אם אוכלוסית העולם נאמדה

בכ- 200 מליון לפני 2000 שנה, לא יתכן שמספר היוצאים ממצרים היה שלשה מליון 1300 שנה קודם לכן. לא התיחסת לדברי, ולכן אני מפנה אותך מחדש אל הפרכתי. בשולי הדברים, אני רושם לפני שאתה מסכים עם דב שטיין, שאין קשר בין נסח התורה שבימינו לבין מה שניתן בהר סיני. כלומר, התורה שבידינו היא מה שעם ישראל החליט שהוא רוצה שתהיה ההסטוריה, בלי קשר בהכרח להסטוריה האמיתית. משמע, עם ישראל לקט מעשיות מיתולוגיות יודוצנטריות שגובשו סביב למדורות השבט, כיד הדמיון, עם אלמנטים מסופוטמיים או מצריים (התרבויות הדומיננטיות באזור), עם, אולי, (אולי לא) גרעין של אמת שקשה לאמוד את הקפו, ומזה גובשו וקודשו כתבי הקדש, ומכיוון ש"לא בשמים היא", כופה בית-דין של מטה רצונו על בית דין של מעלה, וזו התורה. דא עקא - אין לה קשר טוב כל כך למציאות, ועל כך יעיד ההעדר המוחלט של אשוש חוץ-מקראי לארועים מקראיים שקדמו למאה ה-10 לפנה"ס, כולל שלמה ומקדש שלמה. עוד נדגיש, לענין הדלוגים, כי הדלוגים עושים שמוש באותיות שלא היו קיימות בנסח שהיה כתוב באלפבית פיניקי שקדם למאה ה-4 לפנה"ס, וכי התנועות וההטעמות נוספו ללא כל מסורת. ענין זה לבדו משמיט הקרקע מתחת לדלוגים (אולם מצויים להם, כפי שהדגמתי, הפרכות כבדות משקל רבות נוספות). 28439250

Governor

New member
"לעומת זאת אוכלוסיות אחרות אימצו

לעצמם נוהגי פריון שונים הכוללים רצח תינוקות בצורה סיטונית" האשמת אדם או קהילה ברצח בכלל ורצח תנוקות בפרט, ועוד בסיטונאות, נועדה תמיד להסית לדה-הומניזציה ולהתרת דם, מכיוון שבמרומז דינו של "רוצח", ועוד רוצח תנוקות, ועל הכל סיטונאי, הוא מוות. דב מאיר _אינו_ מתכוון לתנוקות (bew born babies) אלא ל- embryo (הריון של שמונה שבועות או פחות), או ל- foetus (הריון של למעלה משמונה שבועות ועד הלידה), למרות שאני בטוח שהוא יודע מה ההבדל בין המונחים השונים. נזכיר כי אין הפלות אלקטיביות לעובר שגילו מעל 100 יום (לעומת זאת, אם עובר חדל לגלות סמני חיים, לא עליכם, תתבצע הפלה בכל שלב של ההריון כמובן). נזכיר כי מבחינת החק (אשר דב מאיר אולי לא סר למרותו, יען כי הוא סר כבר למרות גבוהה יותר), אין foetus בחזקת ישות משפטית לפני מלאת 24 שבועות. עוד על התפתחות עובר אנו עושים, אם כן, הכרות עם סגנונו של משתתף חדש בפורום, דב מאיר (שטיין?) ברוך הבא... 28439252

הריגת תינוקות

א. האשמת אדם ברצח אין בה שום פגם אם היא נכונה. להיפך המכסה עליו הוא העושה מעשה פגום. ב. האשמת עם במעשים כאלו דינה שווה להאשמת פרט. מי שמתעלם מעם רצחני מתאכזר לרחמנים. אין אומה תרבותית הנמנעת מלהחזיק בכל האמצעים לבצע רצח עם בעם המאיים עליה לרוצחה. זוהי הסיבה למאגרי הנשק האטומי/מימני בארה"ב אנגליה צרפת ואולי גם בישראל. מאגרים אלו יופעלו, בצדק, ללא ספק, ברגע שאומה תשתכנע שאחרת עומדת להשמידה. ג. הכוונה היא במפורש לרצח תינוקות בסגנון המפורסם של הספרטנים. ד. הישות המשפטית אליה רואה עצמו אדם מאמין כפוף היא התורה. לפיה אין ישות משפטית לתינוק עד לידתו. אולם מגיל 40 יום המבצע הפלה הינו בגדר שופך דמים זה מה שמסביר חלק מן היתרון בפריון שהיה ליהודים כשקיימו תורה ומצוות. ה. לא ברור מה הם הקריטריונים להבחנות המשפטיות בין דרגות ההתפתחות השונות של עובר, גם לא ברור מדוע לפיהן אסור להרוג עוברים תינוקות ואף מבוגרים. מוזמן הכותב להסביר את הגיונותיו.

