שהאקווריום חייב ליהיות נקי!בין אם זה מזיק ובין אם לא!אני בטוחה שהדגים לא רוצים דברים זרים בתוך האקווריום...תדבר עם הבן שלך ותגיד לו שבכלל יפסיק עם זה במקומות לא נכונים...הדגים לא צריכים לסבול בגלל הצרכים של הבן שלך...ואם תפסת את הבן שלך למה אתה לא אומר לא כלום על זה?
ולהסביר לו בעדינות שהאקווריום הוא לא מקום טוב לכך וש"מותר"לו לעשות זאת אך במקום שלא יפריע לאף אחד ולא במקום שמשהו יכול לראות(עובדה שכאן האבא תפס אותו)...
אני גומר לתוך המים של הכלב לתוך האקווריום אני מכין מילק שייק לילדים עם זה! אסור לבזבז זרע לשווא!!! אז לפחות שיהיה אוכל לילדים לכלב לדגים למשפחה לאישה בלילה יש מיתון אנשים תבינו את ההשלכות הכלכליות בזה!
אבל תדעו לכם שלנקניקייה יש כמה דמויות. הוא שנון, נחמד. פעם הוא ערבי פעם דתי חרדי ועכשיו הוא שינה לאבא אהבל, הוא בכלל רווק.(סתכלו בכרטיס שלו). אז מי שלקח בהומור....סבבא ומי שלא שיקח את החיים בקלות. ושתתערבב לכם דגה מוצלחת.
אין לי כוח לקרוא את התגובות אני רק יגיד שכשאח שלי היה בגיל 8 נראה לי הוא הוציא לי דגים מהאקווריום לא ראיתי שום זרעונים יוצאים אבל זה עצבן אותי שהוא העיף את כל הדגים על הרצפה
תחשוב על זה... הבן שלך חולה! הוא צריך עזרה... לקבל סיפוק מיני מדגים? זה חולה!!! זה לא נחשב סקס עם חיות? יש מדינות שזה נחשב עבירה על החוק אתה יודע ... בכל מקרה תחשוב על זה.. הוא לעולם לא יוכל ללכת לחתונות אם הוא מקבל סיפוק מדגים... תמיד מגישים שם דגים זה קצת מטריד אני חייבת לציין
מזה מאונן לתוך אקווריום?!?! פחחחחחחחחח אתה לא יודע איך אני נשפך פה על הריצפהההההההההה ועכשיו בכל הרצינות... קח אותו לזונה! ודחוף!!!!!!!! אולי אתה איש מחשבים אבל אתה ממש לא רוצה לדעת מה קורה אם מכליאים בין בן אדם ודג! למרות שהסיכויים שזה באמת יקרא מאוד נמוכים אבל בלעעעעעעעעעעע העולם יהפוך לאקס מן!