לא נעים לי לשאול אבל אני אנסה בכל

VELTAIL

New member
ועוד משהו...גם אני רוצה להודות לך

על זה שקרעתה אותי מצחוק...כ"כ הרבה זמן לא צחקתי ככה....תרשהב לי להוציא הכל...פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נרגעתי....

HotGod כמה הערכה אני מרגישה

כלפייך, אנשים, בנאדם כשרוני, משעשע ורציני בו זמנית. אני אישית מחבבת אותך.

שלומי ט

New member
זה מזיק!!!

השפיך (הזרע) יכול להכנס לנקבות יש ר לתוך ה..... ואז הילד שלך יהיה אבא של דג!!!!

nirfun

New member
אנשים....

אתם עוד עונים לו? זהו נגמר..... הרשו לי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, זה היה כל כך מצחיק, חחחחחח, אני מת מצחוק.....

Blue Koko

New member
לא למדתם ביולוגיה??

איך דגים יכנסו להריון מזרע של ילד בן 13?! "הילד מסופק, הדגים אכלו - סחתיין עלכום!"

לא דיברו על הריון ! ! !

דיברו על להתעבר ,אבל התכוונו להתעוור!!! אתה לא יודע שנוזל הזרע שורף נורא במגע עם העיניים???

Blue Koko

New member
אהה.... כסיל שכמוני

ואיך גילו שזרע שורף?... ניסו את זה פעם?

אנשים- טרול!!!

לא יודעת איך לא שמתם לב עד עכשיו אבל חשוב שתדעו שהבחור מסתובב כמעט בכל פורום פה ושואל שאלות בסגנון

Isis29

New member
אכן ראיתי אותו בפורום הפרעות אכילה

מתלונן על החברה שאוכלת חרקים יאללה NEXT!!

shlomo10

New member
מה אתה עושה פה?

גם אתה הגעת באמצעות הקישור בפורום עתודה? אני לא מבין איך אנשים פה כותבים את כל השטויות האלה? הם לא מבינים שזה לא נכון?

paradoxile

New member
דגים אוכלים הכל

מנסיון אישי שלי כשאני יורק סמחתות לים האדום באילת הדגים באים לאכול את זה כמו גדולים ועוד רבים על זה. אני לא חושב שהדגים ימותו אם הילד גומר באקווריום. הם ימותו, אם הוא ישתין פנימה. בכל מקרה עדיף לתת לו לראות סרט פורנו כדי שידע לאן מכניסים את הזין. ולהסביר לו שבאף סרט פורנו ובאף מגזין פורנו (פלייבוי, פנטהאוז וכד') אין אקווריום. בקיצור להסביר לילד שגומרים על אסלה, בתוך בחורה או על בחורה

WhityGirl

New member
אז ככה

באשר לאביו היקר תגיד אבא מאיפה אתה יודע היכן בנך הקטן בן ה13 מביא אותה??? השאלה היא.. מי הסוטה מבין השניים?.. נקודה למחשבה..

Helpin

New member
כולם זונות - תקראי את זה, ה-תשובה.

שיאונן לשירותים או שתקני לו דלי בזמן שהוא צופה בסרטי פורנו ליד המחשב וחבל שאת תופסת אותו, זה רגע אינטימי בשבילו חהחהחה

למעלה