לא נעים לי לשאול אבל אני אנסה בכל

HotGod

New member
לא נעים לי לשאול אבל אני אנסה בכל

זאת. בני הקטן בן ה 13 מאונן לתוך האקווריום. כבר תפסתי אותו כמה פעמים עושה זאת, האם זה יכול להזיק לדגים? האם ישנם סוגים שזה כן יזיק וכאלו שלא? אם כן מה מולץ ומה לא?

adiemus

New member
הילד שלך בסדר????

אני יגיד את זה קצר ולעיניין אם אתה תיתן לבן שלך להמשיך עם זה אל תיתפלא שיבלד לך נכד בצורת דג....

nirfun

New member
חחחחחח

זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי..... עוד שניה אני נופל מהכסא.... אתה רציני?

HotGod

New member
אתה שואל אותי או את המנהל?

ולמה לא מתייחסים למקרה ולשאלות?

רקיע7

New member
בעיות ברבייה ובפוריות

Well, We have here a clear and well-documented case of a syndrom called- FDAP (Frustration due to Absense of Procreation). Your boy, not having succeeded in breeding his fishes, is simply frustrated, and is trying every little help he can conceive, to bring about what he perceives to be some sort of assistance to the process of procreation of hus fishes (see New England Journal of Psychiatry, Vol. IV, pp. 345-257, 1993). Incidentally, there could be another reason. It is a well known phenomena that human semen can reduce the chemical ph of water, thus making the aquqria water more suitable for the habitat of some rare tropical fish (see "Piranha", for example). Thus effect is greatly enhanced if the Male organ and the testices in their entirety are carefully removed from the child's body and immersed in the water until decay or until consumed by the fish. All-in-all, there should be some concern on your part' regarding the overall emotional well-being of both yourself and of boy. Take care!

adidushim

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif

זה נהדר שהוא מאונן לתוך האקווריום. דגים אוהבים לבלוע חלבונים שמסייעים להם להפיק צבעים יפים ובולטים ומראה בריא. בימים של חוסר מומלץ אף לגשת לבנק הזרע ולרכוש כמות כזו או אחרת של זרע.

HotGod

New member
יש לי הרושם שאני מושם ללעג ולקלס

אז זה מורכב מחלבונים? אין שם רכיבים מסוכנים? זה טוב לדגים לבלוע את זה? יש הבדל בין דגים צמחוניים לדגי טרף? ומה עם דגות? יש הבדל בהשפעת הבליעה?

אורי-

New member
הנושא מורכב מאוד

ישנן דגות פמיניסטיות אשר מתוך עקרון ירעבו למוות בטרם יבלעו. ע"מ שדג זכר יבלע הוא צריך להיות מאוד מאוד שמח , ממש עליז.

adidushim

New member
ראה..

יתכן שבנך צורך כמויות גדולות של מונוסודיום גלוטמט,צבעי מאכל למינהם ואסוספלם-K שמתנקזים גם הם לאזור האשכים (!!!) ונפלטים יחד עם הזרע-ישרות מהמים באקווריות לגופם של הדגים. תופעות הלוואי הן: שעירות יתר,הזעה,השמנה,עצבנות,דימומים רקטאליים(נדיר). אז אם הגופי שלך מזיע הרבה ומדמם מהחור ,תזעיק ניין וואן וואן מהרררררררררררררררררררררררר

צריך להזהר!!!!

ישנם דגים ממשפחת האמנונים אשר נולדים להם דגיגונים זערוריים. חלקם שומרים על הדגיגונים בפיהם. הבעיה היא - תאי הזרע עשויים להדמות לדגיגים והורים נוטשים את הדגיגים החלושים לטובת תאי הזרע השרמנטיים. הבעיה תוארה לראשונה באק' ציבורי במיניסוטה , שם הוחזקו ביחד עם אמנוני נוצה גם קבוצת לוטרות מים צמחוניות , הידועות בתכיפות קיום יחסי המין שלהן. התברר לאחר ברור מעמיק שחלה ירידה בכמות הצאצאים של אמנוני הנוצה. ברור מעמיק עוד יותר גילה שהדגה הנקבה מעדיפה לאחסן בפיה את תאי הזרע של הלוטרה הזכר.

ronironiron

New member
זה היה לוטרות או נוטריות ?

קראתי על זה במגזין AQUALOGO האחרון , נראה לי.

דנטל

New member
האמת היא

שפעם מישהו אמר לי (הוא עשה סקס באגם) שהדגים היו מאוד מרוצים מהעניין.

new sol

New member
זה נחשב אוכל חלבי? או בשרי?

כאילו דה...הדגים לא צימחונים?..... סוגיה לרב עובדיה???

זה נחשב בשרי

למרות הצבע , וזאת על פי הפסוק "כל חלב לא תקטירו ממנו". אגב , דגים בד"כ אוכלי כל אם כי במינונים שונים , וישנם כאלו הרגישים לאוכל בשרי , עד כדי מוות. ואני לא יודע מה יעשה הרב עובדיה אם אריה דרעי יאונן לו לאקוואריום. זה בכלל משחית זרע לשווא.

12אניהיא

New member
עדי../images/Emo25.gif

כשההר לא בא למוחמד...
והשירשור הזה.......זה המדע עצמו

למעלה