Governor

New member
"א. האשמת אדם ברצח אין בה שום פגם

אם היא נכונה" ההאשמה אינה נכונה מן הסבה שהפלה אלקטיבית אינה רצח. השמוש המכוון הזדוני במונח "רצח", נועד להסית ולהשניא והוא העבירה. "ב. ..." פסקה ב' לא רלבנטית לעניננו "ג. הכוונה היא במפורש לרצח תינוקות בסגנון המפורסם של הספרטנים" מה לנו ולמנהגי הספרטנים? "ד. הישות המשפטית אליה רואה עצמו אדם מאמין כפוף היא התורה. לפיה אין ישות משפטית לתינוק עד לידתו" יפה, אם כך החוק מתקדם עוד יותר מדין התורה, מכיוון שהוא רואה בו ישות מגיל 24 שבועות. "אולם מגיל 40 יום המבצע הפלה הינו בגדר שופך דמים" שוב הסתה כמשמעותה בחק, מה גם שאין שום בסיס רפואי לנקיבה במספר זה, 40 יום. "זה מה שמסביר חלק מן היתרון בפריון שהיה ליהודים כשקיימו תורה ומצוות" גם אצל הקתולים וגם אצל המוסלמים זה כך. סדנא דארעא דפונדמנטליזם - חד הוא. "ה. לא ברור מה הם הקריטריונים להבחנות המשפטיות בין דרגות ההתפתחות השונות של עובר" האבחנה בין embryo, לבין foetus, לבין new born baby היא מונח מגניקולוגיה ומילדות (Gynecology and Obstetrics). גיל 24 שבועות הוא הגבול המשפטי, אולי משום שאין טעם בקביעת גיל שאין קשר בינו לבין סכויי שרידות במקרה של הפלה ספונטאנית טרם זמנה. "גם לא ברור מדוע לפיהן אסור להרוג עוברים תינוקות ואף מבוגרים. מוזמן הכותב להסביר את הגיונותיו" הנסיון הדמגוגי לכלול _כל_ שלב התפתחות, לפני הלידה כמו אחריה, תחת גג אחד בהתיחס להפסקת הריון - מגוחך. אני מציע לך ללכת עוד צעד אחד קדימה: פעם בחדש, בזמן הביוץ, משתחררת ביצית משחלות האשה ונעה בחצוצרות לעבר הרחם. ביצית זו היא תא _חי_ ויבוא היום בו אפשר יהיה למדוד פרמטרים פסיולוגים שלה בטלמטריה (כשם שניתן לעשות זאת היום לגבי עוברים בשלבי הריון שונים). אם ממאן גבר להפרות את זוגתו, נדון תא _חי_ זה, הביצית, למוות, יחד עם עוד הרבה תאים המשרתים כתשתית לעבור פוטנציאלי, והתוצאה היא _שפיכות_ _דמים_ בעין ובעליל (מחזור חדשי, ארח נשים). מה דעתך שתנקטנה סנקציות חמורות נגד כל גבר שלא רצה לעבר את אשתו וגרם לשפיכות דמים זו? אני מציע להכריז גם על "המשחתים זרעם ארצה" כעל רוצחים. זה לבטח יעצים את היתרון בפריון שיהיה ליהודים כשקיימו תורה ומצוות ביתר שאת... 28439254

