לא נחכה לנעמה-הפרק השבועי

Hieros Gamos

New member
לגבי האוס/ווילסון

בואו נגדיר את זה ככה- יש בזה הרבה יותר מדי סאבטקסט כדי להיות מקרי. זה ברור שהכותבים מכניסים את הדברים האלה בכוונה, בין אם כדי תכלס ליצור את השיפ הזה או לספק את המעריצים כי כן יכול להיות שהם מסתובבים באינטרנט, אני רואה את בריאן סינגר נכנס לפורומים באופן אישי
ואולי סתם באותה מידה שיש קטעים לכל שיפ בערך. אתם יכולים למצוא המון סאבטקסט גם לקמרון/ווילסון, להאוס/קאדי להאוס/קמרון ואת אמרת לי בעצמך שראית סאבטקסט צ'ייס/האוס. יכול מאוד להיות וזה מאוד הגיוני שהם דוחפים את זה כי זה הכל חלק מהדמויות והמשחקים ביניהם אבל שוב, האוס/ווילסון לא נמצא שם בטעות, זה בטוח ואם הם ראו את הראיון של יו בITAS הם בטוח יודעים על זה
ושני הפרקים הבאים לא גרועים בכלל. 20 פחות טוב, 21 הוא אחד הפרקים היותר טובים בעונה הזאת

Tal2012

New member
אהבתי את הפרק ../images/Emo9.gif

הילד היה ממש חמוד, לדעתי שיחק מעולה. כל הקטע של האוס והזלזול בילד פשוט הרס אותי מצחוק
אמממ... שמתם לב שעוד פעם האוס הצליח לגלות מה הייתה הבעיה של הילד דרך אחד הדברים שווילסון אמר ? חח די הם חייבים כבר לגוון
תמיד רואים אותם הולכים ביחד ואז פתאום וילסון ממשיך לבד בדרך והאוס תקוע מאחור
היה הופעה מעטה של החבר'ה בקליניקה. הקטע של צ'ייס בבית של גרייס היה חזק
איך שהאוס ישר קלט שוילסון גר אצל גרייס היה משהו. הבן אדם הזה גאון פשוט that's all people

Koki Girl1

New member
חחח נכון אבל בקשר לילד הוא ממש

מעצבןןןןן לא אהבתי אותו .. הפרצוף שלו והקול שלו מעצבנים
אבל היה פרק נחמד

bustedit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הזלזול של האוס בילד קורע
ואיך שהוא קרא לו "ישו" חחחחחחחחחחחח

J e i n

New member
צודקת ../images/Emo6.gif (צודק?)

לקראת סוף הפרק בד"כ נופלת על האוס איזו הארה P:

sweet shir

New member
אווו פרק מעולה!!! ../images/Emo13.gif

האמתי, היו לי ציפיות נמוכות לפרק.. [כי מיכרתי חברה שלי מארה"ב לסדרה -היא הורידה את כל הפרקים!
- והיא אמרה לי שהוא לא משהו] אבל הוא היה ממש יפה!!
_____________ ממש הולם את יו בז'! עושה לו מראה חגיגי כזה. _____________ חחחחחחח רא אותי הפתיע זה שבפרקים האחרונים קדי לא כועסת על האוס?! :O תשימו לב, היא סומכת עליו! :| וזה כבר 2 פרקים ככה.

Gooman

New member
פספסתי...../images/Emo4.gif

לא ישנתי בבית. יש היום שידור חוזר, אבל אני עובד.. בקיצור, חבל..

S o u l i s t

New member
שאלה!

אז לא הבנתי מה גרם לתסמינים שלו בסוף..? ההרפס או המחלה השנייה ששכחתי את שמה..?

Benjamin Turner

New member
המחלה השניה היא tuberous sclerosis

ואם הבנתי נכון, הכל פרט למצבו הראשוני (שיחות עם אלוהים) נגרם ע"י ההרפס, וההזיות השמיעתיות נגרמו ע"י הTS (הם לא בדיוק עשו את ההפרדה הזו, אולם אני בספק רב אם הילד עשה סקס בגיל 10, ואז הרי התחילו אצלו ההזיות השמיעתיות).

פרק חזק!!

סופסוף מישהו הצליח להשתיק את האוס! לא הבנתי - למה האוס לא רצה להזמין את ווליסון לפוקר? ומי המעפנים האלו ששיחקו יחד איתם? =\ ואיך לעזאזל כל הזמן האוס מבין מה הבעיה בגלל יציאה של ווילסון? איך?? ואיך ווילסון בכלל שכב עם מטופלת? על אתיקה אתית הוא שמע? ואיך האוס עלה על זה? ומתי הם יחזרו לגור יחד?! ראיתם ת'גיטרות שיש להאוס??
וואוו...!

Hieros Gamos

New member
ווילסון תמיד מצליח להשתיק את האוס..

הוא היחיד שמסוגל. כי ווילסון יודע לקרוא אותו וזה מוציא את האוס משליטה. דריי קלינינג ועוד שניים
סתם אנשים שהאוס מצא איפשהו
שמתם לב שהוא פשוט השאיר אותם בבית שלו?!
כי הוא גאון. את רואה, כשגבר ואישה מחבבים אחד את השני...
אתיקה אתית? סירייסלי? ואממ...

Benjamin Turner

New member
אני מניחה שהתכוונת לאתיקה רפואית,

והאוס עלה על זה כי הוא אתאיסט כל כך אמיתי (הוא ידע שאין סיכוי שאלוהים באמת אמר לבויד שהוא רוצה שהאוס ישתף את וילסון בפוקר, ומכאן פשוט היה צריך למצוא קשר בין בויד לוילסון, שעובר רק דרך גרייס על פי רמזי הרקע: העובדה שלגרייס יש חבר שגר אתה, העובדה שוילסון עזב את הדירה בלי להשאיר מספר טלפון, וכו' וגו'). שרלוק הולמסי להפליא מצדו, כרגיל. אף אחד לא מושלם, ואני מציעה לך לא לשאול יותר מדי שאלות "למה". זה לא עובד כך בסדרה הזו
האנשים בפוקר היו רואה החשבון שלו, עובד המכבסה שלו וסתם איש מתחנת האוטובוס. אז גל, לא הבנתי... הוא באמת הביא אותם רק לכבוד וילסון? הפוקר היה מומצא? האוס לא רצה להזמין את וילסון כי לא באמת קיים משחק כזה? אנא, ספקי רקע... אגב, האוס כבר ציין קודם לכן במפורש שוילסון הוא החבר שלו שהוא צריך לשלם לו 10 דולר וכו' מthree stories? כי לי זה חדש
וילסון באמת מצליח להשתיק פעמים רבות את האוס, וכך גם קאדי.

למעלה