"לא צריך תואר בשביל להיות חכם"

ניוזלטר

New member
הסתירה היא בהגדרה בכרטיס שלך

אל תבכה על שדורשים אינטלקט ורמה גבוהה כשאתה כותב את אותו הדבר בדיוק וגברים כמוני לא בוכים כי יש משהו בדבריהן. מעבר לכך, אתה כמובן לא חייב להסכים איתי, אבל עדין יש לי הזכות להגיב כרצוני ולהביע דיעה. ערב נעים

תפסיק כבר עם "אל תבכה"

מאיפה באת לי עם זה? ולגבי הכרטיס שלי אני לפחות ממלא אותו בפרטים מעניינים.כדאי שגם אתה תוסיף משהו כי כמו שראיתי הכרטיס שלך כל כך ריק מתוכן שכנראה הוא משקף את מי שאתה. והמבין יבין.

אני תמיד מחייך

גם כשתוקפים אותי במילים לא לעניין אני ממשיך לחייך. בלי קשר לזה שאני מגיב עניינית לתגובות כלפי.חבל רק כשאתה כגבר מגיב את מה שאתה חושב לנכון תמיד יהיה מי שלא יהיה מהצד הגברי שיהיה חייב לנסות ולהעליב אותי,ואת זה אני לא אוהב.

מה זה משנה בכלל גבר או אישה

אה? אין פה גבר או אישה- יש פה דיון שהוא שווה לשני המינים. אני לא בצד הגברי ולא בצד הנשי- אני בצד של עצמי- מביע את דעתי בלבד, לא מייצג אף אחד וגם לא אותך . חבל שאתה מנסה לקחת דברים באופן כל כך אישי, זה גם לא בריא לאורך זמן וגם לא הולם את הגיל שבו אתה נמצא, אבל זה כבר עניין של רגישות אני משע, אני גם אדם רגיש אבל צריך להבין איפה לשים את הגבולות ואיפה באמת יש לי ממה להעלב.

Nightborn

New member
פתפותי ביצים. (כן, זה מצחיק ב-ת'.)

אני יכולה להעיד לך על מס' רב של אנשים שאני מכירה שבחרו במקצועות שאינם אקדמאיים לא מתוך עצלות- אלא מתוך אהבה וכישרון למקצוע. גם כדי להיות סופר או אמן מצליח לא צריך תעודה, אגב. לא תסכימי לצאת עם מישהו שהוא כזה? זה נקרא "סנוביזם" במילה פשוטה מאוד...

no 33

New member
יש לי שאלה

את מתגעה בתוארים שלך תגידי האם העתק במבחנים היום בקלות אפשר גם לקנות תוארים

no 33

New member
יש לי שאלה

את מתגעה בתוארים שלך תגידי האם העתק במבחנים היום בקלות אפשר גם לקנות תוארים

SupermanZW

Well-known member
אם כבר במקום לקחת תואר כקריטריון

מוטב לקחת את המקצוע בו עוסק/ת בן/ת הזוג הפוטנציאלי, זה קנה מידה הרבה יותר טוב לפוטנציאל הכלכלי. בעל עסק מצליח גם אם אין לו שום תואר כמעט תמיד ירוויח הרבה יותר מבעל תואר, ובעל תואר במקצוע לא פרקטי כמו ספרות או היסטוריה שלל אפריקה (סתם דוגמאות שבחרתי במקרה, יש לי עוד הרבה דוגמאות כאלה) הינו כמעט חסר סיכוי לעסוק במה שלמד ובמרבית המקרים יעבוד במשרות זמניות בשכר מינימום כל חייו. בדרך כלל בעלי תארים פרקטיים יתפרנסו מעל הממוצע, אך עם זאת מה שכדאי יותר לבחון מהשכלה גרידא הוא פוטנציאל השתכרותי.

פלטרון

New member
לא צריך להיות חכם בשביל להוציא תואר

כלומר - אם כבר להפך (הפכתי את המשפט!!) ... זה לא שכל מי שהוציא תואר במהלך חייו הוא חכם. אני אפילו מכיר כמה טיפשים כמו בלטה שהוציאו תואר.. :) קצת גורם לי להבין ש-"יש לי תואר ב-X מאוניבר'/מכללת Y" זה לא משפט שצריך לייחס לו הרבה חשיבות באשר לחוכמה.

למעלה