Governor

New member
מוג'ו(*) ידידי, אין טעם לנפנף

בחשבון זה ש- 69 גברים הפכו ל- 600000 תוך 210 שנים, מכיוון שאני משתמש ממש באותן נוסחאות מאושרות על ידיך, לאמור, שמונה נצולי תיבת נח, לפני כ- 4100 שנה, הפכו לכששה מליארד היום. ויוצא לי, על פי נוסחאותיך, גדול שנתי של 0.0047, ולכן אוכלוסית העולם כולו, לפני 3300 שנה, היתה כ- 2020 איש. אלא שאני כמובן במצב טוב יותר, כיוון שאני יכול לומר בפסקנות כי _לפחות_ אחד מן הספורים הבאים הוא עורבא-פרח, אם לא שניהם: (1) מבול עולמי עם שמונה נצולים (2) מעמד הר סיני עם 600000 גברים (ובס"ה שלושה מליון עדים). אם לפחות אחד מהם עורבא-פרח, מי לידי יתקע כי אין עוד עורבים-פורחים במקרא? מה בכלל אמת שם? (*) מוג'ו

Governor

New member
אהם, נשמט ההסבר לכנוי שטבעתי

עבורך: מוג'ו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=14484023

חה, חה, חה, "מוג+גוי" הוא קורא לי,

באבדן עשתונותיו, על שום שאני נהנה מאנונימיות. צואת כלבים, אם כן, אכנהו, ויקרא שמו בישראל, "צואת הכלבים, דב שטיין"... 2843921C

התולעת 1

New member
פתאום קם אדם בבקר ומחליט שהוא עם ומ

אני טוען שהעם הזה לא נולד בפתאום (מפץ גדול) אני טוען שהכל מכוון ואין מקריות תרצה או לא תרצה ה"חילוניות" לא מצליחה לתת מענה להרבה שאלות קשות ואלו רק חלק מהם שעלו במוחי הערב... * אם אנחנו נוצרנו ממקרה פתאומי (מפץ גדול) - מי היה כאן לפנינו? * אם היה פה עולם אחר לפנינו - מי ברא אותו * מה קרה לזנב בדרך? ואיך זה שקופים לא הופכים לבני אדם גם ב5000 בשנים האחרונות * האם באנו לעולם בשביל לחיות אם כן למה אנו מתים? אם באנו למות למה אנו חיים * איך זה שיש סיאנסים בעולם * למה לרוב האנשים שמתים מוות קליני יש את אותו סיפור על אור מושך ופגישת קרוביהם * האם זו מקריות שהבטחה של חזרה לארץ אחרי 2000 שנה בדיוק - אכן מתקיימת גם אחרי שואה כה קשה * איך זה שאף מדען לא הצליח להוכיח שהתורה נכתבה בידי אדם * הייתכן ש"אותו אדם" ידע פרטים כה מדוייקים לגבי סימני הבריאה כמו חיות ודגים? * איך זה שעד היום לא נראה פה חוצן ויש רק שמועות ודמיונות * איך זה ייתכן שהצבא החזק במזרח התיכון לא מוצא פתרון למחבלים מתאבדים * למה רק כשקורים ח"ו אסונות נזכרים פתאום במקובלים * מה כ"כ מושך בקבלה שאפילו סלבריטאים כופרים ואנשי ציבור מתעניינים בה * כיצד זה ייתכן ששנים של רדיפה ע"י עמים שונים דווקא הם אלו שנכחדו ונעלמו ואנו נשארנו * מהי הסבירות שאחרי 2000 שנות גלות ייפגשו יהודים בבתי כנסת בארץ כשכולם אוחזים באותו תנ"ך ובאותו סידור ובאותה ציצית ובאותם תפילין * במבט לתנ"ך אנו מגלים שבכל מקרה שהעם היהודי הקשה עורף לבוראו הוא נענש בכל מיני אסונות בעיקר מאויביו מסביב, האם גם היום אנו נענשים על זה שפנינו עורפינו לתורה ולבוראה * האם זו מקריות שגם עם מנהיגי הדגל החילוני כמו אלוני, צוקר, רפול,ברק ושריד נעלמים מהר מאוד מהמפה הפוליטית ברגע שהם מרימים ידם נגד התורה הקדושה (וזאת למרות יושרם הפוליטי) * איך זה שעד לפני עשרות שנים לא היה בכלל מושג כזה חילוני - והורי כולנו היו יהודיים * אם התורה צריכה רפורמה כמו לטענת חוגים יהודיים בארה"ב ובאירופה - וגם בארץ - איך זה שדווקא אצלהם אחוזי ההתבוללות כ"כ גדולים (90%)? * הייתכן שהתנאים והאמוראים ידעו שהעולם עגול ושהוא מסתובב מול השמש? וכן ידעו במדויק סימנים של משולש ברמודה או שביל החלב * האם זו מקריות שמצוות עשה שבתורה מקבילות לרמ"ח איברים שבגוף האדם + מצוות לא תעשה לשס"ה גידים * אם אלוקים החליט לשנות את בחירתו מהעם היהודי לעם אחר - למה לא ערך זאת בטקס מעמד הר סיני מס' 2 * האם זו מקריות שדווקא אחרי "40 שנה אקוץ בדור" 40 שנות קיום מדינת ישראל מתחילה איתיפאדה * איך זה שבבתי ספר "ציוניים" לא מקריאים גם את קטעי הדיעות האנטישמיים של הרצל אלא מציגים אותו כחוזה המדינה * האם זו מקריות שצבא אוייב שנשאר 3 קלומטר מלחצות את המדינה ובזה כנראה לכבוש אותה - לפתע נס על רגליו? * איך זה ש39 סקאדים שנופלים באוכלוסיה שמתגוררת בבנייני אבן ולא עץ הורגים רק בן אדם אחד? * האם יש קשר בין 39 מלקות העונש שבתורה ל39 סקאדים? * כיצד אפשר להסביר שמדינה כה קטנה (קטנה מהירושימה ונגאסאקי) שורדת (ללא השגחה מכוונת) מול כל כך הרבה אויבים עם מכנה משותף? וקצרה היריעה מלהרחיב, (וגם צריך לחזור ללחמניות) וכל המוסיף הרי זה משובח כי מה שכתבתי הוא מה שזכרתי בחטף...

