לא נעים לי לשאול אבל אני אנסה בכל

סימסית

New member
חחחחחח נקרעתי...

עכשיו זה ברור שלטרולים לא עונים..ובייחוד לא לטרולים סוטים!!!! ועכשיו אחרי שהילד שלך עשה...לתוך האקווריום הגיע הזמן שהדג י*ו*ן לו במיטה.....

UMMAGUMMA1

New member
אונס אני אומר

אולי ההפך במקום למות הם יתרבו להם באקווריום ויום אחד ירצו לשאול מי האבא?

FlutterGirl

New member
פחחחח....

אני לא יכול, אני לא נושם, המוח שלי נוזל לי מהאוזניים. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

hall222

New member
זה לא אמא

זה איזה בן אדם דפוק בזכל חושב את עצמו מצחיק וזה פשוט טימטום שכלי.! אם כבר להיות יותר מקורי:)

לילד יכול להזיק

ראשית יכול להיות שיש פיראנות במים שלא תמיד מכירים המבט ראשון ואז לא יהיה ילד בקרוב אלא תישאר ילדה והבעיה תפתר מעצמה כי ,כידוע, לילדות קשה לאונן באקווריום ביתי. שנית, אם הוא טובל את הבולבול שלו (או שאצל ילד בן 13 כבר קוראים לזה זין?)עלולה להווצר שאיבה מים שמכילים ד.נ.א. של דגים ישר לתוך הביצים שלו ואז, כשיהיה גדול, עלולים להוולד לו בתולות ים במקום בנות או ראשנים במקום בנים. אז בזהירות

hamor22

New member
ואת פתחת משתמש חדש

במיוחד בשביל לרשום את השטויות האלה?

סימסית

New member
עוד לא הבנתם ת'קטע?????????????????

הוא שאל שאלה כזאת כדי לראות ילדים רושמים מילים גסות,זה בן אדם(???)סוטה שאסור לענות לו בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JoK3r

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא נושםםםםםםםםםם!!!!!! באלוהים שזה הדבר הכי מצחיק שקראתי בחיים שלי!!!!!! תן לו 100 ש"ח לדפוק זונה..... לא חבל על הדגים ?? אני הייתי נותן לו כזאת מכה שהוא לא היה יכול להביא ביד חודשיים!!!

למעלה