לא נעים לי לשאול אבל אני אנסה בכל

freakyyy

New member
אתה חייב..פשוט חייב להסביר לו...

תתאר לעצמך מה יקרה כאשר תלכו לאכול במסעדה עם כל המשפחה ופתאום הבן שלך יתחיל להביא למושט בתוך הפה.. וכשתשאל אותו מה הוא עושה הוא יגיד לך: "תראה איזה שפתיים של מוצצת יש לו..."

VELTAIL

New member
תקשיב לי טוב טוב!!!!!

אתה בן אדם משועמם!עלוב!אין לך חיים!אתה הולך להציף פורומים ואנשים מנסים לעזור לך ואתה מזלזל?! תאמין לי רק מההודעות שאתה כותב אני יכולה להכריז עלייך כאנס סידרתי! אז יודעים שאין לך ילד,או שיש לך איזה ילד ווירטואלי או דימיוני או לא יודעת מה...בקיצור אם אתה נהנה לראות את הילד שלך עושה את זה עם עצמו,חתיכת אגזוזן יש לך בבית!

VELTAIL

New member
ועוד משהו..

אם הבן שלך שמח לך על זה עד הסוף....קפצו שניכם לאקווריום ותעשו "פרו ורבו" אחר כך תגיד לילד שלך שהוא עבר ת'שלב הראשון...הוא כבר יכול ל*ונ* בתוך בריכת דגים...

Hendrixon

New member
לדעתי הדגים יתייחסו לזרע כפלאנקטון.

תנצל את ההזדמנות, תעביר את הילד לאמבטיה, ותקנה Spearm Whale גמדי. <זה השירשור הכי פסיכי שקראתי בחיים שלי, ואני בכלל לא שייך לפורום הזה
>

סימסית

New member
לדעתי אישפוז קל לא יזיק לילד שלך...

זה פשוט מאוד,תביא לבן שלך כמה"בתולות ים" שיעשה איתם ולא עם הדגים... אמממ...ועוד משהו,אתה כ"כ טיפש???נראה לך שדגית יכולה להתעבר מזה???רואים שאתה עושה צחוקים! לך לפורום אחר ציני,אל תחפש פורומים רציניים,ועוד משהו תשלח ת'ילד השרליל השרץ שלך לפורומים של מחלות נפש דימיוניות ולא קיימות אם אתה מבין למה אני מתכוונת...זו ממש לא מחמאה...אם הבנתה את זה נכון-אתה אמור להיעלב מזה מאוד!אפילו אם אין לך ילד! אז שיהיה לך יום טוב!ואם ה"ילד"שלך מאונן לאקווריום אתה לך תאונן באוקיינוס...

wiz

New member
וגם אתה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זהו, הפכנו רשמית לבדיחה של תפוז...

saka

New member
אוננות באקווריום

אני ממליצה לך לאזן את ריכוז החומר במים באמצעות השלכת הטמפונים של אישתך כך שאם יש דגים בעלי טעם מגוון בנוזלי גוף צריך לאפשר להם בחירה.

CKYbeer7

New member
חחחחחח איזה פורום חולני!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מייעץ פסיכולוג!

kiril b7

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

איזה ילד דפוק יש לך בישביל מה לו לאונן לקווריום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

VELTAIL

New member
אני לא חושבת שצריך למחוק

כי מי שירצה שוב להציף ת'פורום יראה ת'הודעה הזאתי(יותר נכון ת'שרשור הזה)ויבין שזה לא פורום למשחקים....אני אפילו הייתי מציעה לשים את זה בטאג ליין,כדי שכל מי שבא להציף יראה ת'יחס שהוא יקבל ויעשה אחורה פנה..

Suikun

New member
או שאנשים יבינו

שזה לא פורום רציני ובמהרה הוא יתמלא בהודעות דומות. כולם עשו את הכיף שלהם ונהנו מהשרשור כמה שאפשר, לדעתי אפשר למחוק עכשיו.

adiemus

New member
חברה באמת אני מבקש....

שזאת תהייה ההודעה התגובה האחרונה להודעה האת.... ופעם הבאה שאתם רואים שאלה לא רצינית פשוט לא לענות חברה ולתת במה...לטרולים כמוהו..אז אני מקווה שנסים סוף לשאלה הדיבילית הזאת...

msn1

New member
חחחחחח איזה צחוקים איתכם!

מהתחלה ראו שזה לא אמיתי... אה ומצטער ששמתי עוד תגובה... חחח

kanshoof

New member
הודעה אחרונה לסיום:

א. את השרשור לא למחוק אלא ישר לטאגליינס ! ב. גיליתי את מטרתו האמיתי של הנער: לענות אחת ולתמיד על השאלה הנצחית של כל בן-עשרה: האם זה צף או שוקע ???

למעלה