יש לי תשובה סדורה לכל קושיה שלך,

אולם מכיוון שהצפת בשאלות סרק, אני למד שאינך מחפש תשובות, ולפיכך תיאלץ להסתפק בתשובה סטנדרטית הטובה לכל פאגאן: ג' העיקרים של הרמ"ג (ר' מוישל גובערנער): (א) ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית לה משועבדים המאמינים לא נראתה מעולם מחוץ לספוג שבין אזניהם. (ב) אין שום אשוש חוץ-מקראי למעשיה מקראית כלשהי שקדמה למאה ה-10 לפנה"ס. (ג) ההזיה הנזכרת בסעיף (א), גם אם לטענת מאמיניה יודעת-כל - אינה מסבירה להם דבר. מעונין בתשובות? הצג שאלותיך אחת אחת.. 2843921E

התולעת 1

New member
לוקח הרבה זמן ללמוד ולהתעמק

כמו שכדי להגיע לתשובות לכל דבר ששאלתי לוקח הרבה זמן ללמוד ולהתעמק כך לאחד כמוני ואיתי עוד כמליון יהודים שמקדישים זמן כה רב לתלמוד תורה הכל ברור, ביננו אני יודע טוב מאוד שכל עוד לא תיכנס לעומק הדברים יום ולילה ולא סתם תקרא פסוק בתנ"ך ותפרש אותו כאוות נפשך - לא תגיע לנקודת הסיפוק שיש לכל תלמיד חכם... תרצה או לא תרצה להגיע לדרך האמת שאנו הדתיים הגענו צריך לעבור תורה משנה גמרא הלכות מדרש וקבלה (בניגןד לכל ה"קבליסטים" הצעירים של דורינו שקצרו את הדרך ומפרשים את הקבלה כראות עינהם)... אז יאללה קדימה צא לדרך

