לא נחכה לנעמה-הפרק השבועי

Hieros Gamos

New member
זו ועוד אחת כי אני לא יכולה להתאפק

הם כל כך יפים ביחד ^^'

sacrament

New member
האמת? לא התלהבתי מהפרק

זה היה ברור שהם ישאירו את הקרב לא מוכרע...כי הרי אף אחד לא יודע מה נכון. לפי דעתי היה אפשר לשחק עם הפרק הזה קצת יותר. יש לו פוטנציאל לכיוונים שונים מבחינת הרעיון... אני לפחות הייתי כותבת אותו אחרת. לצערי כמעט לא היה קטעים מצחיקים. אולי הירידות של האוס על הנער היו חביבות...אבל לא יותר מזה. מצד שני, ראיתי שכתבו פה שהיה מצחיק, אז אולי אני הבעיה. קמרון הכניסה לפורמן (אתה טוען שאנחנו לא חברים, אלא קולגות ואתה רוצה לנהל איתי שיחות על אלוהים?)...ואולי זה היה הקטע הכמעט יחיד שהיה שווה בשבילו לראות את הפרק. אה...וכמובן הקטעי האוס-וילסון היו שווים עוגיה. וילסון נראה ממש ממש טוב היום. לא יודעת מה הוא עשה לעצמו, אבל שימשיך כך. אה...ומישהו יכול להסביר לי את הקטע שהנער שתה הרבה מים? לא הבנתי למה.

lightanddark

New member
פרק ענק!

זה כזה מתאים לו להתחרות עם אלוהים.. (לפי דעתי האוס ניצח) למה ווילסון עזב!!!! למה!! שיחזור מה היה לו רע עם האוס
היה חסר קליניק וקאדי ומשהו לא קשור אבל עכשיו ראיתי את הקטע עם where is the lid והשיר לא יוצא לי מהראש!!!!

Hieros Gamos

New member
אממ ברור לך שהסצינות האוס/ווילסון

היו חצי מהפרק נכון? ואם הם היו חצי מהפרק והם היו שוות זה אומר שרוב הפרק כן היה טוב כי יש עוד סצינה שאהבת
ולדעתי יש המון קטעים מצחיקים בפרק הזה אז אולי חוש ההומור שלך שונה, לוידעת. הוא שתה הרבה מים כביכול כי אלוהים אמר לו שהוא צריך לטהר את עצמו (שבסוף מתברר שהוא היה צריך לטהר את עצמו כי הוא עשה סקס
)

Benjamin Turner

New member
ולדעתי הם דווקא הצליחו להכריע את

הקרב מבלי ממש להכריע אותו במפורש, כך שבאופן כמעט-גאוני אף צד לא נפגע בעוד לכל בר דעת (וגם להאוס עצמו) ברור שהאוס ניצח. הייתי בטוחה שזו עבודה של דיוויד שור. עם כל הכבוד לטיעונים של צ'ייס, חלק ניכר מהמחלות שמגיעות אליהם הן נדירות כמו זכיה בלוטו, מטבע הדברים, ועד כה לא ראינו בקיומן התערבות אלוהית, כך שאני לא רואה סיבה לראות כך את הנסיגה של הסרטן. להפך, סוף סוף פרק שמטפל בענין הריפויים האלוהיים המגוחך הזה ברצינות הראויה, מבלי לחשוש לזרוק בפרצופו של "ישו" את כל ההוכחות הברורות לשקריותם. לא רק שבויד יוצא שקרן(!) בריש גלי, בסופו של דבר פחות או יותר הוכח שההזיות השמיעתיות שלו נובעות מTS. מה אלוהי בזה? התובנות של בויד באמת עמוקות ומרשימות, אולם כאלה הן גם התובנות של האוס, והוא לא טוען בינתיים שאלוהים לוחש לו באוזן
בקיצור, אם זה לא היה ברור, מאוד מאוד אהבתי. פרק מבריק. ו... אני ישבתי וצחקתי 42 דקות כמעט ברציפות, כך ש... (טוב, ענין של טעם) נ.ב. לכל מי שמרחיק לי תיאורטית את וילסון מקמרון (=גל), שמתם לב כמה הם מוקבלים בפרק הזה? הצורך בנזקקות של שניהם, היחסים של שניהם עם חולי סרטן גוססים, שלא לדבר על ניתוחי האישיות של שניהם ע"י האוס (לא נכנסת לזה עד שלא ראיתי את love hurts, אבל אתם יודעים שאני צודקת
). אני לא טוענת כאמור שקמרון היא וילסון, אולם היא בהחלט בדרך, מה שאומר ש(הנה באה ההיסחפות)יש לה פוטנציאל להיות יום אחד וילסון ממין נקבה עבור האוס ה(למרבה הצער, אין מה לעשות)סטרייט-מכדי-להיות-עם-וילסון

../images/Emo45.gif על הכל וגם ../images/Emo6.gif

ומשהו לא קשור - הגיע לי הדיסק ששלחת בנחמדותך הרבה, רק שכחתי לשאול - האם הוא מכיל ספוילרים?

