לא נעים לי לשאול אבל אני אנסה בכל

Suikun

New member
אנשים,

הבנאדם שאל ברצינות שאלה, ובמקום לענות, פשוט צחקתם לו בפרצוף. גם אתה, מנהל יקר. תגידו, זה פורום רציני? זה פורום מקצועי? לתשובה, לדעתי זה יכול להזיק. אני בספק אם הדגים יאכלו את זה, אבל זה יזהם את האקווריום, יפתח חיידקים וכו'. בכל מקרה, מומלץ להעיר לבן.

אם יש פילטר רציני - כלום לא יקרה

כמות הזרע שילד בן 13 מייצר עדיין איננה מספיקה להרוס איזון ביולוגי. אגב , ישנם מגדלים בחו"ל שפותרים את בעיית הזנת דגיגי אנבסיים ע"י מתן מנות זרע. עשיר בחלבון ועוד חומרים מאיצי גדילה.

HotGod

New member
את זה כבר עשיתי

לגבי הבליעה, המטען נעלם מהר מאוד כלא היה. עושה רושם שהוא נבלע כולו. לגבי הדגה השומרת על הדבר הזה בפיה. לכמה זמן? יש סיכוי ואני יודע כמה דבילי זה נשמע שהיא תתעבר מזה?

adidushim

New member
אתם תהיו מוכנים לשלם מזונות

לצאצאים שיוולדו לדגה המעוברת? תזהר..אתה מסתבך עם החוק.

להתעבר מזה לא.

אבל היא תשמור עליו עד שהזרעונים יפסיקו לנוע - כ 24 שעות. לאחר מכן היא תירק או תבלע (תלוי בהעדפות שלה) , ואז תטרוף ברוב המקרים את הדגיגים שישרדו. היא יכולה אבל להתעוור - אם זה יכנס לה לעין.

adiemus

New member
תראה suikun

כשבן אדם שואל אותי שאלה לא רצינית שיצפה לקבל תשובה בהתאם

Suikun

New member
ואיך אתה יודע אם זה רציני או לא?

כמה שהשאלה תהיה מצחיקה או משונה, הוא נראה לי רציני לגמרי. ולא רק שהוא חשש לשאול את השאלה, כשהוא ראה שרק צחקתם הוא גם ביקש רצינות.

בוודאי שהוא רציני , אבל זה מביך

תחשבו עליו , גם נתקל בבן שלו מאונן , וגם הבן עושה את זה מוזר. מצד אחד עליו לאפשר לבן שלו לגלות את המיניות שלו , מצד שני הוא דואג לדגים שלו. עסק מסובך ונראה לי שהכי טוב זה לסייע לו בעזרת מעט הומור והמון תשובות מדעיות.

גם מביט הוא טרול

כולם חברים מפורום טרולים(פלירטוטי לשון) המאפיה הלשונית חדרה לכל חור בפורומים

vasp

New member
די מספיק , היה נחמד , אז מספיק

באמת קטע מצחיק , אבל די הבנו .

neuron

New member
יש לי כמה שאלות אליך...

באיזה סוג של פילטר אתה משתמש? אלו דגים של מים מליחים או מים מתוקים? האם אלו פירינאות? האם הבן שלך נימול? האם ברור לך ובמידה והבן שלך אינו נימול, ואלו הן פירינאות, יש סיכוי מאוד טוב שבקרוב הוא יהיה נימול?

אורי-

New member
לגבי הבן

אם מדובר בפירנאות יש סיכוי שהוא יתחיל לדבר בסופרן.

get well

New member
שני דברים..

דבר ראשון הצחקתם אותי דבר שני זה טרול מוכר אז אל תתייחסו

אורי-

New member
אווו שלווום.

מה נשמע? אולי תרכשי דג או שניים ותצטרפי? ולגבי ההתייחסות - למה טרול מוכר? זה בחור נורא נחמד שפשוט החיים שלו מלאים בארועים אקסצנטריים , זה לא ימנע ממני לענות לו
הבן אדם גאון . . .

yuval k

New member
לגבי הבן...

לא ניכנס לעניין של האוננות עצמה, אלא המיקום... במקום שכל אחד יכול לראות?! אני רואה פה בעיה, קצת.

tomashin

New member
אממ לדעתי

תתפוס שיחה עם הבן ותגיד לו ש א.זה לא המקום לאונן ולפרוק צורך מיני ב.זה יכול לפגוע בדגים

Fim

New member
שמע חוץ מחומר שצף לך שם

זה לא מפריעה לשום דבר חוץ מהיופי וברצינות אם אתה לא צוחק בקשר לבן שלך אז יש לו באמת בעיה דבר איתו

למעלה