"לוקח הרבה זמן ללמוד ולהתעמק כמו

שכדי להגיע לתשובות לכל דבר ששאלתי" שטויות. יש לי הפרכה לכל טענה שלך, אלא שאתה מציף, מכיוון שאינך חפץ בתשובות. מתאים לך להשתעבד להזיה נוירופסיכואלקטרוכימית הקיימת רק בספוג שבין שתי אזניך. "תרצה או לא תרצה להגיע לדרך האמת שאנו הדתיים הגענו" היכן אתה רואה אמת? הכל הזיה, ואתה משועבד לה באופן האידיוטי ביותר שראיתי מעודי... 28439229

התולעת 1

New member
הגמרא לא התביישה לפרסם את אלישע בן

הגמרא לא התביישה לפרסם את אלישע בן אבויה שהיה תנא קדוש בתחילתו והוא היה רבו של רבי מאיר. לא התביישה התורה שבעל פה לפרסם ולומר שיצא לתרבות רעה מסיבה אחת- מתוך חמש, שנפלו מחיקו ספרים חיצוניים. התורה יודעת שהקורא בספרים חיצוניים אין לו חלק לעולם הבא. מדוע? – כי כשמשתמשים בשכל אנושי מפליגים למקומות שאסור ופלונטר קטן גורם שאתה גמרת עם הכל וקצצת בנטיעות ואין לך יותר חלק לעולם הבא. וזה הדין לגבי תשקורת: עיתונים, רדיו וטמבלוויזה הם בגדר של ספרים חיצוניים והקורא מעיין ורואה עובר על זה. עוד אחד פרסמה הגמרא: קראו לו רבן יוחנן, כהן גדול הוא היה שמונים שנה בכהונה גדולה זה הדרגה הכי גבוהה בישראל. נכנס לבית המקדש לפני ולפנים ויצא חי.אם היה מהרהר הרהור אחד שאסור מת על המקום. והוא היה מכפר על עם ישראל שמונים שנה. אבל כיון שנפלו מחיקו גם כן ספרים חיצוניים הפך להיות צדוקי כופר ואפיקורוס. זה כח של ספר חיצוני.כשעוזבים את התורה המסורה מאלפי שנים דור אחד דור ושבדקו אותה במיקרוסקופ כל גדולי ישראל ודקדקו על כל קוץ של יוד ורבי עקיבא אמר על כל קוץ של יוד תילי תילים של הלכות והיא נבדקה בעיניים בוחנות של כל המדע בעולם. תורה זאת אם צמודים אליה לא יאונה לך כל רע כל ימי חייך.אם עוזבים אותה נעזבים פשוט. לכן צריך לדעת: מלמוד התורה וקיומה אפילו בצורה לא בדרך של חקירה לעולם לא יהיה נזק.בדרך של חקירה לא בדרך המסורה ודאי שיהיה נזק כיון שהאדם בעל גאווה ובמקום שהוא לא יודע בדיוק איך לצאת מזה אז הוא מוסיף דברים מדעתו כדי לגמור את העניין וזה הופך להיות תורה שלו והגאווה שלו תפיל אותו בסופו של דבר.

"כי כשמשתמשים בשכל אנושי מפליגים

למקומות שאסור" האם זו הסבה שאצל כולכם השכל "בין הזמנים" _כל_ הזמן? "...והיא נבדקה בעיניים בוחנות של כל המדע בעולם" כן, ואלה התוצאות "מלמוד התורה וקיומה אפילו בצורה לא בדרך של חקירה לעולם לא יהיה נזק" נו, עכשיו ברור מהיכן הפגור השכלי האנוש... 2843922C

סלע

כינוייך בתואר מו+גוי תואם היטב את עובדות הרקע. זה כנראה מכאיב לך. כינוייך צואת כלבים הינו בגדר השמצה זולה גרידא. זו הסיבה שזה כואב לך.

Governor

New member
לא מניה ולא מקצתיה. אני פשוט אוהב

להשיב בלשון מושחזת ויריבי תמיד שוקלים למטרפסיה...