Hieros Gamos

New member
קמרון לעולם לא תהיה ווילסון.

ווילסון הוא אלוהים! לא ראית את סקין דיפ?! אה והוא גם סופר!ווילסון וקמרון היא פשוט רופאה שרוצה לתקן אנשים!! הממ תגידו HTML עובד פה בתגובות? <i>בלה בלה בלה</i>

lovely max

New member
I thought House vs everyone

כשמתחיל פרק והאנשים רק מתחילים לדבר, בד"כ אני יודעת אם אני אוהב אותו או לא. הרגשה כזאת או רושם ראשוני או פשוט התסריט והבימוי מוצאים חן בעיניי מההתחלה - או שלא. והפרק הזה - לא. עד כאן נורמלי (יש כמות די נכבדת של פרקים שאני לא סובלת, יחסית לסדרה שאני אוהבת כל כך) אבל אז, הוא פחות או יותר התייצב. עם כל התובנות על ד"ר האוס. הפרק עוסק כאילו בפער הלא ניתן לגישור בין אמונה למדע. קלטנו כבר את הגישה של הסדרה לנושא בפרק עם הנזירה. אם הם לא מתכוונים לחדש שום דבר או לפחות להיכנס לעומק הבעיות שהם מעלים, שלא יתחילו בכלל. לא שווה בעיניי את ה45 דקות. אפשר להתכונן לאוסף משפטים אלק שנונים של האוס על הילד-שדיבר-עם-אלוקים. (הראשון, "אתה מתכוון לדבר עם החולה?" "אלוקים מדבר איתו. יהיה יומרני מצידי לחשוב שאני יותר טוב ממנו." יכול להיות יותר צפוי ? לפחות זה מין רמז שזה לא האוס שכותב את תוצאות הקרב על הלוח.) אולי פשוט ממש לא סבלתי את החולה. התאכזבתי שצ'ייס, שכידוע יש לו רקע רלוונטי, קיבל שתי דקות מסך שלא הרחיבו על הקשר הזה. אבל למדנו דבר חדש- הוא רופא למרות שזה לא היה הרצון המקורי שלו. בזירת האוס ווילסון הכותבים התחילו להבין את הפופולריות שלהם. (אולי הם קוראים פורומים ברשת, לצערי. הם לא יודעים איזה אנשים מסתובבים שם?) וכמעט עברו את הקו שמפריד בין סאבטקסט שקט ל"בואו ניתן למעריצים רמזים מפורשים". אבל לפחות שם מסופקות הבדיחות בפרק וגם התובנות האלה על האוס וגם הקטע היפה בסוף, "but... we're ok?" לגמרי לא ראיתי שיתברר שווילסון הוא החבר שלה. ולא הבנתי למה ווילסון כל כך רצה להצטרף? ואולי זה השילוב של חוסר שינה, קצת בריזר וכמעט מכת שמש- והז'קט הלבן שלו לא הזיק - אבל הד"ר הזה זהר בסצינות שלו, לא? *מחייכת בביישנות* כשהוא מחליק את הדלת ונכנס לחדר של החולה הוא מרגיש כמו כוכב רוק! הו יה. וכשהוא מביא את ווילסון לשכנע את הנביא המעצבן הוא נראה קצת כמו ילד ממורמר :) ויש פסנתר. האירוניה. והמון מבטא בריטי-בטעות. אוקיי חרשתי. שני הפרקים הבאים גרועים בטירוף, אבל אחר כך משתפר ואחר כך....הפינאלה.

Benjamin Turner

New member
הפרק עם הנזירה באמת היה קצת יותר,

אהם, פרו-אלוהי כזה באופן לא ממש אופייני להאוס (מצד שני, זה היה ממש בתחילת הסדרה והכל). HVG, לעומת זאת, דווקא טיפל לדעתי בנושא בצורה נפלאה (ראי תגובתי לsacrament למעלה, אם זה מענין אותך). נראה לי שהכותבים פשוט לא מבינים ששיפרי האוס/וילסון מתרגמים כל רמז, ולו הדק ביותר, באופן הזה. במילים אחרות, באמת היו רמיזות למשהו מעבר לקשר חברי-הטרוסקסואלי-נפשי עמוק (לפחות מצד האוס) ביניהם? כי לי זה עדיין נראה כמו wishful thinking. אגב, אם כבר, לגבי הפוקר: זו פעם ראשונה שאני נתקלת בזה-זה כבר עלה בפרקים קודמים? כי באיזשהו שלב חשבתי שהאוס כל הזמן שיקר לוילסון לגבי קיומו של משחק הפוקר, וכשלא היתה לו ברירה אלא להזמין אותו הוא פשוט אסף קבוצה רנדומלית של אנשים למשחק. אוה, הפינאלה...
(ועוד מעט מגיע 3X01, yay!) ו... כן, זה לא (רק) הבריזר(?), הדוק הזה הוא סופרסטאר (במיוחד בלבן ובקאמל
)