Governor

New member
דב מאיר (שטיין?) יקירי, מה פשר

דבריך אלה: --- תחילת צטוט --- בהערת אגב יצויין שבין התומכים בד"א מצויה הקרן החדשה לישראל, בין מטרותיה – *אזרוח גויים כיהודים, *תמיכה בתנועות הרפורמית והקונסרבטיבית, *תמיכה בחמד"ת – אגודה בעלת מטרות חילוניות, *עדאלה-המרכז המשפטי למען זכויות המיעוט הערבי, *אמנסטי אינרנטיונל (גוף שפעילותו למעשה פירושה צמצום יכולתו של צ.ה.ל. והמשטרה לפעול להגנה על אזרחי המדינה בתואנות של הומאניזם), *הלל – אגודה של דתיים שהתפקרו, *קו לעובד – אגודה המחזקת בפועל את אחיזתם של עובדים גויים זרים בארץ הקודש, *האגודה הערבית לזכויות האדם. יש מקום לסברה שבין תומכי ד"א אחוז גבוה של סרבני גיוס מטעמי דת ומצפון שלמעשה תומכים בהפגנות באויבי ישראל מבית ומחוץ --- סוף צטוט --- האם בכל פעם שאינך מסוגל להתמודד עם בקורת לגופה, אתה מנסה לברר מיהו עורך הבקורת ולנסות לתקוף אותו אישית? מדוע אינך מסוגל להגן על טענות יודוצנטריות כנגד בקורת, בדרך של הפרכת דברי הבקורת עצמם? אני למשל, איני מתענין כלל במציג טענות יודוצנטריות (אלא אם הוא גורר אותי למלחמה), אלא בטענות עצמן. לו היה, חלילה, פרופ' אינשטיין בכבודו ובעצמו טוען את שטויותיך ושטויותיו של דוד1000, לא הייתי נמנע מתגובה, בסגנון מכובד ועניני. אף פעם לא היה עולה בדעתי לנסות לחפש מי עומד מאחוריו, או האם נכשל ב- shoplifting של מה בכך בילדותו. נא השוו עם התיחסותו לבקורתי, בבטוי נדיר של אבדן עשתונות מוחלט נכח הפרכותי: "אין סיבה להעריך שהאיש היה מתנהג אחרת מן הקאפו חסרי האמונה שבמחנות הריכוז" עוד בטוי של אבדן עשתונות מוחלט: "יש בסיס מוצק להערכה שבעצם הינך אכן נאצי" רב בישראל, הללויה!!! הדבקת הכנוי נאצי ללא אבחנה, פרט להיותה השמצה עד כדי אולי קיום דרך משפטית להפרע ממך, שוחקת את חומרת פשעי הנאצים. הנאצים לבדם אחראים לפשע שאין דוגמתו. אם אתה מחלק כנוי זה ביד קלה לכל מי שמצביע על אידיוטיותך, ימצא עד מהרה חלק ניכר מן האנושות בקטגוריה זו של "נאצי", והדבר מבליע ומטשטש את _יחודם_ _הקרימינלי_ של הנאצים האמיתיים של הרייך השלישי, לשמחת כל ממשיכי דרכם. אם כמעט כל העולם נאצי, אזי אולי נאצי אינו כל כך איום ונורא. אכן חשבתי תחילה לחקור אפשרויות משפטיות מסוימות הנובעות מדבריך אלה, העשויות להשפיע באפן לא פיבוריטי על נכסיך, ועל נכסי דלעת1000, אולם, במחשבה שניה, הגעתי למסקנה שאין טעם בכך. כידוע, לצואת כלבים אין יכלת תנועה. כדי להתקדם היא חייבת להצמד למנעלו של עובר-ארח תמים. מה תעשה אם גלית שצואת כלבים דבקה לסולית מנעלך אגב הילוך? כלום תתבע אותה? לא. אין תובעים צואת כלבים. אתה מסנן גדוף מבעד לשנים חשוקות, משפשף סולית נעלך כנגד אבן שפה, וממשיך, וצואת הכלבים ממתינה ואורבת לעובר הארח הבא, כדי להתקדם עוד קצת. ובכן, קינחתי את צואת הכלבים, דב מאיר שטיין, מסוליתי, והריהו רובץ בסבלנות על המדרכה, ממתין לעובר האורח הבא. אני שומר קשור למשפטיך לעיל ואתערב שתאריך די ימים כדי לשאוף שיום זה נמחק מחייך האומללים והיה כלא היה, אידיוט (מונח קליני. לא גדוף) נכה-נפש. 28439256

למעלה