lovely max

New member
אין נושא .

פרו אלוהי? סתם לא נוקט עמדה. דווקא אני מוצאת שהדמויות של הנזירה והמרפא בחסד עליון מאד ...צפויות באי-צפיות שלהם? אפילו אין לי מילה אבל זה די מרגיז אותי. כלומר, מה זה אומר על הכותבים ששתי הדמויות האלה מדברים גבוהות על ייעוד בחיים והשגחה אלוקית, ואז מתברר שלה יש התקן תוך רחמי למניעת הריון ולו יש הרפס? לא דברים טובים. רמיזות על האוס-ווילסון - עד שקראתי באינטרנט שקיים כזה דבר לא הייתי מודעת לזה, ואני חושבת שהייתי נשארת בבורותי (שיש ביניהם ידידות דפוקה ושום דבר אחר) עד הפרקים האחרונים שהיו. אני לא חושבת שהכותבים רומזים שבאמת יש משהו מעבר, אבל אני חושבת שהם מודעים מאד שאנשים רואים את הרמיזות שלהם, ונהנים לספק להם אותן. משו לא מזיק כזה בשביל המעריצים. אז זה נחמד כשאת מוצאת לעצמך משמעויות סמויות במשפטים , ופחות נחמד כשזה ממש עולה לפני השטח. טוב אבל מה אכפת. פוקר - גם אני לא הבנתי מה זה המשחק הזה ועם מי בדיוק הוא ישחק :) בפרק 9 ראו שהאוס מהמר במירוצי סוסים וב17 ראו אותו משחק פוקר בערב הצדקה, אני חושבת שזאת פשוט המשכיות להימורים של האוס. אגב זה כיף להתווכח עם אנשים עם ראש כמו שלי אבל עם דיעות שונות!

Benjamin Turner

New member
בואי נגדיר זאת כך: damned if you do

הרגיש לי קצת כאילו הכותבים חוששים להעביר ביקורת על אלוהים ועל אמונה בו. לא ממש היה בו "בשר", לדעתי. זאת בניגוד לפרק הנוכחי שאני (בניגוד לרבים אחרים, כמסתבר) דווקא חשבתי שהיה חד משמעי ככל שניתן מבלי ממש לירוק בפרצוף של הצד השני. היה לנזירה התקן תוך רחמי מימי הטרום-נזירות שלה. אני לא רואה בכך פשיטת רגל מוסרית (והאמת שגם לא בנער שעושה סקס-בניגוד לנער שעושה סקס ומשקר לגבי זה). וזה לא עיקר הביקורת, לעניות דעתי, לפחות לא בHVG (כי כאמור לתפיסתי בDIYD הכותבים/האוס ריחמו מאוד על הנזירות). תודיות, אותו כנ"ל

lovely max

New member
אין נושא

לא התכוונתי שהם העבירו ביקורת על הממסד הדתי או אנשים מאמינים בכך שהם הראו שהם מחביאים עבר לא מוסרי. אלא שמאכזב שהם בחרו ליצור דווקא סיפורים כאלה , במקום ללכת על נתיב פחות צפוי. אהבתי יותר את damned if you do אבל עבר המון זמן (כאילו, חודש! מאז שהתחלתי לראות את התוכנית!) אז אני לא זוכרת למה. אולי הכל מסתכם בחולה ואני מספיק שטחית שאם החולה מוצא חן בעיניי הפרק מוצא חן בעיניי. בשני הפרקים החולה אמר להאוס אמיתות ישירות ולא נעימות על עצמו, והרגשתי שזה זול שבסוף האוס כאילו 'ניצח' בעזרת הרפואה כי הסתבר שהחולה לא טלית שכולה תכלת ואני אפסיק עם הקלישאות עכשיו :) בקיצור ההבנות האלה שאנשים אמרו להאוס והמבטים שלו כשהוא עיכל אותם איזנו את הסצינות הצפויות בעיניי של אמונה מול מדע, והיוו מין מיני-no reason. וזהו.

למעלה